Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sly Stallone slomio vrat i preživio!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sly Stallone slomio vrat i preživio!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sly Stallone slomio vrat i preživio!
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 00:04

Sly Stallone slomio vrat i preživio!

Legenda akcijskih filmova kaže da su se na snimanju scene masovne tučnjave potukla njih sedmorica štemera. Kada se dohvatio Stonea Cold Stevea Austina, slomio je vrat...

Legenda akcijskih filmova kaže da su se na snimanju scene masovne tučnjave potukla njih sedmorica štemera. Kada se dohvatio Stonea Cold Stevea Austina, slomio je vrat...

Tijekom snimanja scene, a čega drugog nego općeg mlaćenja, Sylvester Stallone je dokazao da je veća zvjerka i od Chucka Norrisa. Usred makljaže 63-godišnji akcijski heroj slomio je vrat i preživio!

U intervjuu za FHM magazin Sly je opisao što se točno dogodilo.

"Nas sedmorica smo se mlatili k'o blesavi, a sve jedan jači frajer od drugoga. Bez zezancije, kaskaderi su nas preklinjali da ne budemo tako žestoki. Kad sam se dohvatio Stonea Cold Stevea Austina, bilo je toliko opako da sam zaradio mikrofrakturu u vratu. Bez zezancije, kažem vam."

"Ovo još nisam rekao nikome - nakon toga morao sam na jednu ozbiljnu operaciju i sada u vratu imam metalnu pločicu", kaže Stallone.

Sve se dogodilo na snimanju filma "The Expendables", u kojemu su se uspjeli okupiti praktički svi filmski štemeri izuzev Chucka Norrisa i možda Michaela Dudikoffa. U filmu se uz Slyja i Austina mlate Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li i Jason Statham, a svi oni zajedničkim snagama imaju misiju svrgavanja nekog latinoameričkog diktatora.

"U filmu mi Bruce, koji me želi angažirati za taj posao, kaže 'Čuj, posao ćeš dobiti tek kad vidim što kaže jedna druga osoba'. U tom trenutku stiže Arnold, inače moj najveći suparnik i ja mu bijesan kažem 'Trebao sam te ubiti onda kada sam imao priliku'. I tu kreće petominutna scena mlaćenja", opisuje Stallone i dodaje da je zrak na setu bio pun testosterona.

rtl.hr

Ja ne verujem,kakav će ovo film biti,mislim da mu Avatar neće biti ni do kolena,po zaradi.Ovo ceo svet hoće da vidi LOL

Ažurirao AcaN - 06.Sijecanj/Jan.2010 u 00:07
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 00:10
Ja prva hoću to da vidim (doduše, tuča deda, ali ajde, šminka je čudo) LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 00:11
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ja prva hoću to da vidim (doduše, tuča deda, ali ajde, šminka je čudo) LOL

Pa tako će i ceo svet hteti da vidi.Ima da zgrnu para i para.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 00:19
Pa, šta tu ima čudno...moraju "momci" da zarade za penziju LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 01:05
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Ja ne verujem,kakav će ovo film biti,mislim da mu Avatar neće biti ni do kolena,po zaradi.Ovo ceo svet hoće da vidi LOL

100% ce tako biti.

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pa, šta tu ima čudno...moraju "momci" da zarade za penziju LOL

Ne da zarade, jos i Chucka Norris da je usao u kombinaciju, postavice rekord zarade za sledecih hiljadu godina.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 02:21
Baš me interesuje kako bi se Dudikoff uklopio u film....
Šteta neću imati priliku da saznam...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
BOOGIEMAN View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOOGIEMAN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 18:11
ovo izgleda super :) .. mada fale Kijanu Rivs i Mark Dacascos Wink
♪ .. One light so cold and pale, sleeping quietly all alone .. ♫
♫ .. One life so cold and gray, wandering away from home
.. ♪
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.