Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - plejer ne cita youtube videa
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

plejer ne cita youtube videa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
milx View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: plejer ne cita youtube videa
    Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 20:43
ljudi..!
imam problem. heh.
naime,, skinila san par videa s youtube-a pomocu VDownloader programa.
bez ikakvih problema. videa se automatski pri skidanju konvertiraju u .avi format.
sve super, odusevljena lakocom a onda - dvd plejer mi ih ne ocitava?? Cry
u cemu je kvaka ako je avi format ko i svaki divx film kojeg na plejeru gledam bez problema??
na kompu valjaju bez greske naravno.
usporedila san i propertise nekog random divx-a s propertisima jednog od skinutih videa - sve je jednako.. Confused
molim vas najlipse da mi pomognete,,
jako mi je bitno..
hvala vam svima unaprid..!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 20:56
Učitaj taj fajlić u recimo GSpot program da vidiš kojim je codec-om rađen, bez obzira što je AVI.
Moj savet ti je da bez obzira na sve ubaciš taj fajlić u Virtual Dub i "odradiš" ga nekim, plejeru poznatim codec-om: divx, xvid...
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 23:10
komplikovano ti je možda raditi sa virtual dub-om

Moj savjet ti je auto gordinan knot  u prvu rubriku ucitas taj file
u drugu gdje će ti ga snimiti odradiš na koliko MB-ta želiš i kao kodek on koristi
xvid ili divx i središ svoj problem a naravno to se sve opet svodi na virtual dub on će
to odraditi......

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
milx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 06:33
hvala ljudi,,
cim isprobam, javim kako je proslo.
nadan se da je to to.
hvala.
Smile
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 14:38
moj predlog je vlc plejer, imas i portabl verzije istog. Ima u njemu opcija za konverziju koja ti treba. Guglaj malo i naci ces uputsvo za konverziju.
Anima Candida
Na vrh
jeca06 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeca06 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 19:12
Originalno postovano od strane milx milx piše:

ljudi..!
imam problem. heh.
naime,, skinila san par videa s youtube-a pomocu VDownloader programa.
bez ikakvih problema. videa se automatski pri skidanju konvertiraju u .avi format.
sve super, odusevljena lakocom a onda - dvd plejer mi ih ne ocitava?? Cry
u cemu je kvaka ako je avi format ko i svaki divx film kojeg na plejeru gledam bez problema??
na kompu valjaju bez greske naravno.
usporedila san i propertise nekog random divx-a s propertisima jednog od skinutih videa - sve je jednako.. Confused
molim vas najlipse da mi pomognete,,
jako mi je bitno..
hvala vam svima unaprid..!

svejedno ga moras konvertovati ponovo jer ti kodeci nisu dobri
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.