| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Man Who Was Superman (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Man Who Was Superman (2008)Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 08:36 |
|
|
Superman ieotdeon sanai aka. A Man Who Was Superman (2008)
Director: Yoon-Chul Jeong
Genre: Comedy / Drama Jeong-min Hwang ... Superman
Soo-jung je producentkinja koja već tri godine radi za istu kompaniju. Njena specijalnost su neobične ljudske priče. Istančan sluh za pronalaženje pravih priča, od nje su napravile korejsku Opru Vinfri. Međutim, njen ponos i nije na nekom nivou jer zarad priče mora da radi sve i svašta. Jednog dana, nakon nekoliko meseci bez plate, izlazi iz kancelarije kako bi napravila priču o lavu iz zoo vrta koji odbija da uzme hranu. Ali usput naleti na pljačkaša koji pokušava da joj otme lične stvari, ali je spašava čovek u havajskoj košulji koji tvrdi da je Superman. Superman tvrdi da su mu uskraćene supermoći, jer su mu zlikovci inplantirali kriptonit u glavu. Ali to ga ne sprečava da pomaže drugima, da spasi svet od globalnog zagrevanja ili kucu koja je nekako dospela na drvo. Soo-jung shvata da će ovo biti dobra priča, i uz malo efekata i fabrikacije, ona proizvodi "Superman spašava svet" dokumentarac koji postaje ogroman hit.
Ažurirao cudak_31177 - 19.Sijecanj/Jan.2010 u 12:38 |
||
|
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 19:51 |
|
|
Preveden i postavljen ovde. Šokiran sam idejom za ovaj film. Ima par smešnih scena, ali uopšte nije komedija kako su je idioti sa IMDB okarakterisali. Zato je varovatno najbolja drama koju sam ikad gledao, i preporučujem je svima. Posebno ovim klincima koji su danas laki na vađenju noževa za svaku sitnicu, možda i ukapiraju koliko su "na ceni". |
||
|
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 20:14 |
|
|
Vas dvojicu(tebe i onog) bi ja pod ruke i u holivud,da napravite dobar film,jel po vaš tamo nema ni jednog dobrog
![]()
Ažurirao AcaN - 20.Sijecanj/Jan.2010 u 20:15 |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 20:49 |
|
|
Ima jedan, dva... solidna...
|
||
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 21:28 |
|
|
Koji je drugi?
|
||
|
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 22:02 |
|
|
pa ti i taj iznad tebe
![]() Edit: Kakav sam seljak,pa misliš o filmui ![]() Ažurirao AcaN - 20.Sijecanj/Jan.2010 u 22:17 |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 22:53 |
|
|
Aaahahahhahahahahahaha
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 23:17 |
|
|
E moj AcaN, jel vidiš šta Holivud učini od tebe?
|
||
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 23:39 |
|
|
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 23:41 |
|
|
AAAAAAAAAAAA, kako dobar smajliiiiii!!!!!!!!
Šefe, e i ovaj nam treba ![]() ![]() ![]()
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 22:43 |
|
Bio sam siguran da misli na mene. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 02:44 |
|
|
Odličan, podsjetio me na par dobrih hollywoodskih filmova...
![]() ![]()
Bio i ja uvjeren da misli na mene, vražja stvar ta taština ![]() ![]() Ažurirao bubba ho-tep - 22.Sijecanj/Jan.2010 u 02:45 |
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2018 u 17:36 |
|
|
Reprizirao sam Supermena i to mi nije teško palo jer sam ga gledao u društvu publike koja još uvek nije iskvarena. Oni bar znaju i smeju da kažu da je car go. Šalu na stranu, ovo je film o čoveku koji nije imao sreće u životu, o nesrećniku koji živi u svom svetu. Na žalost, takvih je sve više i oni nisu nimalo naivni. Nije ni Supermen koji iako dobroćudan postaje nasilan i problematičan. Pravo je čudo kako nije naudio sebi ili nekom drugom. U početku sam mislio da je beskućnik koji spava i živi na ulici, da izmišlja i glupira se da bi dobio koju paru. Kako film teče dalje ispostavlja se da je čak i među oriđinalima redak zver. Ćovek koji je bio običan smrtnik u Edenovoj mentalnoj instituciji po izlasku iz iste postaje ekološki Supermen i pravi junak. Azijati znaju i umeju da snime dobe filmove koje redovno upropaste hiperpatetikom. U ovom slučaju i u slučaju Miracle in Cell No. 7 bili su dozirani, pustili su samo mašti na volju. Rezultat je magični realizam u svom najboljem izdanju. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |