Problem sa prijevodom na DVD-u!
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=26720
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 16:52 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Problem sa prijevodom na DVD-u!
Objavio: ChikaNiky
Tema: Problem sa prijevodom na DVD-u!
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:23
Ljudi, pošto vidim da ste maheri za to, a ja sam malo tudum imam pitanje za vas. Naime, imam film Bruno i sa ovog sajta sam skinuo srpski prijevod koji je btw. odličan. Ja sebi filmove pržim na DVD i puštam na DVD playeru Vivax (nemam pojma koji točno, neki ćufterski od 150 kuna) koji podržava Divx. Svaki film koji spržim lijepo ima prijevod i sve, stavim isto ime, bla bla bla. No, sada sam si spržio Brunu i DVD mi ne želi učitati prijevod! Prvo sam pomislio da je možda problem u brzini mog prženja zato što sam bio stavio slučajno na najjaču brzinu, ali nakon toga sam stavio na najmanju i opet imam isti problem! Da li netko zna kako se taj problem može riješti? Prijevod je naravno, u SRT. formatu. Nisam još probao na sub. format da ne bi trošio prazni DVD bezveze. Još jedna stvar- prebacio sam se sa Nero 7 na Nero 9. Da li to može utjecati na to? Molim vas pomagajte, u krizi sam!
------------- You talkin to me?!
|
Odgovori:
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:37
Probaj na .sub format, prebaci ga sa nekim od programa za uredjivanje titla... i nema veze sa programom za narezivanje i brzinom narezivanja...
------------- Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
|
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:41
Hvala budem probao.... Slobodno ako netko još ima ideju neku ili riješenje neka napiše
|
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:42
Već jesam stavio identično ime, napisao sam gore
|
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:43
Samo javi jesi li uspio ili ne da se ne posta dzabe... Pozdrav
------------- Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
|
Objavio: darije
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:56
Problem je bio u prevodu. Ispravio sam ga i sad će ti sve biti u najboljem redu. Probaj.
-------------
|
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 09:58
U prijevodu? Šta je i to moguće?
|
Objavio: darije
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 10:12
Naravno da je moguće. E sad, nekome je bio OK, ali vidiš, kod tebe je zapelo. Savetujem ti da ubuduće, pre nego što ćeš da režeš film na DVD, otvoriš film sa prevodom u Subtitle Workshop-u i ako je sve OK - reži. Mislim, ovakve greške su retke, ali eto, dogodi se.
-------------
|
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 10:14
darije piše:
Naravno da je moguće. E sad, nekome je bio OK, ali vidiš, kod tebe je zapelo. Savetujem ti da ubuduće, pre nego što ćeš da režeš film na DVD, otvoriš film sa prevodom u Subtitle Workshop-u i ako je sve OK - reži. Mislim, ovakve greške su retke, ali eto, dogodi se.
|
A hvala Bogu uvijek se nađe neki nesretnik poput mene pa da ima taj problem  Al sad ubuduće tko će imati taj problem slobodno neka ovdje pogleda. Btw. hvala na pomoći
|
Objavio: dcizmas
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 12:51
Prevod je bio u unicode formatu i (najverovatnije) to je bio problem...
------------- Pozdrav svima...
|
|