Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - stigoh i ja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

stigoh i ja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: stigoh i ja
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 14:24
Engleski stojim solidano, nesto francuski i nemacki. u stanju sam da za 10 secundi nadjem bilo koju rec u recniku od 100.000 reci na maltene bilo kom jeziku, gornja tri se podrazumevaj. Za 1.5 meseci sam napravio kolekciju od oko 1000 filmova sa sinhronizovanim prevodima. 
Anima Candida
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 14:49
Pozdrav i dobro došao na forum!Smile

S obzirom na navedeno, da li si zainteresovan da se pridružiš prevođenju filmova/serija...

ili je kao onaj vic:

zgodan, lep, imam kuću, stan, dobro plaćen posao....ništa ne tražim samo se hvalim LOL LOL LOL

Sorry, Embarrassed ponekad je jače od mene i ne mogu da se suzdržim Big smile LOLLOLLOL

Od srca ti želim welcome  i uživanje na forumu Wink

Ažurirao bojanadj - 02.Sijecanj/Jan.2010 u 14:50
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 15:21
welcomewelcome
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 15:21
Dobro dosao, srecna ti nova, sve najbolje. Ako te zanima, pogledaj :
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 15:34
welcome
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 16:45
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 16:45
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 18:11
bojanadj, it will be my pleasure to help, if i can.
Anima Candida
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 18:38
Originalno postovano od strane higuy higuy piše:

bojanadj, it will be my pleasure to help, if i can.

Embarrassed

we are always happy when new member want to join us in our missionBig smile but, we also like those who just share their smile and happiness with us.
Come, bArCaFaN's KaVana 
first drink on me, second on the house, and for the rest....well, we will figure out something.Wink

(a,a...i nisam tako loša u pisanju engleskogLOL...sve uočene greške slobodno zadržite za sebeLOLLOLLOL ja nisam od onih koji uživaju u dobronamernim kritikamaLOL)

(a,a, momci, jeste li videli, meni, ne vamaTongueLOLLOLLOL MENIBig smile se novi član obratio i rekao da će mu biti zadovoljstvo da pomogne)

(novi, ako si kojim slučajem psihijatar pomoć je više nego dobrodošla LOL- ovo sam morala da napišem da preduhitrim ostaleLOL)

(i'm tryingLOL but i can't help itLOL spam is my midle nameEmbarrassed)

Ažurirao bojanadj - 04.Sijecanj/Jan.2010 u 18:39
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 18:40
welcome
live long and prosper
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 19:19
tnx but no tnx, i want to stay dry.
Anima Candida
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 19:31
well, ok, your choice Wink

If you need any help, don't hesitate to ask Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.