Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - WWE Wrestelmania 21 XBOX
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

WWE Wrestelmania 21 XBOX

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: WWE Wrestelmania 21 XBOX
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2005 u 15:41
Evo uskoro izlazi po meni buduća najbolja igra za xbox ikada, mislim da ništa drugo neću igrati godinu dana. Igra je tako zakon da se isplati samo zbog nje kupiti xbox.
Šta vi mislite o igri?

Ažurirao X Zero
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Mercenary View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mercenary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2005 u 19:56

ako Undertaker bude bio ovako realističan  , i ako bude radio ono s očima ( ma znate ) ...

JA
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 17:01
Imaš za skinuti trailere (ima i od Undertakera ulazak samo što je 16 mb a ostali su po 5mb), jednostavno odlična igra, ova druga slika je iz trailera pa je tako mutna
--ChainGang Soldier--
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 17:39
imam ja na divxu world wrestle manias najbolji mecevi svih vremena ,ak kome treba nek se javi na pm
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 21:02
Evo ovdje su mogu downloadat traileri (izgledaju dosta bolje od slike) http://games.teamxbox.com/xbox/1068/WWE-WrestleMania-21/

Evo šta ja imam od wwe:
WWE Royal Rumble 2005
WWE Royal Rumble trailer 2004
WWE Trish Stratus 100% Stratusfaction
WWE Raw 06.09.2004
WWE Smack Down 23.09.2004
WWE Wrestelmanias 10 Greatest Matches
--ChainGang Soldier--
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down