Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Sly Stallone slomio vrat i preživio!

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30377
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 19:42
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Sly Stallone slomio vrat i preživio!
Objavio: AcaNDr
Tema: Sly Stallone slomio vrat i preživio!
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 00:04

Sly Stallone slomio vrat i preživio!

Legenda akcijskih filmova kaže da su se na snimanju scene masovne tučnjave potukla njih sedmorica štemera. Kada se dohvatio Stonea Cold Stevea Austina, slomio je vrat...

Legenda akcijskih filmova kaže da su se na snimanju scene masovne tučnjave potukla njih sedmorica štemera. Kada se dohvatio Stonea Cold Stevea Austina, slomio je vrat...

Tijekom snimanja scene, a čega drugog nego općeg mlaćenja, Sylvester Stallone je dokazao da je veća zvjerka i od Chucka Norrisa. Usred makljaže 63-godišnji akcijski heroj slomio je vrat i preživio!

U intervjuu za FHM magazin Sly je opisao što se točno dogodilo.

"Nas sedmorica smo se mlatili k'o blesavi, a sve jedan jači frajer od drugoga. Bez zezancije, kaskaderi su nas preklinjali da ne budemo tako žestoki. Kad sam se dohvatio Stonea Cold Stevea Austina, bilo je toliko opako da sam zaradio mikrofrakturu u vratu. Bez zezancije, kažem vam."

"Ovo još nisam rekao nikome - nakon toga morao sam na jednu ozbiljnu operaciju i sada u vratu imam metalnu pločicu", kaže Stallone.

Sve se dogodilo na snimanju filma "The Expendables", u kojemu su se uspjeli okupiti praktički svi filmski štemeri izuzev Chucka Norrisa i možda Michaela Dudikoffa. U filmu se uz Slyja i Austina mlate Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li i Jason Statham, a svi oni zajedničkim snagama imaju misiju svrgavanja nekog latinoameričkog diktatora.

"U filmu mi Bruce, koji me želi angažirati za taj posao, kaže 'Čuj, posao ćeš dobiti tek kad vidim što kaže jedna druga osoba'. U tom trenutku stiže Arnold, inače moj najveći suparnik i ja mu bijesan kažem 'Trebao sam te ubiti onda kada sam imao priliku'. I tu kreće petominutna scena mlaćenja", opisuje Stallone i dodaje da je zrak na setu bio pun testosterona.

rtl.hr

Ja ne verujem,kakav će ovo film biti,mislim da mu Avatar neće biti ni do kolena,po zaradi.Ovo ceo svet hoće da vidi LOL

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 00:10
Ja prva hoću to da vidim (doduše, tuča deda, ali ajde, šminka je čudo) LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 00:11
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ja prva hoću to da vidim (doduše, tuča deda, ali ajde, šminka je čudo) LOL

Pa tako će i ceo svet hteti da vidi.Ima da zgrnu para i para.

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: bojanadj
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 00:19
Pa, šta tu ima čudno...moraju "momci" da zarade za penziju LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 01:05
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Ja ne verujem,kakav će ovo film biti,mislim da mu Avatar neće biti ni do kolena,po zaradi.Ovo ceo svet hoće da vidi LOL

100% ce tako biti.

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pa, šta tu ima čudno...moraju "momci" da zarade za penziju LOL

Ne da zarade, jos i Chucka Norris da je usao u kombinaciju, postavice rekord zarade za sledecih hiljadu godina.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: joya
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 02:21
Baš me interesuje kako bi se Dudikoff uklopio u film....
Šteta neću imati priliku da saznam...

-------------
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!

Objavio: BOOGIEMAN
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 18:11
ovo izgleda super :) .. mada fale Kijanu Rivs i Mark Dacascos Wink

-------------
♪ .. One light so cold and pale, sleeping quietly all alone .. ♫
♫ .. One life so cold and gray, wandering away from home
.. ♪

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk