Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

'Prijatelji' konačno na filmu

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=29115
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 07:28
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: 'Prijatelji' konačno na filmu
Objavio: PsOaligator
Tema: 'Prijatelji' konačno na filmu
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2009 u 18:53

U ljeto 2011. u bioskopima trebali bismo opet gledati slavnu šestorku iz kafića Central Perk

/img/repository/2009/09/web_image/friends_wiki.jpg -

Proteklih godina u nekoliko se navrata popularnu seriju 'Prijatelji' najavljivalo na filmskim platnima. Svaki put se priča izjalovila, no izgleda da je ogroman uspjeh filma 'Seks i grad' naveo i slavnu šestorku da se okušaju u kino dvoranama.

Tako bi se prvi put nakon 2004. na setu trebala naći ekipa iz kafića Central Perk - Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross, odnosno Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry i David Schwimmer.

Scenarij bi trebali napisati autori serije David Crane i Marta Kaufmann, a u kinima bi se film trebao pojaviti u ljeto 2011. Warner Bros je navodno spreman platiti pravo bogatstvo zvijezdama koje su za posljednju, desetu po redu sezonu 'Prijatelja' dobivali tada rekordne iznose po epizodi.

Jason Michael Tyler koji je glumio zbunjenog Gunthera, vlasnika kafića Central Perk, prvi je potvrdio tu vijest. Kaže da je još uvijek u kontaktu s puno članova ekipe i svi kažu da jedva čekaju početak snimanja.

Daily Mail

-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...

Odgovori:
Objavio: outside
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:05
jedva čekam pogledati film,to mi je jedna od najboljih serija i gledao sam je toliko puta da skoro znam svaku scenu,ali nikad mi ne dosadi,nevjerovatno...

Objavio: Bebinjo
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:16
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

najbolja serija ikad snimljena!!!
jedva čekam!!

-------------

Datum objave: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:23
tako je bebinjo,u potpunosti se slažem..baš me zanima kako će izgledati film..

Objavio: PsOaligator
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:31
Ja sam bio oduševljen kad sam vidio ovo, kao malo dijete...

-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...

Objavio: Bebinjo
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2009 u 19:41
ma već zadnjih dvije godine se spektakuliralo dal bude ili ne..i kad se odlučilo da bude kao dva filma od 120 min i okupili glumce tada se odustalo..

aj da i to vidimo..makar već sada vjerujem da ovo ne može da bude loše

-------------

Objavio: luka0037
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2009 u 03:27
Lisa Kudrou: Verovatno bez okupljanja Prijatelja

LOS ANĐELES, 17. novembra 2009. (Beta) - Glumica Lisa Kudrou izjavila je da verovatno neće biti ponovnog okupljanja ekipe popularne američke serije "Prijatelji".

Lisa Kudrou, koja je u seriji tumačila Fibi, rekla je časopisu Ju-Es vikli da "ne izgleda" kao da će se okupljanje ikada desiti. "Svi su zauzeti", objasnila je i dodala da se ponovnoj saradnji ne protive zvezde među kojima su Dženifer Aniston i Kortni Koks već tvorci serije Marta Kofman i Dejvid Krejn.

"Pretpostavljam da nisu ubeđeni da bi okupljanje bilo dobra ideja", navela je Lisa Kudrou (46). Serija "Prijatelji" prikazivana je na američkoj televiziji od 1994. do 2004. Glumci su pred kraj serije dobijali milion dolara po epizodi

-------------

Datum objave: 18.Studeni/Nov.2009 u 10:29
a šteta,baš sam se ponadao,,vjerovatno ne žele uništiti onako nešto dobro,jer bi film mogao biti super,ali bi mogao biti i loš i uništiti dojam o prijateljima,mada po meni teško...

Objavio: darije
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2009 u 12:17
A možda "tvrde pazar"...?

-------------

Objavio: nenad79
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2009 u 22:16
bit će to prava stvar ako budu stari glumci glumili
Thumbs Up

Objavio: Zloco&company
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2010 u 18:35
Nadam se da će to bit skoro...da ne bi kafić zamijenili kantinom u staračkom domu

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk