Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RapidShare problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RapidShare problem

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RapidShare problem
    Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 14:45
Hocu da skinem nesto sa rapishare nesto. Pise error jer navodno vec skidam nesto, a ne skidam. Izbrisem history, cookies, promenim browse, nista. Skinem program za skidanje, i pise da moj IP vec skida nesto. Help Ouch

Ažurirao faithlessmary - 04.Studeni/Nov.2009 u 14:49
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 14:54
netko ti krade wireless signal
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 14:54
restartuj modem-ruter ili preko cega s evec kacis na net Wink
I skini ovaj programcic, free je

FreeRapid Downloader

"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 14:55
Trebaš čekati 12-15 minuta između downloada. Ako ti se neda, promijeni IP adresu, connect-disconnect na network connections između svakog downloada pa čekaš samo onih minutu, minutu i pol. Meni se s tim nije dalo zezat pa sam uplatio premium. Za 4-5 eura mjesečno mi se nije dalo gubit živce.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:01
1. skinula sam universal share downloader to mu je isto kao to tvoje Marko pretpostavljam

2. restartovala sam komp = diskonektovala se, ali probacu opet sa diskonektovanjem

3. ne mogu da pravim pauzu jer nisam nista ali nista skinula mesecima sa rapidshare, dakle jos se mucim sa prvim fajlom, koji nece pa nece :(((((
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:08
Connect-disconnect-connect ti je jedini bitan. Promijeni IP adresu i to je to. Ovo ti je sve drugo nebitno. 
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:10
Ok, hvala p.s. ne znam da promenim IP adresu :((
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:12
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

netko ti krade wireless signal

LOL

Kakvu konekciju imaš? Kakav IP?
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:15
Kada bi mi neko ukrao samo delic signala, ja ga vise ne bih ni imala, toliko sam brza hehehe. Imam wireless
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:27
hmmm i moj drug je imao problema sa wirelesom, nista nije mogao da skida sa rapida, jer je navodno delio ip sa nekim Confused
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:35
Ako je to WiFi "bezicni", ADSL podjelen na nekoliko ljudi u blizini a ima samo jednu IP konekciju za ruter = nema skidanja dok se ne resetuje ruter kod onoga koji ima dovodnu vezu.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:52
Uh prijatel ne znam, ne razumem te. U prevodu moj komsija je zvanicna bazna stanica sa veeeelikom antenom za nas 10-20-30 ne znam vec koliko korisnika. I ja imam malu antenu kojom od njega kupim signal, zvanicno i placam za sebe zvanicno i ne mogu da skinem sa rapidshara a pre sam mogla i zvanicno sam besna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LOL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:55
vidiš da sam ipak bio u pravu... LOL
Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 15:57
Imas tri opcije za koje ja znam:

1) Da nadjes na netu neki free proxy i skidas preko njega
2) Da kupis premium Acc
3) Da "dokupis" kod provajdera dinamicku IP sto je povoljnije nego da stalno kupujes premium Acc ako ti nije potreban
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 16:04
to je to, svi vi 10-20-30 ili koliko da ste, imate jednu IP adresu. Ako neko skine jedan fajl od RS = ni on sam a ni ostale nece moci skinuti bilo sta od RS sve dok se ne resetuje konekcija "u bazu" i stime promeni IP. Rekonekcija cesto se vrsi i automatski od strane Iint.Serv.Provajd. na par sati, negdje 6h. negde na 8h. itd. i posle toga ce moci da se skine samo jedan sledeci fajl.
Kod RS ima razlicite varijante skidanja, za neki se ne ceka, za druge se ceka od minut do sat vremena, za neke vazi happy hour. Mozda ranije te fajlove nisu bili na cekanje.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 16:07
Nista videcu da vidim za taj proxu da se raspitam kako to ide, jer mi ova dva stvarno nisu hitna. Ionako je samo muzika u pitanju. Hvala vam svima, bas sam baksuz mali Big smile
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 12:22
Opet ja. U vezi sa problemom, koji sam nasiroko izlozila u prethodnim postovima, da li je pametno da menjam IP na sledeci nacin: http://www.youtube.com/watch?v=dBD0q-Kbgso
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 12:29
ja se sa tim nebi zezao
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 12:35
hmmm ustvari, mislim da ne bi upalilo, bas sam idiot. Ja i kad krenem da skidam nesto sa rapida on mi kaze vasa IP adresa 212. bla bla vec nesto skida. Meni uopste IP ne pocinje tim ciframa, dakle ne treba da menjam svoj IP. Nista ljudi izvinite, ali taman se pomirim sa ovim problemom, a on me opet kolje hehehe LOL
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 12:39
pa ne znam kako si povezana na taj wireles, ali verovatno imas neku ruter... Ako imas ruter ili modem koji se sa kompom povezuju preko mreznog kabla onda ti na kompu pise IP adresa od kompa do rutera. A za dalje tj od rutera prema internetu je druga. Al sam ti objasnio sad ni ja ne razumem LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.