Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem s titlom na VCDu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem s titlom na VCDu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ChildInTime View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ChildInTime Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem s titlom na VCDu
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 22:57
dakle, imam problema s onim sto je na ovom sajtu nazvano "urezivanje" fontova u VCD. mislim da sam napravio sve kao sto pise ovdje: http://www.titlovi.net/newsletter.asp?newsletter_id=8 ali kad ubacim sprzeni CD u DVD player, titlovi se ne prikazuju. pretpostavljam da su titlovi u redu jer kad gledam divx u bsplayeru, titlovi rade normalno.
uglavnom, prebacivao sam film iz DivXa u VCD tako da sam prvo u ffdshowu stavio kvacicu na "Subtitles" i odabrao polozaj, font, boju, zatim sam u TMPGEncu prebacio "DirectShow Multimedia" na vrh liste i na kraju sam prebacio film iz DivXa u VCD, ali titlova nema kad gledam na DVD playeru.
Ako netko ima bilo kakvu ideju gdje sam pogrijesio, molim da mi kaze.
Na vrh
EXIT_NS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EXIT_NS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 11:20
Pored ove varijante možeš DivX prebaciti jednostavno direktno u DVD format(sa gotovim VOB fajlovima) sa najnovijim Nero Vision Expres.Tako dobijeni DVD sa PVA instrumentom razdvojiš video i audio (u Neru obavezno za audio stavi dolbi digital 2.0 )Posle te fajlove spojiš sa DVD Maestrom i ubaciš prevod.
Na vrh
ChildInTime View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ChildInTime Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 22:30
da, ali za to bi mi trebala dvd-przilica...
Na vrh
misim View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj misim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2005 u 12:36

Kod mene je sve u redu ali na plejeru izlaze dva prevoda.Jedan je sa puno velikih slova a drugi je sa normalnim slovima.STA TREBA DA SE ISKLUCI DA BI SE POJAVIO SAMO ONAJ NORMALNI.

POZDRAV OD ZORANA

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.