| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
„Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekordaObjavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 15:43 |
|
Novi film iz vampirske sage "Mlad Mjesec" zaradio je 72,2 miliona dolara prvog dana prikazivanja u sjevernoameričkim bioskopima i potukao raniji rekord koj je držao "Mračni vitez", posljednji iz serijala o Betmenu.
Prošlogodišnji hit, "Betmen", prvog dana prikazivanja imao je zaradu od 67,2 miliona dolara. Ukoliko nastavi tim tempom, stručnjaci predviđaju da bi lako mogao da postavi novi rekord u zaradi za prvi vikend, koji zasad drži "Mračni vitez", a koji iznosi 158,4 miliona dolara."Mlad Mjesec" je drugi film iz serijala zasnovanog na romanima Stefani Majer. U njemu se nastavlja priča o romansi dvoje tinejdžera, djevojke (Kristen Stjuart) i vampira (Robert Patinson), u koju se upliće vukodlak (Tejlor Lotner).
Uradio sam rename teme „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda by AcaN Ažurirao AcaN - 26.Studeni/Nov.2009 u 22:19 |
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 22:59 |
|
omfg...
pa di ce ovaj svijet... tinejdzerice vladaju njime!!!! a emoicni glavni glumci su IN... |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2009 u 03:36 |
|
jeste da glavna glumica nije bas neka lepotica, al mogli da nadju neku njenu lepsu sliku da stave od ove!!! mnogo je ruzno ispala...
|
|
![]() |
|
xraven13
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2009 u 13:45 |
|
Zna netko koji torrent ima kvalitetniju snimku : imagine ili telesync??
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2009 u 15:20 |
|
Ja imam Imaginov rip i mislim da je bolji od telesync jer prosli put kada sam skinuo jednog filma R5 Imagine bas je slika bila super...
|
|
![]() |
|
asset
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 12:11 |
|
trebalo je lepsu da nadju, uopste mi se ne svidja, gledala sam je u prvom delu, mada fino glumi |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 22:17 |
|
„Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
Mladi mesec“ je za svoj debi vikend u severnoameričkim bioskopima zaradio 140,7 miliona dolara (sa zaradom iz ostatka sveta ukupno 258,8 milona - iz 25 zemalja 118,1) i tako definitivno premašio očekivanja, čak i kada je postavio rekord po zaradi za jedan dan (72,7). Tako se plasirao na treće mesto liste filmova svih vremena sa najboljim vikend debijem - iza „Mračnog viteza“ (158,4) i „Spajdermena 3“ (151,1), mada su oni stizali u letnjem periodu kada je posećenost bioskopa u SAD veća. Takođe, „Mladi mesec“ je jedini na listi deset filmova sa najvećom zaradom koji nije stigao tokom leta u bioskope, pa će zato biti naročito interesantno videti kako će proći treći deo - „Pomračenje“ koji je planiran za 30. juni sledeće godine. „Mladi mesec“ je već u subotu zabeležio pad u gledanosti od 40,8 odsto, kao i prvi deo „Sumrak“, ali mu to nije smetalo da zabeleži još par rekorda - najbolji debi svih vremena u novembru i najbrži film koji je stigao do zarade od 100 miliona dolara. Očekuje se da tokom ove nedelje „Mladi mesec“ nadmaši 193 miliona dolara ukupne zarade svog prethodnika „Sumraka“. Prema prvim podacima 80 odsto publike su činile devojke, a 50 odsto njih je bilo mlađe od 21 godinu. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 22:43 |
|
Glavna glumica nije neka ljepotica, bahhh.
Što bi trebala biti cicata plavuša ili... Pročitajte knjigu dragi moji pa bi vidjeli da je žena točno to, idealna za tu ulogu. A što se tiće njene ljepote, žena je predivna, jednostavna, sex-i, tajnovita i kako glumi ( pokreti , mimika lica i sve je savršeno ). Očito jednostavne i normalne žene više nisu u modi, već umjetne i modificirane, ali kad se oženite modificiranom onda patite i žalite. Jadni Pazite što želite i pazite koga osuđujete, pogledajte se u ogledalo pa onda sudite. Film treba malo dublje shvatiti, a ne ga površinski prihvatiti Ažurirao nikzilic - 26.Studeni/Nov.2009 u 22:45 |
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 22:59 |
Au kolika se fama digla oko ove slike, ne razumijem što, ja sam postavio prvu sliku, a ne znam što joj fali
|
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 23:58 |
|
Ni meni brate nije jasno. Oko glupog filma... Mislim, pazi...jel' bi se ti zaljubio u sendvič? Ne bi, normalno. Znači, glupost žešća. Što se tiče devojke, meni ok izgleda, to je moj tip žene. Malo manje tupava faca, ali to je u principu to. |
|
|
|
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 00:02 |
|
^^
Ma super đevojka, kažu i da je poštena i dobra ko 'ljeb, za kuće ne znam šta bi iko bolje tražio...
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 01:09 |
|
Vas dvojica, ne dirajte mi film
![]() ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 07:04 |
|
Ne brini, ja ga više ne pipam ni grabuljama
|
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 20:00 |
ja sam jedan od redjih muskaraca kojima se ovaj film svidja,mislim prvi deo,ovaj nisam gledao. Kolega me ubi na poslu kad cu mu doneti film,ma ja mu kazem da nema,nego bioskopski snima,a on pita kad ce rip ?Ja njemu u MARTU. Katastrofa,gde je mart? |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 21:37 |
|
AcaNe
drago mi je da ti se dopao.... konačno NEKO u ovom muškom svetu da mi ne pljuje po Twilightu ![]() ![]() ![]() p.s. ako si se samo šalio, zadrži tu informaciju za sebe ![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 21:50 |
|
Pa jel vidis negde smile kod mene?
Cek da ti odgovorim,pa NE,znaci ne salim se. |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 21:53 |
|
Pa, ok, ne vidim smajli, ali što se ljutiš odmah na mene
jednostavno, nisam navikla da momci imaju pozitivno mišljenje o ovom filmu, a navikla sam da me zezaju.![]() Nego, što nisi pogledao drugi deo? Nećeš da gledaš očajne verzije ili nisi ni zainteresovan? Jesi li čitao knjige? |
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 22:00 |
|
Ne ljutim se,nego nisam stavio smile,jer bi mislila da se salim.
Nisam gledao jer necu da upropastim film sa losim snimcima.Kad izadje HD,onda cu gledati ili otici u bioskop,ali posto kod nas u novom sadu nema bioskopa,a onaj na spensu prikazuje filmove od pre par meseci,onda cu ipak cekati mart i odgledati HD. Nisam citao knjige,jer bas i nemam vremena za knjige. |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 22:45 |
|
Joj i ja patim za kinom! Hoće li oni ikada srediti Arenu? (SPENS nikada nisam ni volela)
Šteta za knjige. Zaista su odlične. Mislim vrlo su lake za čitanje, a jako zanimljive....ja sam pročitala po nekoliko puta na srp i na eng naravno na eng su još bolje a čitala sam na eng i poslednju, petu knjigu koju je prestala pisati jer joj je neko skripte postavio na net.... |
|
|
|
|
![]() |
|
Paradox_Lik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 15:11 |
|
Apsolutno vredjanje inteligencije.Ne postoji,niti ce postojati "horor"(give me a break!) film koji ce kod mene izazvati manje paznje i degutatniji feeling od ovog piece of sh*ta!
Ne postoji pi*ka koja bi me naterala da s njom ovo gledam u bioskopu ![]() Ažurirao Paradox_Lik - 28.Studeni/Nov.2009 u 15:13 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |