Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Još jedan pozdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Još jedan pozdrav

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Marijana T View Drop Down
Senior translator
Senior translator
As time goes by

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijana T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Još jedan pozdrav
    Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 12:05

Pozdrav svima!

Pre 2-3 dana registrirala sam se na vas sajt s namerom da postavim prevode filmova koji (koliko ja znam) do sada nisu prevedeni na nama razumljive jezike (hrvatski, srpski, bosanski, crnogorski). Pasionirani sam filmofil. Mnoge sam filmove skinula sa interneta i dodala im prevode. Najbolje prevode sam našla na vasem sajtu. Sajt sam pronasla pomocu Google-a. Bila sam prijatno iznenadjena. Pre izvesnog vremena sam skinula stari film ''Show boat''. Samo na jednom sajtu sam nasla engleski subtitle. Zbog svoje familije prevela sam ga na srpski. Za mene je to bio prilicno mukotrpan posao. Prevod mora biti veran originalu, a opet ne moze se prevoditi bukvalno. Mora se poštovati duh jezika. Kad sam završila, pomislila sam da bi to možda još nekom bilo od koristi. Zato sam vam poslala prevod. Nadam se da ce biti prihvacen i postavljen na vas sajt. Radi se o jakom lepom, starom muzickom filmu (musical). Ljubitelji ovog zanra ce uzivati. Nadam se.

O sebi nemam ništa interesantno da kažem. Po zanimanju sam lekar (lijecnik). Od pre nekoliko godina sam u mirovini. Sada imam dosta slobodnog vremena. Tako imam vremena i za prevodjenje.

Marijana

Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 13:22
welcome
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 13:34
Čestitam, gospođo. Dobrodošli u našu malu prevodilačku porodicu... NAdam se da ćete nam svojim trudom i dalje pomagati da omogućimo gledanje filmova i onima koji slabo barataju jezicima. Posebno me raduje, mene lično, a verujem i dosta drugih kolega, što ste se prihvatili starijih filmova. Ova mladež uglavnom prevodi ono što tek izađe ispod čekića. Zato mi matorci i treba da im pokaemo da je sjajnih filmova bivalo i ranije. Još jednom, dobrodošli.
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 13:45
Johhny Q je sve rekao, nema potrebe da se nadovezujem. Dobrodošli na naš forum, i prijatan vam boravak i druženje.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
As time goes by

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijana T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 14:47

Hvala na dobrodoslici. Upravo prevodim ''Intermezzo'' sa Leslie Howard-om (Ashley  iz ''Prohujalo sa vihorom''). To je debitantski film cuvene Ingrid Bergman. Nije dugacak. Nema mnogo teksta, ali ovih dana imam nesto manje vremena. Kad zavrsim najpre ga sama moram proveriti. Ako budem zadovoljna prevodom, poslacu vam ga.  

Zelim vam svima sretnu Novu godinu!

Puno pozdrava.

Ažurirao Marijana T - 30.Prosinac/Dec.2009 u 14:48
Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 15:58
welcome
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 17:13
srećna nova godina i vama i dobrodošliSmile
live long and prosper
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 18:14
Dobro došli! Drago mi je što ste odlučili da nam se pridružite u prevođenju i druženju.
Ukoliko imate neke nedoumice, slobodno pitajte; ukoliko imate problema tokom samog prevođenja imate ovu temu

A ovo ću prevesti kao...

u kojoj se trudimo da jedni drugima lakšamo koliko je moguće.

A pošto kažete da ste filmofil, verujem da će te u ovom delu foruma naći mnogo toga zanimljivog

Film, filmske novosti i zanimljivosti

Divx-Titlovi Proudly PresenTs

Moram da opovrgnem ove naše momke i kažem da ima ovde i omladine (LOL) koja voli starije filmove Wink

Još jednom dobro došli i želim vam mnogo prevoda i uživanja na forumu! Smile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 18:31
Dobro došli i uživajte na forumu i slobodno pitajte,ako šta treba.

Ekipa je na raspolaganju Smile
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Senior translator
Senior translator
As time goes by

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijana T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 19:54
Koristicu vase savete. Svi ste veoma ljubazni. Hvala.Smile
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 20:49

Dobro nam dosla Marijana T  

i hvala sto dijelis s nama magicnost ranog Hollywooda Heart

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 20:54
Dobrodošla Marijana...Smile
Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 21:07
Originalno postovano od strane sean12 sean12 piše:

Dobrodošla Marijana...Smile

+1 welcome

Eat my shorts
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 21:48
welcome
Na vrh
Senior translator
Senior translator
As time goes by

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijana T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 13:14
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Dobro nam dosla Marijana T  

i hvala sto dijelis s nama magicnost ranog Hollywooda Heart

Hvala, Kneginjo. Kao obican korisnik zapazila sam tvoj maštoviti nik. Koristila sam tvoje prevode. Odlicni su. Koristila sam i druge prevode sa ovog sajta. Moj utisak je da su na ovom sajtu prevodi najkvaltetniji. Osobno, smatram da prevod mora biti sažetiji od originalnog teksta jer prosečan gledalac ne može čitati istom brzinom kojom glumci govore. Prevod se mora malo adaptirati ali smisao prevoda mora biti ravan originalu. Slažeš li se?

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 13:24
Dobrodošlica za još jednu damu na našem forumu...
welcome
welcome
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 14:24
welcome
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 19:38
Dobrodošlica i sa moje strane. Koliko vidim Novi Sad će nam "zagorčati "život. Šala mala, naravno, mada..
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 19:42
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 03:51
dobrodošla i uzivaj u forumu :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.