| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Saboteur |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The SaboteurObjavljeno: 25.Travanj/Apr.2009 u 00:20 |
![]() Na police diljem svijeta dolazi još jedna igra sa tematikom Drugog svjetskog rata. Jeli to po običaju borba vas – Amerikanca protiv Nijemaca ili pak nešto posve revolucionarnije, što su vam potkovani ciljevi i sve ostale otkrivene informacije doznajte kroz nastavak.. Protogonist igre, baziran na ratnom heroju William Grover - Williamsu, je začudo Irac, koji nosi ime Sean. Po zanimanju, začudo, nije vojnik, već nešto deseto - profesionalni vozač. Izgleda da su cure i dečki iz Pandemic studija, proizvođača dotične igre, krenuli na nešto drugačiji pristup WWII igrama nego na koji smo navikli. Našeg Irca karakteriziraju tragični događaji – smrt njegovih najboljih prijatelja u neželjenom ratu koji se zbivao na području našeg kontinenta, Europe. Sva ta ubojstva njegovih najmilijih su izvedena prema riječima Nacista, odnosno Hitlera i njegovih baraba. Ali nije Sean ostao ravnodušan prema tome; dapače, to ga je inspiriralo na osvetu Nacistima i zbog toga i dobiva glavnu ulogu u igri. Ček, zar nas Crkva preko Božje riječi ne uči da je osveta još gori čin? Vizualni dojam i dojam cijele igre je jako pozitivan. Grad će nuditi kojekakve mogućnosti; od vožnje vozila, penjanja po krovovima, skrivanja, šunjanja. Štoviše, bit će dosta velik i otvoren i nudit će razne mogućnosti. Grafički, igra je dobro dotjerana, impresivna i ugodna za oči. Sve smo ovo mogli vidjeti i na službenom traileru igre, a ako još niste, bacite oko na njega, on se nalazi na dnu ove najave. Saboteur će biti fokusiran na akciju iz trećeg lica, koja će vam dopuštati da slobodno lutate po lokaciji i tako pristižete u akciju odakle god stignete ( open world, kak` bi se reklo ). A kao primarni cilj, trebate suzbiti nacističke postrojbe i akcije, tako što ćete im smanjivati granice i prisiljavati ih na povlačenje. Osim oružja i metaka bit će i vozila, s kojima će te obilaziti mjesta po gradu i tako rješavati mnoge zadatke i akcije. Ako ste mislili da će nedostajati stealth akcije, varate se. Koristi ćete ju u mnogim situacijama, a najčešće u krađi nečega ili nekoga. U koži osvetnika, vi ujedno vraćate i nadu gradu, koja se iskazuje pomoću faktora boja po imenu „Will to fight“. To će biti jedan od ključnih elemenata. Područje sa manjim postotkom „WtF“je crno sa različitim nijansama sive boje te na tom tlu ima podosta Njemačkih partija, a u područjima sa većim „WtF“ dolazi do izražaja puna boja i tu naravno ima manje protivnika. Kraj hvaljenu ne završava ovdje. Zvučna strana ovog potencijalnog hita nije ništa lošija od svega već navedenog. Biti će ovdje svega i svačega; od klasične glazbe, jazza pa sve do horor muzike. Ona će se prilagođavati zavisno u kakvoj ste situaciji i akciji i trebala bi biti odrađena odlično. Izvor: hcl.hr P.S. Ovo je nesto slicno igrici Velvet Assassin, ma da vidim prema screenshot-ova da ima plus penjanje uz zidove i krovove, sto znaci da ce biti jos bolja od nje ![]() ![]() ![]() Valjda nam igrica dolazi na jesen, tako da nam ostaje samo da cekamo...Ažurirao icemaher - 12.Svibanj/May.2009 u 23:54 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 21:28 |
|
The Saboteur stage demo:
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 08:07 |
|
Liči na genijalni Assassin's Creed
|
|
![]() |
|
sakikalasaki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2009 u 12:15 |
|
I izgleda kao Velvet assassin samo mnogo bolje.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 02:36 |
|
Konacno dosla i reloaded verzija za ovu igricu. Juce sam je instalirao i presao sam nekoliko misija, grafika je mnooogo slaba, ali igrica je kao neka kombinacija igricama Mafia, GTA, Assasins Creed(ovu nisam igrao, ali vidim uporedjuju je). Vazno zabavna je, nesto slicno kao u gta, biras misije gde ces da igras, postavljas eksplozive na radarima, posmatracnicama, tankerima sa gorivom itd...
|
|
![]() |
|
harpy21
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2009 u 19:39 |
|
Da, grafika baš nije najbolja, naročito izrazi lica i to, ali je prokleto zabavna igra... A i igre koje su bile uzor bi spadao i Godfather, način tučnjave... Ima dosta dobrih fora, ali mi je bed što nije ipak ispala ozbiljna igra kakvu sam očekivao...
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2009 u 20:55 |
|
Nakon 2-3 dana igranja, meni je jos uvek odlicna. Dosta lici na GTA, biras gde ces pre da igras misiju, interesantna je.
|
|
![]() |
|
harpy21
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 19:06 |
|
Ma uvijek je zabavno ubijati naciste, he. :D A i fora to kako lik penje i skače po zgradama. Jedino mi je bed gaziti civile... U GTA 4 mi nije smetalo, ipak sam kriminalac, ali ovdje je riječ o pozitivcu... Ima stvarno dobrih ideja, naročito skupljanje auta i to s bojama... Najbolje izgleda kada se popneš na visinu... A tek razaranje cepelina AA gunom.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 19:19 |
|
Svidja mi se to sto skupljas novac kad rusis posmatracnice, radare, tankere goriva, AA gunova, pa posle mozes da kupis municiju, da uradis upgrade na svoje kolege, da kupis neku mapu. Ja sam sinoc igrao zaje*anu misiju na vrh jedne zgrade kad treba da raznesem Canyon gun, a oko mene jedan kup neprijatelja, pucaju sa svih strana cak i sa ajfelove kule... Sve u svemu odlicna igra bas onakva kakvu sam ocekivao.
Ažurirao icemaher - 05.Prosinac/Dec.2009 u 19:19 |
|
![]() |
|
harpy21
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 16:54 |
|
E nervira me jedna misija, druga misija koju dobiješ od lika koji ima kuku, gdje treba upasti u bazu i uništiti određene dijelove baze, cepeline, fuel tankove i slično... E sada, ne mogu uništiti posljednji cepelin, koji mi treba da popunim traku destroy base... gađam ga s AA gunom, ali ne djeluje. To neki bug u igri ili što?
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 17:39 |
![]() Hehe, ja sam puuuuuuuuno misija prosao. Vozio sam se u cepelinu u drugi deo grada, pa snajperom sam sprecio egzekuciju one devojke, ubio sam nazi oficera koji izvrsava ubistvo, pa sam se spustio dole da je spasim. Pa posle ima jedna misija gde treba da vozis trku, da pobedis, pa da spasavas svoj HQ, pa posle u drugom delu grada da odbranis HQ, pa posle da obavestis drugi HQ da njega ocekuje napad nazi-ja... Fenomenalna igrica, igram je ko lud ![]() Ažurirao icemaher - 06.Prosinac/Dec.2009 u 17:40 |
|
![]() |
|
harpy21
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 18:13 |
|
He, ja sam baš bio na alarm 5 i tražio onu zelenu točku... pm što je užasno udaljena, i jurim kao bleasv, izbjegavajući tenkove, kradući aute, izbjegavajući aute samo da stignem... i igra mi se smrzne, i sve ode u ku**c... e kako se snaći s mapom? Totalno je nepregledna, kada zumiraš, samo je još gore... |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 20:00 |
|
Upravo sam presao valjda kljucnu misiju na ajfelovu kulu i pokazalo mi credits. Ali jos uvek imam nedovrsenih misija, pa ih polako igram uzivajuci... Ja samo gledam onu mini mapu dole sto je dok igram, onu na escape kad kliknem i sto ima zum ovo ono, to ne koristim. Mostovi gde su sa crvenog izvicnika tamo ne mozes da predjes sa papirima, nego moras da skocis u vodu, pa da preplivas i da tako predjes na drugu stranu mosta, dok oni mostovi sa zutih izvicnika tu mozes, stanes pred kapije, i tu sacekas da pokaze papire i predjes.
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 20:37 |
|
ice spasioce ,zavodnice heheheheheh ishvaliste je toliko da jedva cekam novi procesor i jos malko memorije i pridruzujem se i ja igranju |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 20:42 |
|
Ja evo sad bacih da se skida, čini mi se da je dobra i posle ovoliko hvaljenja i opisa vas dvojice(Harpy21 i Ice) očekujem da će bit odlična...javljam utiske...
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 18:52 |
|
Ja sam presao sve misije, nemam vise nista na mapi, a cudno kupio sam mapu jednog dela grada gde nisam obavio ni jednu misiju, i sad nista
Ažurirao icemaher - 07.Prosinac/Dec.2009 u 18:53 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 21:36 |
|
zajbali te crnoberzijanci
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dusan47
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 16:02 |
|
sjajna igra skoro nisam igrao bolju
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 17:51 |
|
Koju ste rls skinuli?
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 18:38 |
|
Reloaded
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |