Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

A Man Who Was Superman (2008)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30687
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 20:38
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: A Man Who Was Superman (2008)
Objavio: cudak_31177
Tema: A Man Who Was Superman (2008)
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 08:36

Superman ieotdeon sanai aka. A Man Who Was Superman (2008)

Director: Yoon-Chul Jeong
Writers: Yoon-Chul Jeong (screenplay), Jin-ho Yun (screenplay)

Genre: Comedy / Drama

Jeong-min Hwang ... Superman
Gianna Jun ... Song Soo-jung
Ji-hee Jin ... Hee-jeong / Ji-yeong
Woo-seon Seon ... Miss Kim
Young-hwa Seo ... Hee-jeong's mother

Soo-jung je producentkinja koja već tri godine radi za istu kompaniju. Njena specijalnost su neobične ljudske priče. Istančan sluh za pronalaženje pravih priča, od nje su napravile korejsku Opru Vinfri. Međutim, njen ponos i nije na nekom nivou jer zarad priče mora da radi sve i svašta. Jednog dana, nakon nekoliko meseci bez plate, izlazi iz kancelarije kako bi napravila priču o lavu iz zoo vrta koji odbija da uzme hranu. Ali usput naleti na pljačkaša koji pokušava da joj otme lične stvari, ali je spašava čovek u havajskoj košulji koji tvrdi da je Superman. Superman tvrdi da su mu uskraćene supermoći, jer su mu zlikovci inplantirali kriptonit u glavu. Ali to ga ne sprečava da pomaže drugima, da spasi svet od globalnog zagrevanja ili kucu koja je nekako dospela na drvo. Soo-jung shvata da će ovo biti dobra priča, i uz malo efekata i fabrikacije, ona proizvodi "Superman spašava svet" dokumentarac koji postaje ogroman hit.

-------------

Odgovori:
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 19:51

Preveden i postavljen http://titlovi.com/titlovi/superman-ieotdeon-sanai-aka--a-man-who-was-superman-93216/ - ovde . 

Šokiran sam idejom za ovaj film. Ima par smešnih scena, ali uopšte nije komedija kako su je idioti sa IMDB okarakterisali. Zato je varovatno najbolja drama koju sam ikad gledao, i preporučujem je svima. Posebno ovim klincima koji su danas laki na vađenju noževa za svaku sitnicu, možda i ukapiraju koliko su "na ceni".

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 20:14
Vas dvojicu(tebe i onog) bi ja pod ruke i u holivud,da napravite dobar film,jel po vaš tamo nema ni jednog dobrog njanjanjanja

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: darije
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 20:49
Ima jedan, dva... solidna...

-------------

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 21:28

Koji je drugi? Confused

LOL

-------------

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 22:02
pa ti i taj iznad tebe LOL

Edit:

Kakav sam seljak,pa misliš o filmuiwallbash

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 22:53
Aaahahahhahahahahahaha ROFLROFLROFLROFLROFL

-------------

Objavio: darije
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 23:17
E moj AcaN, jel vidiš šta Holivud učini od tebe? 

-------------

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 23:39
Originalno postovano od strane darije darije piše:

E moj AcaN, jel vidiš šta Holivud učini od tebe? 

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: bojanadj
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 23:41
AAAAAAAAAAAA, kako dobar smajliiiiii!!!!!!!!  LOL   Šefe, e i ovaj nam treba LOLLOLLOLLOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: iromafia111
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 22:43
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Vas dvojicu(tebe i onog) bi ja pod ruke i u holivud,da napravite dobar film,jel po vaš tamo nema ni jednog dobrog njanjanjanja

Bio sam siguran da misli na mene. LOL
AcaNholivud

-------------

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 02:44
Odličan, podsjetio me na par dobrih hollywoodskih filmova... ConfusedLOL

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Bio sam siguran da misli na mene. LOL
AcaNholivud

Bio i ja uvjeren da misli na mene, vražja stvar ta taština LOLLOL

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 17:36

Reprizirao sam Supermena i to mi nije teško palo jer sam ga gledao u društvu publike koja još uvek nije iskvarena. Oni bar znaju i smeju da kažu da je car go.

Šalu na stranu, ovo je film o čoveku koji nije imao sreće u životu, o nesrećniku koji živi u svom svetu. Na žalost, takvih je sve više i oni nisu nimalo naivni. Nije ni Supermen koji iako dobroćudan postaje nasilan i problematičan. Pravo je čudo kako nije naudio sebi ili nekom drugom.

U početku sam mislio da je beskućnik koji spava i živi na ulici, da izmišlja i glupira se da bi dobio koju paru. Kako film teče dalje ispostavlja se da je čak i među oriđinalima redak zver. Ćovek koji je bio običan smrtnik u Edenovoj mentalnoj instituciji po izlasku iz iste postaje ekološki Supermen i pravi junak.

Azijati znaju i umeju da snime dobe filmove koje redovno upropaste hiperpatetikom. U ovom slučaju i u slučaju Miracle in Cell No. 7 bili su dozirani, pustili su samo mašti na volju. Rezultat je magični realizam u svom najboljem izdanju.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk