Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 'Prijatelji' konačno na filmu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

'Prijatelji' konačno na filmu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 'Prijatelji' konačno na filmu
    Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 18:53

U ljeto 2011. u bioskopima trebali bismo opet gledati slavnu šestorku iz kafića Central Perk

Proteklih godina u nekoliko se navrata popularnu seriju 'Prijatelji' najavljivalo na filmskim platnima. Svaki put se priča izjalovila, no izgleda da je ogroman uspjeh filma 'Seks i grad' naveo i slavnu šestorku da se okušaju u kino dvoranama.

Tako bi se prvi put nakon 2004. na setu trebala naći ekipa iz kafića Central Perk - Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross, odnosno Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry i David Schwimmer.

Scenarij bi trebali napisati autori serije David Crane i Marta Kaufmann, a u kinima bi se film trebao pojaviti u ljeto 2011. Warner Bros je navodno spreman platiti pravo bogatstvo zvijezdama koje su za posljednju, desetu po redu sezonu 'Prijatelja' dobivali tada rekordne iznose po epizodi.

Jason Michael Tyler koji je glumio zbunjenog Gunthera, vlasnika kafića Central Perk, prvi je potvrdio tu vijest. Kaže da je još uvijek u kontaktu s puno članova ekipe i svi kažu da jedva čekaju početak snimanja.

Daily Mail
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:05
jedva čekam pogledati film,to mi je jedna od najboljih serija i gledao sam je toliko puta da skoro znam svaku scenu,ali nikad mi ne dosadi,nevjerovatno...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:16
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

najbolja serija ikad snimljena!!!
jedva čekam!!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:23
tako je bebinjo,u potpunosti se slažem..baš me zanima kako će izgledati film..
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:31
Ja sam bio oduševljen kad sam vidio ovo, kao malo dijete...
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:41
ma već zadnjih dvije godine se spektakuliralo dal bude ili ne..i kad se odlučilo da bude kao dva filma od 120 min i okupili glumce tada se odustalo..

aj da i to vidimo..makar već sada vjerujem da ovo ne može da bude loše
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2009 u 03:27
Lisa Kudrou: Verovatno bez okupljanja Prijatelja

LOS ANĐELES, 17. novembra 2009. (Beta) - Glumica Lisa Kudrou izjavila je da verovatno neće biti ponovnog okupljanja ekipe popularne američke serije "Prijatelji".

Lisa Kudrou, koja je u seriji tumačila Fibi, rekla je časopisu Ju-Es vikli da "ne izgleda" kao da će se okupljanje ikada desiti. "Svi su zauzeti", objasnila je i dodala da se ponovnoj saradnji ne protive zvezde među kojima su Dženifer Aniston i Kortni Koks već tvorci serije Marta Kofman i Dejvid Krejn.

"Pretpostavljam da nisu ubeđeni da bi okupljanje bilo dobra ideja", navela je Lisa Kudrou (46). Serija "Prijatelji" prikazivana je na američkoj televiziji od 1994. do 2004. Glumci su pred kraj serije dobijali milion dolara po epizodi

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2009 u 10:29
a šteta,baš sam se ponadao,,vjerovatno ne žele uništiti onako nešto dobro,jer bi film mogao biti super,ali bi mogao biti i loš i uništiti dojam o prijateljima,mada po meni teško...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2009 u 12:17
A možda "tvrde pazar"...?
Na vrh
nenad79 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nenad79 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 22:16
bit će to prava stvar ako budu stari glumci glumili
Thumbs Up
Na vrh
Zloco&company View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zloco&company Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 18:35
Nadam se da će to bit skoro...da ne bi kafić zamijenili kantinom u staračkom domu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.