| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Angles and demons ( fixed )? |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
jovan222p
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 68 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Angles and demons ( fixed )?Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:16 |
|
|
Dali je neko od Administratora pogledao ovaj prevod? Pa prevod kasni celih 20 sekundi a nepisan je da je cam-devise i ja bas tu verziju filma imam. Molio bi ukoliko vec neko postavlja prevod da bar napise od koje je verzije filma i da uz to jos pise " fixed ", pa bas je ispravljen ako kasni 20 sekundi. Ja se izvinjavam ukoliko sam nekoga na neki nacin uvredio ali ovo sam rekao samo za dobrobit sajta. Hvala
Ažurirao jovan222p - 31.Svibanj/May.2009 u 00:17 |
||
|
Zdravo
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:34 |
|
|
E ovako, ja sam sada iz polja release maknuo bilo kakve nazive.
To što tebi ili nekom drugom taj titl ne odgovara timingom nije razlog da mu se lupi ocjena 1, ocjena je odmah obrisana, jer se ocjene daju za kvalitetu prijevoda a ne za njegov tajming. Ako ti titl kasni, imaš ovdje temu s programima i uputstvima kako to riješiti: Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom Također, zamolio bih te da se suzdržiš od davanja loših ocjena za titl koji ti ne paše timingom, trebao bi biti zahvalan da prijevod uopće i postoji, pogotovo sada već, kada još nije izašla gledljiva snimka tog filma. Pozdrav |
||
![]() |
||
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:39 |
|
|
Da li ti znas koliko ima CAM DEViSE release i da li si nekim slucajem skinuo titl/ prevod od juce, pa ako jesi onda lepo koristi taj ili ga sam prevedi!
A mogu i ljubaznije.. Ako ti ceo titl kasni 20 sekundi otvori ga lepo u SW, obelezi prvi lajn, spusti na poslednji i sa shift-om selektuj ceo ili jednostavno sellect all, onda lepo Shift+Ctrl+H i unapred ceo za tih dvadeset sekundi, i trece, sinoc sam ispravljao neki krs od titla za taj film do 8-9 ujutru, ako tako nastavite stvarno cu da ga izbrisem pa ga sami prevodite, a mogu da ti napravim spisak takodje od 50-60 CAM verzija od kojih je oko 15-20 DEViSE, pa cak danas vidim na jednom forumu release DEViSE Homemade i to nekoliko postova, prema tome ako vam nije ok. i ako vam je prevod neupotrebljiv, mogu sada da izbrisem svoj i da vratim krs od juce pa da vidim onda sta ces sa njim a drugo.. Ovo svima pisem koga zanima!!! Alo ljudi pa ovo je kamera koja se pojavila pre nekoliko dana!!! Da li ste vi uopste toga svesni???
A administrator je izbrisao prethodni titl kada je video moju ispravku, tako da nemojte da ste razmazeni sve vam je na tacnu servirano i ti sada: E, kasni mi dvadeset sekundi. Pa pomeri ga pa ti nece kasniti. |
||
|
||
![]() |
||
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
|
|
Svaka cast, Buki, savrsen odgovor.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
jovan222p
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
|
A sta da radim sa gledljivom snimkom ako je prevod ne umem da namestim? |
||
|
Zdravo
|
||
![]() |
||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:43 |
|
Odgovor si vec dobio, vjezbaj i uci po upustvima koja imas tu: http://www.divx-titlovi.com/forum/uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom_f53.html Svi smo to naucili, prije ili kasnije ces i ti |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:44 |
|
|
Angels.and.Demons.CAM.XviD-DEViSE imam i pase odlicno ko sto rece buki mesto da spamas i ides okolo i delis jedinice prevodima zato sto ne pasu za tvoju navodno verziju bolje se zahvali coveku koji je postavio prevod i nauci da sinhronizujes prevod nipodastavanje tudjeg rada zbog tvoje lenjosti i gluposti ne dolazi u obzir i jos nesto kako od toliko ljudi koji su skinuli prevod bas tebi da ne valja |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:45 |
|
|
Nemam pojma, sacekaj kao i svi novi prevod.
Ja cekam oko 200 prevoda i nikada nisam niti trazio prevod niti otvarao post za neko kasnjenje od nekoliko sekundi, Ja pomeram neke titlove i po nekoliko minuta na nacin koji sam ti objasnio i savrseno mi sljakaju, To je to.. Pozdrav! |
||
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:46 |
|
sacekaj da film dodje kod nas u bioskop pa idi |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
jovan222p
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:54 |
|
Koristim Time Adjuster ali ne znam kako da premotam film do kraja zbog zadnje linije, nema nigde da mogu da ubrzam film
|
||
|
Zdravo
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:57 |
|
|
Dobio si sva potrebna uputstva, neznanje više nije opravdanje....
Ažurirao bubba ho-tep - 31.Svibanj/May.2009 u 00:58 |
||
![]() |
||
jovan222p
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 00:58 |
|
|
Izvinjavam se svima, stvarno nisam znao da cu toliku prasinu da dignem. Evo sam probam da ga namestim pomocu Time adjustera ali nema one linije za pomeranje filma, nema slajder. Izvinjavam se jos jednom
Ažurirao jovan222p - 31.Svibanj/May.2009 u 01:00 |
||
|
Zdravo
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2009 u 01:00 |
|
|
U pravilima foruma piše ovo, pa te molim da malo bolje proučiš...
Izuzetno je bitno napomenuti da je postupak sinhronizacije titlova za verziju (release) filma koju posjedujete jednostavan i na sajtu se nalaze detaljna uputstva. Stoga vas molimo da umjesto pritužbi da vam ne paše titl na film, radije nego da čekate da netko drugi to uradi, sami podesite titl za verziju koju posjedujete uz pomoć vrlo detaljnih uputstva koja se nalaze ovdje: Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |