Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa prijevodom na DVD-u!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa prijevodom na DVD-u!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ChikaNiky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ChikaNiky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa prijevodom na DVD-u!
    Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:23
Ljudi, pošto vidim da ste maheri za to, a ja sam malo tudum Confused imam pitanje za vas. Naime, imam film Bruno i sa ovog sajta sam skinuo srpski prijevod koji je btw. odličan. Ja sebi filmove pržim na DVD i puštam na DVD playeru Vivax (nemam pojma koji točno, neki ćufterski od 150 kuna) koji podržava Divx. Svaki film koji spržim lijepo ima prijevod i sve, stavim isto ime, bla bla bla. No, sada sam si spržio Brunu i DVD mi ne želi učitati prijevod! Prvo sam pomislio da je možda problem u brzini mog prženja zato što sam bio stavio slučajno na najjaču brzinu, ali nakon toga sam stavio na najmanju i opet imam isti problem! Da li netko zna kako se taj problem može riješti? Prijevod je naravno, u SRT. formatu. Nisam još probao na sub. format da ne bi trošio prazni DVD bezveze. Još jedna stvar- prebacio sam se sa Nero 7 na Nero 9. Da li to može utjecati na to? Molim vas pomagajte, u krizi sam!
You talkin to me?!
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:37
Probaj na .sub format, prebaci ga sa nekim od programa za uredjivanje titla... i nema veze sa programom za narezivanje i brzinom narezivanja...

Ažurirao PsOaligator - 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:40
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
ChikaNiky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ChikaNiky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:41
Hvala budem probao.... Slobodno ako netko još ima ideju neku ili riješenje neka napiše
You talkin to me?!
Na vrh
ChikaNiky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ChikaNiky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:42
Već jesam stavio identično ime, napisao sam goreConfused
You talkin to me?!
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:43
Samo javi jesi li uspio ili ne da se ne posta dzabe... Pozdrav

Ažurirao PsOaligator - 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:43
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:56
Problem je bio u prevodu. Ispravio sam ga i sad će ti sve biti u najboljem redu. Probaj.
Na vrh
ChikaNiky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ChikaNiky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:58
U prijevodu? Šta je i to moguće?
You talkin to me?!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 10:12
Naravno da je moguće. E sad, nekome je bio OK, ali vidiš, kod tebe je zapelo. Savetujem ti da ubuduće, pre nego što ćeš da režeš film na DVD, otvoriš film sa prevodom u Subtitle Workshop-u i ako je sve OK - reži.
Mislim, ovakve greške su retke, ali eto, dogodi se.
Na vrh
ChikaNiky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ChikaNiky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 10:14
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Naravno da je moguće. E sad, nekome je bio OK, ali vidiš, kod tebe je zapelo. Savetujem ti da ubuduće, pre nego što ćeš da režeš film na DVD, otvoriš film sa prevodom u Subtitle Workshop-u i ako je sve OK - reži.
Mislim, ovakve greške su retke, ali eto, dogodi se.

A hvala Bogu uvijek se nađe neki nesretnik poput mene pa da ima taj problemLOL
Al sad ubuduće tko će imati taj problem slobodno neka ovdje pogleda. Btw. hvala na pomoći
You talkin to me?!
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 12:51
Prevod je bio u unicode formatu i (najverovatnije) to je bio problem...
Pozdrav svima...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.