Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prevodjenje preko google toolbar-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

prevodjenje preko google toolbar-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: prevodjenje preko google toolbar-a
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 15:47
Mala pomoc prevodiocima, a tice se upotrebe google toolbar-a. Toolbar ima opciju direktnog pristupa modulu translate. Ucitajte prevod na bilo kom jeziku kao tekstualni fajl sa ekstenzijom .txt u browser i dobicete prevod koji je mozda bukvalan u nekim delovima, ali sa vec unetim vremenima pojavljivanja prevoda. Sacuvajte ga opet kao .txt i probajte u plejeru. Nekad se desava da ima problema sa kodnom stranom.
Anima Candida
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 16:02
Mislim, kolega, drago mi je što se ovih dana trudiš na forumu, raznim temama - nadam se da ćeš i nastaviti ali hladna voda je izmišljena pre tople. Wink
Drugo, čak i u pravilima za postavljanje prevoda je pod brojem 7 spomenuto ovo što ti navodiš. Kažem to da ne pomisliš da ne znam "prevodioca"...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 18:46
tocno to.
nit smo mi tu od jucer pa da ne znamo za google, nit, ono sto je puno vaznije, google moze prevesti kvalitetno tekst koji mu serviras.
nit ce bit pogodjena lica, niti padezi, niti glagolska vremena...
tako da nikakva smisla nema koristiti se translatorom
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.