Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bokserska vreca-istresite vase nezadovoljstvo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bokserska vreca-istresite vase nezadovoljstvo

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bokserska vreca-istresite vase nezadovoljstvo
    Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 02:04

Udri ,kritikuj,urlaj ,griziiiiiiii.............istresi svu frustraciju ,bes ,mrznju ....ovde i olaksaj sebi muku

chacrnnicapissvedder4vedder4killemallwallbashLukaluka2

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 02:36
a ako nisam nervozna da li mogu onda da

party0006vedder

LOL LOL LOL
LOL
vedder
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 02:53

a ne ne ne ne ne  ovde dolazis da se psihofizicki ispraznis 

i nemoj da mi pamas i skakuces svuda  bebinjo4lollollol

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 03:11
 Cry Cry Cry Cry CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry

Bate me ne voli

CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry

zato sam mu slomila nos veddervedderveddervedderveddervedderveddervedder

LOL LOL LOL LOL
LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 10:00

Je*em ti i posao, i državu, i "prijatelje", i "slučajne" prolaznike koji "slučajno" sve čuju, i muškarce koji ne umeju da ga drže u gaćama nego zbog kapi alkohola postaju žešće kurve!!! 

Dosta za sad. Vratiću se kasnije. LOL

P.S. Bravo za temu, treba nam ovo... Clap

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 12:23
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Cry Cry Cry Cry CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry

Bate me ne voli

CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry

zato sam mu slomila nos veddervedderveddervedderveddervedderveddervedder

LOL LOL LOL LOL
LOL

napravit ću bundu od tebe LOLLOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 12:29
ako je tako bato onda

veddervedderveddervedderveddervedderveddervedder

Bati će biti toplo ove zime, imaće bundu koja ga mnogo voli

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

veddervedderveddervedderveddervedderveddervedder

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 15:02
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:45

bem ti kisu i lose vreme 

i glupave  kvazi investitore koji  muljaju sa stanovima i maznjavaju ljudima pare 

nadam se da ce ga u zatvorubar neko jednom dobro nategne  pa da mu okice zaigraju ko loptice u loo bubnju

imam radijatore u stanu koji su samo tu kao ukras jer zgrada  sad sam saznao uopste nije  prikljucena  na toplovod 

jojo majci da znam  u kom je bajboku pa da platim da ga neko siluje (inace to je samo jedan o majmuna ovaj od koga iznajmljujem stan takodje se ne javlja )

znas kad ce vide kiriju na kukovo leto odmah posle svetog sisoja kurodrznika 

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:51
Mrzim shesti cahs, mrzim shesti chas, mrzim shesti chas.............. russianroulette
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 19:24
Ovo nije normalno ljudi! Smoren sam, lika zveknula kola ispred mje kuce................
bem ti i vozace i bicikliste neosvetljene!
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 21:58

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 04:47
sentinel
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 04:33

bem ti rapid ,bem ti megaupload  vec peti put skidam igricu i dosad bi je dvaput skinuo da je srece ali konjine brisu linkove  ko ludi 

zamisli majmuni mi obrisali linkove a ostalo mi da skinem jos 5 komada  

bem ti call of dyty novi  nek se nose oni koji ga smislise 

e bre 25 gb sam bacio bezveze  

jos budala cekam , pozajmio od drugara procesor ( dobro nije bas pozajmica ,a nije ni bas neki drugar) evo i nisam otiso na spavanje ali mucak

i probao sam da nadjem slicne linkove ali k ... ne se uklope kad krene da se otpakiva 

popizditis

mrgudsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicsuadnovicmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgudmrgud

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 16:41
Šizim od jučer od kad su otkazali Night of the jumps, a tako sam se guštala.
Ejesam ja jeb... sreče
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 17:28
Mrzim pohlepu, mrzim sebicne i alave ljude!!!! cha
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 18:21

opet ista stvar e sad ce i komp i sve da lete kroz prozorrrrrrrr

ako se lik ne javi sa rapidsrbije ima i njih da razbijem (covek inace odusevljen sto me zna sa titlova , a ja njega ne znam) 

mozda mi posalje i neki viruscic ,heheheheh

ma bem ti komp viseeeeeeeeeeeeeee

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 18:57
uuuu... znaš ono, "Brate...on mene zna a ja njega ne znam...!!!" I zvanično si poznat!!! Star
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 04:12
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pa ja cu popizditi, aaaaaaaaaaa. je**mti glupe ljude i zivot i srecu i sve. mogli smo imati jebenih pet iljada kuna u dzepu. decko mi bio s frendom na cugi i javi u 15 do 8 da idem u kladionicu uplatiti 500kn na hrvatska - poljska da je utakmica namjestena. i ja mislim kak necu stici i zovem mater jer imam kladionicu u gradiski par minuta od kuce da ide uplatiti pare i stara mi kaze da ce i ici i kaze da joj frendica radi u kladionici i meni padne na pamet da ju nazove telefonom i da joj kaze da odmah uplati listic pa da ce ona donijeti pare za par minuta. i stara ju nazove i vald zena kaze da ce uplatiti i nakon toga zove mater mene i govori mi kak je dogovorila s trebom i da joj ide sad odnijeti lovu. i poslije 8 zove me mater opet i govori mi kak nije zena uplatila listic da se one nisu dobro skuzile. e jebeno ne vjerujem. AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry Angry
Angry

"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 04:32
e pojela bi se sad. cim mi je stara rekla da nije uplaceno ja njoj kazem da ce sad sigurno pobijediti. ali nevjerojatno koji je to peh. a sto je najgore jos sam ja mogla i stici u kladionicu i uplatiti i imala sam dovoljno para u sebe (sto je rijetkost hehe) a i stara da nije zvala telefonom i odmah krenula i ona bi stigla uplatiti. ma jebeno ne vjerujem da se ovo dogodilo. i jos nas dvoje odlucimo da necemo ni pogledati rezultat jer ja znam kakva sam ja i maloprije sam bas sizila tu po kuci, cudim se da mi nisu susjedi lupali i iskljucio mi se mobitel i sad ga upalim i stara mi napisala poruku da je hrvatska pobijedila. rekla sam 'ne mog vjerovat' milijun puta. je**mu ne mog vjerovat da je ovo ovak ispalo. koje sranje u pm. al evo malo sam se izvikala, tu se malo ispucala i osjecam se mirnije. al jos ne mog vjerovat.. hehe
pozz ljudi
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.