plejer ne cita youtube videa
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30229
Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 04:00 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: plejer ne cita youtube videa
Objavio: milx
Tema: plejer ne cita youtube videa
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2009 u 20:43
ljudi..! imam problem. heh. naime,, skinila san par videa s youtube-a pomocu VDownloader programa. bez ikakvih problema. videa se automatski pri skidanju konvertiraju u .avi format. sve super, odusevljena lakocom a onda - dvd plejer mi ih ne ocitava??  u cemu je kvaka ako je avi format ko i svaki divx film kojeg na plejeru gledam bez problema?? na kompu valjaju bez greske naravno. usporedila san i propertise nekog random divx-a s propertisima jednog od skinutih videa - sve je jednako..  molim vas najlipse da mi pomognete,, jako mi je bitno.. hvala vam svima unaprid..!
|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2009 u 20:56
Učitaj taj fajlić u recimo GSpot program da vidiš kojim je codec-om rađen, bez obzira što je AVI. Moj savet ti je da bez obzira na sve ubaciš taj fajlić u Virtual Dub i "odradiš" ga nekim, plejeru poznatim codec-om: divx, xvid...
-------------
|
Objavio: joya
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2009 u 23:10
komplikovano ti je možda raditi sa virtual dub-om
Moj savjet ti je auto gordinan knot u prvu rubriku ucitas taj file u drugu gdje će ti ga snimiti odradiš na koliko MB-ta želiš i kao kodek on koristi xvid ili divx i središ svoj problem a naravno to se sve opet svodi na virtual dub on će to odraditi......
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Objavio: milx
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2009 u 06:33
hvala ljudi,, cim isprobam, javim kako je proslo. nadan se da je to to. hvala.

|
Objavio: higuy
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 14:38
moj predlog je vlc plejer, imas i portabl verzije istog. Ima u njemu opcija za konverziju koja ti treba. Guglaj malo i naci ces uputsvo za konverziju.
------------- Anima Candida
|
Objavio: jeca06
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2010 u 19:12
milx piše:
ljudi..! imam problem. heh. naime,, skinila san par videa s youtube-a pomocu VDownloader programa. bez ikakvih problema. videa se automatski pri skidanju konvertiraju u .avi format. sve super, odusevljena lakocom a onda - dvd plejer mi ih ne ocitava??  u cemu je kvaka ako je avi format ko i svaki divx film kojeg na plejeru gledam bez problema?? na kompu valjaju bez greske naravno. usporedila san i propertise nekog random divx-a s propertisima jednog od skinutih videa - sve je jednako..  molim vas najlipse da mi pomognete,, jako mi je bitno.. hvala vam svima unaprid..!
| svejedno ga moras konvertovati ponovo jer ti kodeci nisu dobri
|
|