stigoh i ja
Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30285
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 21:15 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: stigoh i ja
Objavio: higuy
Tema: stigoh i ja
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 14:24
Engleski stojim solidano, nesto francuski i nemacki. u stanju sam da za 10 secundi nadjem bilo koju rec u recniku od 100.000 reci na maltene bilo kom jeziku, gornja tri se podrazumevaj. Za 1.5 meseci sam napravio kolekciju od oko 1000 filmova sa sinhronizovanim prevodima.
------------- Anima Candida
|
Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 14:49
Pozdrav i dobro došao na forum!
S obzirom na navedeno, da li si zainteresovan da se pridružiš prevođenju filmova/serija...
ili je kao onaj vic:
zgodan, lep, imam kuću, stan, dobro plaćen posao....ništa ne tražim samo se hvalim 
Sorry, ponekad je jače od mene i ne mogu da se suzdržim   
Od srca ti želim i uživanje na forumu 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 15:21
Objavio: icemaher
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 15:21
|
Dobro dosao, srecna ti nova, sve najbolje. Ako te zanima, pogledaj : forum_posts.asp?TID=24710&title=obavijesti-o-velikim-prevoditeljskim-projektima - OBAVIJESTI O VELIKIM PREVODITELJSKIM PROJEKTIMA
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: Buki
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 15:34
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 16:45

------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: Titivillus
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 16:45
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 18:11
bojanadj, it will be my pleasure to help, if i can.
|
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 18:38
higuy piše:
bojanadj, it will be my pleasure to help, if i can.
|

we are always happy when new member want to join us in our mission but, we also like those who just share their smile and happiness with us. Come,
forum_posts.asp?TID=20368&title=barcafans-kavana - bArCaFaN's KaVana first drink on me, second on the house, and for the rest....well, we will figure out something.
(a,a...i nisam tako loša u pisanju engleskog ...sve uočene greške slobodno zadržite za sebe  ja nisam od onih koji uživaju u dobronamernim kritikama )
(a,a, momci, jeste li videli, meni, ne vama   MENI se novi član obratio i rekao da će mu biti zadovoljstvo da pomogne)
(novi, ako si kojim slučajem psihijatar pomoć je više nego dobrodošla - ovo sam morala da napišem da preduhitrim ostale )
(i'm trying but i can't help it spam is my midle name )
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: taxidell
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 18:40
------------- live long and prosper
|
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 19:19
tnx but no tnx, i want to stay dry.
|
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 19:31
well, ok, your choice 
If you need any help, don't hesitate to ask
|
|