Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Angles and demons ( fixed )?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Angles and demons ( fixed )?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jovan222p View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jovan222p Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Angles and demons ( fixed )?
    Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:16
Dali je neko od Administratora pogledao ovaj prevod? Pa prevod kasni celih 20 sekundi a nepisan je da je cam-devise i ja bas tu verziju filma imam. Molio bi ukoliko vec neko postavlja prevod da bar napise od koje je verzije filma i  da uz to jos pise " fixed ", pa bas je ispravljen ako kasni 20 sekundi. Ja se izvinjavam ukoliko sam nekoga na neki nacin uvredio ali ovo sam rekao samo za dobrobit sajta. Hvala

Ažurirao jovan222p - 31.Svibanj/May.2009 u 00:17
Zdravo
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:34
E ovako, ja sam sada iz polja release maknuo bilo kakve nazive.
To što tebi ili nekom drugom taj titl ne odgovara timingom nije razlog da mu se lupi ocjena 1, ocjena je odmah obrisana, jer se ocjene daju za kvalitetu prijevoda a ne za njegov tajming.
Ako ti titl kasni, imaš ovdje temu s programima i uputstvima kako to riješiti:
Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom

Također, zamolio bih te da se suzdržiš od davanja loših ocjena za titl koji ti ne paše timingom, trebao bi biti zahvalan da prijevod uopće i postoji, pogotovo sada već, kada još nije izašla gledljiva snimka tog filma. Pozdrav
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:39
Da li ti znas koliko ima CAM DEViSE release i da li si nekim slucajem skinuo titl/ prevod od juce, pa ako jesi onda lepo koristi taj ili ga sam prevedi!
A mogu i ljubaznije..
Ako ti ceo titl kasni 20 sekundi otvori ga lepo u SW, obelezi prvi lajn,
spusti na poslednji i sa shift-om selektuj ceo ili jednostavno sellect all,
onda lepo Shift+Ctrl+H i unapred ceo za tih dvadeset sekundi,
i trece, sinoc sam ispravljao neki krs od titla za taj film do 8-9 ujutru, ako tako nastavite stvarno cu da ga izbrisem pa ga sami prevodite,
a mogu da ti napravim spisak takodje od 50-60 CAM verzija od kojih je
oko 15-20 DEViSE, pa cak danas vidim na jednom forumu release DEViSE Homemade i to nekoliko postova,
prema tome ako vam nije ok. i ako vam je prevod neupotrebljiv, mogu sada da izbrisem svoj i da vratim krs od juce pa da vidim onda sta ces sa njim a drugo..
Ovo svima pisem koga zanima!!!
Alo ljudi pa ovo je kamera koja se pojavila pre nekoliko dana!!!
Da li ste vi uopste toga svesni???    
A administrator je izbrisao prethodni titl kada je video moju ispravku,
tako da nemojte da ste razmazeni sve vam je na tacnu servirano i ti sada:
E, kasni mi dvadeset sekundi.
Pa pomeri ga pa ti nece kasniti.

Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:39
Svaka cast, Buki, savrsen odgovor.
ClapClapClapClapClapClap
Na vrh
jovan222p View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jovan222p Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:39
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

To što tebi ili nekom drugom taj titl ne odgovara timingom nije razlog da mu se lupi ocjena 1, ocjena je odmah obrisana, jer se ocjene daju za kvalitetu prijevoda a ne za njegov tajming.

Također, zamolio bih te da se suzdržiš od davanja loših ocjena za titl koji ti ne paše timingom, trebao bi biti zahvalan da prijevod uopće i postoji, pogotovo sada već, kada još nije izašla gledljiva snimka tog filma. Pozdrav

A sta da radim sa gledljivom snimkom ako je prevod ne umem da namestim?

Zdravo
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:43
Originalno postovano od strane jovan222p jovan222p piše:

Odgovor si vec dobio, vjezbaj i uci po upustvima koja imas tu:

http://www.divx-titlovi.com/forum/uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom_f53.html

Svi smo to naucili, prije ili kasnije ces i ti Wink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:44

Angels.and.Demons.CAM.XviD-DEViSE imam i pase odlicno 

ko sto rece buki mesto da spamas  i ides okolo i delis jedinice prevodima zato sto ne pasu za tvoju  navodno verziju  bolje se zahvali  coveku koji je postavio prevod i nauci da sinhronizujes prevod

nipodastavanje tudjeg rada zbog tvoje lenjosti i gluposti ne dolazi u obzir 

i jos nesto kako od toliko ljudi koji su skinuli prevod bas tebi da ne valja 

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:45
Nemam pojma, sacekaj kao i svi novi prevod.
Ja cekam oko 200 prevoda i nikada nisam niti trazio prevod niti otvarao post za neko kasnjenje od nekoliko sekundi,
Ja pomeram neke titlove i po nekoliko minuta na nacin koji sam ti objasnio i savrseno mi sljakaju,
To je to..
Pozdrav!

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:46

Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

sacekaj da film dodje kod nas u bioskop pa idi poguzigledaj film  tamo ako ti je tesko da savladas  slikovno uputstvo 

Na vrh
jovan222p View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jovan222p Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:54
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Odgovor si vec dobio, vjezbaj i uci po upustvima koja imas tu:

http://www.divx-titlovi.com/forum/uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom_f53.html

Svi smo to naucili, prije ili kasnije ces i ti Wink

Koristim Time Adjuster ali ne znam kako da premotam film do kraja zbog zadnje linije, nema nigde 
da mogu da ubrzam film
Zdravo
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:57
Dobio si sva potrebna uputstva, neznanje više nije opravdanje....

Ažurirao bubba ho-tep - 31.Svibanj/May.2009 u 00:58
Na vrh
jovan222p View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jovan222p Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:58
Izvinjavam se svima, stvarno nisam znao da cu toliku prasinu da dignem. Evo sam probam da ga namestim pomocu Time adjustera ali nema one linije za pomeranje filma, nema slajder. Izvinjavam se jos jednom

Ažurirao jovan222p - 31.Svibanj/May.2009 u 01:00
Zdravo
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 01:00
U pravilima foruma piše ovo, pa te molim da malo bolje proučiš...

Izuzetno je bitno napomenuti da je postupak sinhronizacije titlova za verziju (release) filma koju posjedujete jednostavan i na sajtu se nalaze detaljna uputstva. Stoga vas molimo da umjesto pritužbi da vam ne paše titl na film, radije nego da čekate da netko drugi to uradi, sami podesite titl za verziju koju posjedujete uz pomoć vrlo detaljnih uputstva koja se nalaze ovdje:
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.