Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Wars : KotOR
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Wars : KotOR

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
oko-2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Wars : KotOR
    Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 23:58
 Dali ima netko sw kotor2 the sith lords
kick-ass
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 14:21
Imam ja.Pošalji mi popis svojih igrica na pm.
pozdrav

Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 18:34
I mene bi zanimamo SW KOTOR 2 sith lords
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 19:18
imam i ja, prodajem.. pa ako nekome treba, javite se na PM
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 20:09
Eh,jeb,ja mjenjam.Pošaljite mi popise na pm ako oćete.
Na vrh
Mercenary View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mercenary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 07:20

mjenjam za i of the dragon

JA
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 07:36
Originalno postovano od strane Mercenary Mercenary piše:

mjenjam za i of the dragon

Bez uvrede al ta je igra totalni promašaj!!!! (za fazre)

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 23:40
meni je KOTOR bio odlican (i sad je) nadam se da je i2 toliko dobra
kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 16:26
Ajd ako netko ima KOTOR 2 neka mi se javi na PM
kick-ass
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 01:58
Kotor 2 stvarno rastura u picku materinu.... neces znati sta te snaslo. majke mi
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 02:28

što znači kad iznad lika piše LIGHT MASTERY: +3 WIZ

Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 02:34
nemam blage veze. preso citavu igru nikad nije pisalo. sta si uradio zadnje
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 02:56
sad sam nesto konto ja mislim da to znaci da je taj lik na nivou Light Master a +3 wis (wisdom) znaci da ima ugradjen neki dio na svom oklopu ili dji vec koji mu je povecao mudrost za tri... ja mislim da je to to
je**m mu majku pitanje je bilo dobro namucio si me 
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 21:52

pa tako ti je u svakom rpg-u kada ti pise +1,2,3,4,5 znaci da si nabrijao tu sposobnost ili taj skil sa nekim oruzjem ili oklopom ili necim drugim. ili ti je to od level up-a npr. na pocetku kreces sa 20 str i kad level up-as nabrijavas taj skil i koliko si puto nabrijao tu sposobnost toliko ce ti pisat

kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 21:17

Ej KiDjej ajd ak bi se htio trejdat za kotor2. Svi kazu da je dobra igra a nigdje ju ne mogu nabavit

kick-ass
Na vrh
Mercenary View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mercenary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 13:26
light mastery - +3 wis : kada si nabrijan na dark ili light onda ti s poveča neki atribut ( ovisi o klasi ) , ali ako padneš na svjetlo ili tamu onda ti se miče mastery

Ažurirao Mercenary
JA
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 01:17
nije belaj se trejdovat ali je belaj distanca tog trejdovanja
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2005 u 18:54

dali mi netko moze pomoci

Imam Radeon9000(64,64) Catalyst 5.4 , 768Mb Ram, Intel Celeron 1.8, Soltek SL-85DR-DC 533MHz

A KOTOR i KOTOR2 mi steka za popizdit ali ne uvijek recimo idem u jednom smijeru i ne steka mi, a kad se okrenem i idem nazad onda steka. Ajd ako mi netko moze pomoci na bilo kakav nacin

HVALA

kick-ass
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2005 u 20:55
Imam ja kotor 2
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.