Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Paranormal Activity (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Paranormal Activity (2007)

Paranormal Activity

Paranormal Activity (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Paranormalno

Godina:

2007

Žanr:

horor

Trajanje:

86 min

Režija:

Oren Peli

Scenarij:

Oren Peli

Glavne uloge:

Ashley Palmer
  >  Diane
Mark Fredrichs
  >  Psychic
Katie Featherston
  >  Katie
Amber Armstrong
  >  Amber
Micah Sloat
  >  Micah

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Paranormal Activity (2007)
    Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:26

Paranormal Activity (2007)

Imdb

trailer:

Oni koji su ga vidjeli kažu da je strašniji od filma 'Blair Witch Project', a neki kritičari kažu da je uvjerljivo najstravičniji film svih vremena.
Kao i u slučaju filma 'Blair Witch Project', i 'Paranormal Activity' snimljen je za mizernih 11.000 dolara, a režirao ga je i scenarij napisao izraelsko-američki redatelj Oren Peli kojem je to ujedno i filmski debi. Snimljen je prije dvije godine ali nakon post produkcije tek sada udara po kinima.

Ažurirao bojan969 - 16.Veljaca/Feb.2014 u 20:39
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:30

ko se prima na pricu o duhovima i paranormalnom nece imati lake snove 

koga boli uvo za to ima da se smori i da zali pare sto je dao za film

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:34
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

ko se prima na pricu o duhovima i paranormalnom nece imati lake snove 

koga boli uvo za to ima da se smori i da zali pare sto je dao za film

evo baš sam ga pogledao,i slažem se sa ovim što si rekao,,da je strašan film to stoji,da je najstrašniji baš i nije,malo me živciralo što su kratko trajale te noći(tko je gledao razumijet će),i onda samo razgovori,razgovori,malo dosadno..ali one zadnje dvije večeri su jako strašne,pogotovo zadnja,super mi je kraj,,ali čuo sam da ima još jedna verzija kraja..ja sam ga gledao u društvu,pa i nije bilo toliko strašno,ali mislim da sam ga gledao sam u kasnim noćnim satima da bi se dosta isprepadaoLOLsve u svemu za tako malo novaca ovo je odličan horor..pozdrav

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:38

sto bi rekao moj brat treba docekati kraj kako smara iz nnoci u noc

drago mi je sto sam ga odgledao po danu inace  bi bilo  skakanje  na svaki zvuk 

Na vrh
Fighter View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fighter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:54
A koliko znam i onaj film [REC] iz 2007 je sniman na istu foru.

Da li je i [REC] strasan?
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:55
da to si dobro rekao,stvarno smara,,ali velika je razlika gledati po danu i noći,mislim da sam ga sam gledao po noći da bi mi bio jedan od najstrašnijih horora,ali drago mi je da nisam,bar ću sad moći mirno spavatLOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:56
Originalno postovano od strane Fighter Fighter piše:

A koliko znam i onaj film [REC] iz 2007 je sniman na istu foru.

Da li je i [REC] strasan?

ja sam [REC] gledao oko 2 u noći i vjeruj mi jako je strašan,jedan od najboljih horora koje sam gledao,po meni [REC] je puno strašniji od paranormal activity
Na vrh
Fighter View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fighter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 19:09
Znaci Drag Me To Hell je u odnosu na ova dva apsolutno nista.Big smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 19:15
ma kakav Drag Me To Hell to nije horor to je komedija..Wink

Ažurirao outside - 22.Listopad/Oct.2009 u 19:16
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:12
evo izašla je i druga verzija kraja filma,i ta mi je bolja,dosta strašnija..
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:21
Originalno postovano od strane outside outside piše:

ma kakav Drag Me To Hell to nije horor to je komedija..Wink
To stoji 100 % , al sam se ismijala na tom filmu LOL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:50
drag me to hell je tipicna Raimijeva horor komedija kakvim se proslavio poput Evil dead trilogije. Sasvim drugaciji tip filma.
[REC] je odlican horor, a ni americki remake nije los. Inace, dva najdraza horora u zadnjih 10 godina su mi tajlandski Shutter i onaj engleski sa zenskicama koje odu kampirat u spilju. Ne sjecam se vise imena...
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:54
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

drag me to hell je tipicna Raimijeva horor komedija kakvim se proslavio poput Evil dead trilogije. Sasvim drugaciji tip filma.
[REC] je odlican horor, a ni americki remake nije los. Inace, dva najdraza horora u zadnjih 10 godina su mi tajlandski Shutter i onaj engleski sa zenskicama koje odu kampirat u spilju. Ne sjecam se vise imena...

nisam gledao američki remake,morat ću pogledati,,a ovaj sa ženskicama da nije ovaj The Descent,i meni je taj super horor.
http://www.imdb.com/title/tt0435625/
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:00
Rec mi je odličan, nisam ni ja pogledala američku verziju, imam je negdje na DVD-u. Uglavnom ovaj Descent me je oduševio, a dolazi nam i dvica http://www.imdb.com/title/tt1073105/
Jedva čekam Smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:04
da the descent je stvarno dobar horor,još pogotovo kad zvučnike pojačaš do kraja,svaka zvuk te splašiLOLmislim da dvojka neće biti tako dobra ko jedinica ali vidjet ćemo,uglavnom uvijek su nastavci slabiji..meni je najbolji horor eden lake,taj me film oduševio.
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:07
Bilo je scena kad sam skakala iz fotelje LOL

E Eden lake sam pogledala neki dan, stvarno je odličan, koji bolesnici, i da odmah sam uz to pogledala Last house on the left, također odličan. Smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:13
^^hehe pa kak si mogla odmah poslje eden lake-a gledati last house on the left,ja sam se par dana oporavljao od eden lake-a ne sjećam se kad me tako film pogodio,onaj kraj,uf htio sam ući u monitor i sve ih tamo istuči..a last house on the left mi je ok film,ništa posebno..
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:18

Meni je na kraju tako žao bilo one ženske, ono koji bolesni ljudi Cry

A to smo imali maraton filmova, dođe ekipa pa spojimo projektor, veliko platno, surround, pa smo ko u kinu. I naravno onda se trebaju gledati ovakvi filmovi Smile 
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:21
a baš super,imaš svoje kinoSmile..da tad je najbolje gledati horore,pojačat do kraja i uživat..pogledaj ovaj paranormal activity,dost je strašan..
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:27

Naravno, mene zekaju da sam kino operater, ipak ja biram filmove Smile

Kakav je onaj Unborn to nisam gledala i Orphan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.