Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A Man Who Was Superman (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A Man Who Was Superman (2008)

Syoo-peo-maen-i-sseo-deon sa-na-i

Syoo-peo-maen-i-sseo-deon sa-na-i (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Syoo-peo-maen-i-sseo-deon sa-na-i

Godina:

2008

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

102 min

Režija:

Yoon-Chul Jung

Scenarij:

Yoon-Chul Jung
, Jin-ho Yun
, Myung Mi Ha
, Jin-ho Yoon

Glavne uloge:

Jun Ji-hyun
  >  Song Soo-jung (as Gianna Jun)
Hyun-young Park
  >  Nurse
Yong-soo Park
  >  Doctor Park
Hwang Jung-min
  >  Superman
Seo Young-hwa
  >  Hee-jeong's mother
Jo Hie-bong
  >  Recording engineer
Kim Jae-rok
  >  Bruce Lee
Jin Ji-hee
  >  Hee-jeong
Jin Ji-hee
  >  Ji-yeong
Woo-seon Seon
  >  Miss Kim
Jeon Su-ji
  >  Parking Lot Woman
Woo-hyuk Choi
  >  Superman - child
Kang Ae-sim
  >  Red Cross staff

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A Man Who Was Superman (2008)
    Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 08:36

Superman ieotdeon sanai aka. A Man Who Was Superman (2008)

Director: Yoon-Chul Jeong
Writers: Yoon-Chul Jeong (screenplay), Jin-ho Yun (screenplay)

Genre: Comedy / Drama

Jeong-min Hwang ... Superman
Gianna Jun ... Song Soo-jung
Ji-hee Jin ... Hee-jeong / Ji-yeong
Woo-seon Seon ... Miss Kim
Young-hwa Seo ... Hee-jeong's mother

Soo-jung je producentkinja koja već tri godine radi za istu kompaniju. Njena specijalnost su neobične ljudske priče. Istančan sluh za pronalaženje pravih priča, od nje su napravile korejsku Opru Vinfri. Međutim, njen ponos i nije na nekom nivou jer zarad priče mora da radi sve i svašta. Jednog dana, nakon nekoliko meseci bez plate, izlazi iz kancelarije kako bi napravila priču o lavu iz zoo vrta koji odbija da uzme hranu. Ali usput naleti na pljačkaša koji pokušava da joj otme lične stvari, ali je spašava čovek u havajskoj košulji koji tvrdi da je Superman. Superman tvrdi da su mu uskraćene supermoći, jer su mu zlikovci inplantirali kriptonit u glavu. Ali to ga ne sprečava da pomaže drugima, da spasi svet od globalnog zagrevanja ili kucu koja je nekako dospela na drvo. Soo-jung shvata da će ovo biti dobra priča, i uz malo efekata i fabrikacije, ona proizvodi "Superman spašava svet" dokumentarac koji postaje ogroman hit.

Ažurirao cudak_31177 - 19.Sijecanj/Jan.2010 u 12:38
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 19:51

Preveden i postavljen ovde

Šokiran sam idejom za ovaj film. Ima par smešnih scena, ali uopšte nije komedija kako su je idioti sa IMDB okarakterisali. Zato je varovatno najbolja drama koju sam ikad gledao, i preporučujem je svima. Posebno ovim klincima koji su danas laki na vađenju noževa za svaku sitnicu, možda i ukapiraju koliko su "na ceni".

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 20:14
Vas dvojicu(tebe i onog) bi ja pod ruke i u holivud,da napravite dobar film,jel po vaš tamo nema ni jednog dobrog njanjanjanja

Ažurirao AcaN - 20.Sijecanj/Jan.2010 u 20:15
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 20:49
Ima jedan, dva... solidna...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 21:28

Koji je drugi? Confused

LOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 22:02
pa ti i taj iznad tebe LOL

Edit:

Kakav sam seljak,pa misliš o filmuiwallbash

Ažurirao AcaN - 20.Sijecanj/Jan.2010 u 22:17
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 22:53
Aaahahahhahahahahahaha ROFLROFLROFLROFLROFL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 23:17
E moj AcaN, jel vidiš šta Holivud učini od tebe? 
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 23:39
Originalno postovano od strane darije darije piše:

E moj AcaN, jel vidiš šta Holivud učini od tebe? 

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 23:41
AAAAAAAAAAAA, kako dobar smajliiiiii!!!!!!!!  LOL   Šefe, e i ovaj nam treba LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 22:43
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Vas dvojicu(tebe i onog) bi ja pod ruke i u holivud,da napravite dobar film,jel po vaš tamo nema ni jednog dobrog njanjanjanja

Bio sam siguran da misli na mene. LOL
AcaNholivud
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 02:44
Odličan, podsjetio me na par dobrih hollywoodskih filmova... ConfusedLOL

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Bio sam siguran da misli na mene. LOL
AcaNholivud

Bio i ja uvjeren da misli na mene, vražja stvar ta taština LOLLOL

Ažurirao bubba ho-tep - 22.Sijecanj/Jan.2010 u 02:45
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2018 u 17:36

Reprizirao sam Supermena i to mi nije teško palo jer sam ga gledao u društvu publike koja još uvek nije iskvarena. Oni bar znaju i smeju da kažu da je car go.

Šalu na stranu, ovo je film o čoveku koji nije imao sreće u životu, o nesrećniku koji živi u svom svetu. Na žalost, takvih je sve više i oni nisu nimalo naivni. Nije ni Supermen koji iako dobroćudan postaje nasilan i problematičan. Pravo je čudo kako nije naudio sebi ili nekom drugom.

U početku sam mislio da je beskućnik koji spava i živi na ulici, da izmišlja i glupira se da bi dobio koju paru. Kako film teče dalje ispostavlja se da je čak i među oriđinalima redak zver. Ćovek koji je bio običan smrtnik u Edenovoj mentalnoj instituciji po izlasku iz iste postaje ekološki Supermen i pravi junak.

Azijati znaju i umeju da snime dobe filmove koje redovno upropaste hiperpatetikom. U ovom slučaju i u slučaju Miracle in Cell No. 7 bili su dozirani, pustili su samo mašti na volju. Rezultat je magični realizam u svom najboljem izdanju.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.