| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
After Dark Horrofest 4 (2010) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: After Dark Horrofest 4 (2010)Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 12:32 |
DREADDread je priča o tri studenta koji rade dokumentarac za školu o užasima koji su drugi preživeli. Mlada zvezda Sumrak Sage Dzekson Retbon je glavni glumac. Stiven i Šeril su studenti, kolege, koji prave dokumentarni film o tome čega se ljudi plaše(o ljudskim strahovima/užasima). No, njih dvoje nisu ni svesni da njihov treći kolega, Kveid je bio svedok ubistva svojih roditelja koje je počinio neki ludak sa sekirom i da želi da svi ostali dožive njegov lični horor. Njih troje počinju da snimaju razne ljude otkrivajući najstrašnije momente u njihovim životima, ali Kveidu vrlo brzo dosadi intervjuisanje i odlučuje da pređe na mnogo viši nivo u kom će njih troje,počevši da otkrivaju svoje strahove pred kamerom, postati dosta ranjiviji. U momentu kada Stiven i Šeril shvate da im je partner, ludak, naćiće se u situaciji da su oni sami predmet užasnog eksperimenta koji postaje stvarnost....učenje o strahovima i užasima mnogo više nego što ljudski um može da podnese. Klajv Barker otac moderne horror/thriller franšize i stvaralac Gospodara Pakla i serijala Kendimen je producent ovog filma. HIDDENHidden je priča o Kai Koss-u (poznatom kao KK), koji se protiv svoje volje vraća u mali grad, iz koga je pobegao pre 19 godina. Njegova okrutna majka je nedavno preminula i ostavila mu kuću u kojoj je odrastao. On namerava da ode čim završi sve poslove,ali uz njegovo nasledstvo dolaze mračne i smrtonosne tajne i tao se KK ubrzo upliće u čitav niz dogadjaja, koje niko ne može da kontroliše.. Nisu svi u ovom gradiću sretni što se vratio. Kada mladi par, koji je kampovao, nestane, njegovi problemi postaju preveliki. Senka prošlosti se nadvija nad njim dok on pokušava da se izbori sa sadašnošću. Na kraju shvata da, iako već dve decenije pokušava da zaboravi, postoje stvari od kojih se jednostavno ne može pobeći. Kill TheoryDa li ste spremni za nezimislivo?Sa tim pitanjem se suočilo sedmoro studenata koji su proslavljali maturu u izolovanoj kući i koji su svoje živote stavili na strašan test serijskom ubici.Do zore,samo jedan od njih će ostati živ.Ako dođe zora i bude preživelih više od jednog,SVI UMIRU.Zarobljeni u smrtonosnoj zamci,naterani su da se ubijaju međusobno da bi preživeli.Prijatelji i parovi moraju da testiraju svoje poverenje,ali sat i dalje otkucava.Neko se bori radi ljubavi,neko za preživljavanje,ali sve će se to promeniti,jer u dubini duše....SVI SMO MI UBICE! Lake MungoKod nasipa jezera Mungo udavila se šesnaestogodišnja Eliz Palmer.Kada je njeno telo pronađeno i posle zaključka da se radi o nesrećnoj smrti, njena porodica je sahranila. Tada je porodica počela da doživljava čudne i neobjašnjive događaje koji su se odvijali u i oko njihove kuće. Krajnje očajni, Palmerovi su potražili pomoć psihologa i parapsihologa Reja. Rej je otkrio da je Elis vodila tajni, dvostruki život. Niz tragova dovodi porodicu do jezera Mungo gde se Elisina tajna prošlost otkriva. THE FINALDejn, pomalo čudan učenik, sa samoubilačkim sklonostima predvodi grupu buntovnika sa ciljem, da se smrtno osveti za svo ponižavanje koje su trpili sve ove godine,od strane popularnih učenika u Hon srednjoj školi. Koristeći ideje koje su potekle sa njihovih časova i horror filmova, preokreću situaciju i oni su odlučili da njih ponižavaju. Nakon sto je dobio kuću, koju mu je ujak ostavio u testamentu, Dejn i njegovi prijatelji Džek,Rejvi,Andi i Emilli se spremaju da za samo jednu noć njihove "kolege" preplaše za ceo život kako fizički tako i psihički. THE GRAVESNa poslednjem zajedničkom vikendu, Megan i Abi Grejvs su se izgubili u zabačenom delu pustinje u Arizoni gde ih je privukao mali napušteni rudarski grad Skul Siti. Ali vrlo brzo će shvatiti da je gradić Skul Siti sve samo ne napušten i da iz njega nema izlaza. Sestre su sada plen.U očaju su prinuđene da se vrate osnovnim instiktima, sve u cilju borbe za opstanak usled horora -ljudskog i nadprirodnog- u kom su se zatekle. Da li su u stanju da na vreme otkriju tajnu Skul Sitija i spasu se ili će samo biti poslednje u nizu žrtvi? The ReedsU filmu The Reeds vikend krstarenje kroz Norfolk Broads postaje zastrašujuće za šestoro prijatelja. Na malom kruzeru Korser Star kojeg su iznajmili od G. Krokera, prevoznika iz lokalne luke,društvo gubi orijentaciju i pokušava da se probije kroz vodu punu trske do glavnog kanala. Nakon prve žrtve izazvane zastrašujućom nesrećom,brod dolazi do obale.Svaki pokušaj da prežive i pronađu izlaz,propada.Jednog po jednog terorišu mladi huligani i bivaju ubijeni od čoveka sa kapuljačom. Iz ovog kanala kojeg nadgleda Kroker jednostavno nema mesta za pobeći.Pre nekoliko decenija Kroker je ubio grupu mladih ljudi i pokrenuo paklenu kletvu,kletvu koja sustiže sve koji krenu na putovanje Korser Star-om. Zombies of Mass DestructionU ZMD mirna ostrvska komuna je narušena! Luku Gamble u Vašingtonu su preplavili zombiji.Ljudi su nemoćni u namari da ih se otarase. Neugledna banda buntovnika koju predvodi Frida, iranski student koja je osumnjičena da je terorista i Tom koji je gej biznismen (koji se vratio sa partnerom u grad da vidi svoju majku),pokušavaju da preokrenu sled događaja i reše se zombija. Zahvaljujem se Bojani i Mary na pomoći oko prevoda sinopsisa za ove filmove.Moje dame,predivne ste i još jednom puno hvala. ![]() Ažurirao AcaN - 23.Sijecanj/Jan.2010 u 20:21 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 14:50 |
|
prvi after mi je bio najbolji,bilo nekoliko dobrih naslova,dok 2,3 zajedno nisu imali 3,4 dobra naslova,a ovde ja licno ocekujem dosta dobrih filmova ,jedino sto me ne privlaci je ovaj sa Zombicima
Ažurirao AcaN - 23.Sijecanj/Jan.2010 u 20:15 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 14:55 |
|
ovaj sto je rezirao Clive Barker bi mogao bit jako dobar.
Ako je itko na ovom svijetu "bolestan" to je on. |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 14:58 |
U pravu si,a igre su mu isto bolesne,tako da bi taj trebao biti dobar |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 15:40 |
|
Au, trebalo bi bar 2 da budu dobri odavde...
I svaka čast na temi... Ažurirao PsOaligator - 23.Sijecanj/Jan.2010 u 15:41 |
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 15:59 |
Hvala ![]() btw,ova 3 filma vec ima na netu,pa ko voli nek izvoli Dread,Kill Theory,Lake Mungo Ažurirao AcaN - 23.Sijecanj/Jan.2010 u 16:04 |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 22:37 |
|
vrlo sam zadovoljan ovim postom,hvala,nista vise ne komentarisem
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 00:35 |
|
Nema na cemu, da se ne plasim horora rekla bih my pleasure
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 07:32 |
+1 ![]() ![]() ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 20:03 |
|
Izgleda mi zanimljivo ovaj četvrti hororfest, moglo bi ovdje biti dobrih
filmova.
![]() Nego, je li netko pogledao neke od navedenih, komentari, preporuke...? ![]() |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 20:27 |
|
Ja jos nista od ovoga, a prosle godine sve i bilo je polovinu dobrih filmcina.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
asset
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 23:03 |
|
nesto korisno i za mene, hvala
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 00:37 |
Ako volis gledati horror filmove, ovo je 50% garantovan izbor.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 06:39 |
ja čekam da se svi pojave u HD i onda laganica u gledanju ![]() |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:33 |
|
Javite utisak o filmovima, nemam namjeru skidati sve filmove, pa kada vidim komentare odlučit ću se za 2-3 najbolja.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:43 |
|
ja ću javiti, kako koji odgledam
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Coolrunner
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:54 |
|
Jos nisam gledao, ali mi na osnovu opisa ovaj Dread lici na pricu Urbanih legendi.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 16:04 |
|
e sad gledam temu i ladno piše da se filmovi danas pojavljuju na dvd-u, tako da ih očekujem uskoro na mom repertoaru.
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2010 u 23:28 |
Zombies of Mass DestructionOčekivao sam da će film biti sranje, jer je o zombijima sve ispričano i tu nema ništa novo. Film faktički počinje u 28 minuti i to veoma dobro čitaj, smešno i onda bi trebao da bude i kraj. Do tad je bilo sve mlitavo, a od tad je sve razdrmano i nepovezano.Onaj Zone of the Dead je oskarovac za ovaj film. Sad nek kažu oni što su pljuvali po našem filmu, kakvo je ovo smeće.Kako film prolazi, postaje od običnog sranja, neko ogromno. Ajme majko mila, pa šta im je trebalo ovo i da ga stave u Afterdark? Nadam se da je ovo jedino razočarenje, zato sam ga i prvog gledao? P.S. Čitam na drugim forumima, da je ovaj jedan od boljih filmova na festivalu ![]() Ažurirao AcaN - 14.Travanj/Apr.2010 u 14:46 |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 17:57 |
Ne da je bolestan, nego se ne zna. DREADNe znam, da li je neko gledao ovaj film, ali mene je oduševio? Radnja filma ide polako i to mi se sviđa. Nema neke žurbe, sve ide svojim tokom, možda će to nekom biti i mana u filmu, ali meni NE! Mali spojler! Ima jako dobrih scena, zvučni efekti extra.Kad ga lik udara šakom u nos i kasnije kad dobije bocom u glavu, su toliko realni toliko tupi, da sam se naježio, kao da je mene neko klepio. ![]() "Bolest" Klajv Barkera je i ovde više nego prisutna i ima baš morbidnih scena. Znao sam da ne može biti loš film, čim je rađen po njegovoj priči! Voleo bi da čujem komentare ljudi, koji su ga gledali! |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |