Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Modern Warfare 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Modern Warfare 2

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Modern Warfare 2
    Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 19:26

Activision je izbacio novi, ultra kratki, gameplay trailer za Modern Warfare 2. Visoko iščekivani nastavak navodno će nam donijeti dužu single player kampanju sa više „open ended“ gameplaya, a postojati će i odvojene, posebne co-op misije. U 20ak sekundi koliko traje trailer, da se primjetiti da je engine ostao isti, što je svakako pozitivna stvar. Modern Warfare se odvaja od Call of Duty franšize. Naime, u traileru se uopće ne pojavljuje Call of Duty logo, dok se igra isključivo oslanja na ime Modern Warfare 2.

Izvor: hcl.hr

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-gameplay-modern-warfare/49545

Jedva cekam ovu igricu, pogledajte samo ovaj video trejler:

http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-modern-warfare/49146

sta sve ima novosti za razliku od prethodnih delovaClapClapClapClapClapClap

Ažurirao icemaher - 19.Lipanj/Jun.2009 u 20:05
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 19:29
ovo ce biti dobro, bar ja tako mislim.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 19:34
Ice, ipak ćeš me naterati da kupim novi ram i grafičku.LOLWink
Ovo stvarno izgleda, kao jako močna igrica.Thumbs Up
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 19:38
Icka kad treba da izadje reci mi ako znas

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 19:44
Ima vremena za graficku i ram, sacekaj, valjda ce igra izaci tamo u novembar kao i svaka prethodna verzija Call of Duty, pa tad ces znati sta ti treba. Ja vec 2,5 godina nisam menjao nista, jedino me u GTA IV zezao procesor, graficka(8800GTS 640mb) radi josuvek odlicno(podrzava sve igrice).

Ažurirao icemaher - 23.Svibanj/May.2009 u 19:45
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 20:00
Ma brate, da je samo ova,bilo bi dobro,nego ja imam desetak igrica koje u zadnje vreme ne mogu da igram,a skinuo sam ihCry Grafička mi je 512 integrisana, mada pored nje ima slot gde može da se dodaje druga(matične ploće sa integrisanom grafičkom su nikakve). A ram mi je od 2gb, i vreme je da se stavi još jedan od 2gb.Wink
Onda ću valjda rešiti problem, i moći ću da ih igram.Thumbs Up

Ažurirao bihorackabir - 23.Svibanj/May.2009 u 20:43
Na vrh
helex View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj helex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 20:54
Izgleda opako ali tek se treba dokazat.Ako bude 10% bolja od 1 bit če mega hit.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 21:34
Meni je COD 4 bila sto puta bolja nego ova poslednja World At War. World at war je bila previse monotona(dosadna), prekopirali su neke starije igrice(Medal of Honor Pacific Assault, Vietnam i slicne), usrali su se vise sa tog drugog(ili prvog) svetskog rata... Od ove nove ocekujem da ubace neku dobru taktiku(ipak je ovo igra sa Specijalnih snaga) pa tako da treba da ima malo taktike, da negde logicki razmisljas kakav poteg da uradis, a ne da urade sranje u koje sam ides ko muva bez glavu i samo pucas. Bas mi se dopala COD4 i ona misija gde ides da ubijes onog Al Asad, kad lezis sa kolegom u jedno polje, a pored tebe prolaze teroristi, i tenk. I kad pomeris maus levo desno, i tvoja puska se mrda, i neprijatelji te odmah primete...Kao i u hotelu kad trebas pucati sa snajperom, pa moras dobro razmisliti gde da nišaniš, posmatraš zastavu na jedan džip kako je vetar duva, tako određuješ gde će metak ići.... Takvo nesto da ima, bar neke novine u igrici, necu vise standard nonstop pucnjave, nek bude sad malo kamera, malo šunjanje, malo taktike....
Za ovu novu Modern Warfare, sam video nekih screenshotova, gde teroristi pričaju na mobilnim, onda imaćemo mogućnost da vozimo i helikopter, i skutere na snegu, biće i gnjurenje pod vodi što me zaista raduje. Mislim da će biti ovo najbolji deo Call of duty-ja iako nije vise deo COD.

Ažurirao icemaher - 27.Svibanj/May.2009 u 02:40
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 01:22

ClapClapClap
Clap

Ažurirao icemaher - 27.Svibanj/May.2009 u 23:43
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 02:48
http://pc.ign.com/dor/objects/14280895/call-of-duty-6/videos/e3live_modern1_p1.html

Svaka im cast sta su sve ubacili u igru, konacno da prekinu vise repriziranje tog WWI i WWII u svaku verziju Call of Duty-ja, ovo izgleda fantasticno...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 14:51
Sve to jako dobro izgleda, ali problem je što ja jednostavno nikako ne mogu igrati igrice iz prvog lica, glupo mi je, a i svaki put mi je slabo kada samo par minuta odigram nešto takvo.
Eh, da barem nije tako, ali šta da radim, jednostavno ne mogu Dead LOL
Iako ovo stvarno dobro izgleda, ali...
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 15:33
Nema nista bolje od FPS-a

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 19:50
Tako je NBG, stvarno nema bolje od FPS, ja obozavam takve igrice gde se samo gleda puska, pistolj, noz i slicno... Ima puno igrice koje su iz treceg lica(gde se gleda ceo covek ispred tebe) ali i to nije lose, samo da je dobra pucacina i da ima malo taktike...

Ažurirao icemaher - 19.Lipanj/Jun.2009 u 20:15
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 20:13
Tako je, ja volim sve da ih otkacim
Nego igram pre par meseci Stalker Shadow Of Chernobyl i odvalim ih sve i ko mentol im sve uzimam kad u jednom nivou isto sve pobijem i riknem, gledam sta je sad, nema nigde nikog kad decko se napunio i message u fazonu heavy si, pretezak, ja da pobacam sta sam im uzimao kad ne zemo      i onda mi bio smor da ponovo prelazim nivo reko ma cao.. uninstall..
ali dobro, zanimacija, ubijanje dosade..

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2009 u 19:43
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 17:10
Modern Warfare 2 nedavno je izazvao kontroverze među PC igračima. Prvo se nagađalo o mogućoj odgodi igre, a onda je potvrđeno da ista neće imati podršku za dedicated servere. Iako ta problematična saga Infinity Warda i PC gamera još uvijek nije doživjela svoj epilog, danas smo barem dobili minimalne hardverske zahtjeve koji su potrebni za pokretanje igre.

Na području sirove snage procesora trebat će vam najmanje Pentium 4 od 3,2 GHz ili pak Athlon 3200+. Za radnu memoriju morat ćete prikupiti 1GB, iako je poželjno imati i više ukoliko igru pokrećete u Visti / Win 7. Što se grafičkih kartica tiče, poslužit će vam GeForce 6600 GT, odnosno Radeon X1600 XT sa 256 MB video memorije. I na samom kraju, informacija koja plijeni pozornost, Modern Warfare 2 uzima 12 GB slobodnog mjesta na hard disku. Novi Call of Duty izlazi 10. studenog.

Izvor: hcl.hr
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 20:54
Originalno postovano od strane N.B.G. N.B.G. piše:

Tako je, ja volim sve da ih otkacim
Nego igram pre par meseci Stalker Shadow Of Chernobyl i odvalim ih sve i ko mentol im sve uzimam kad u jednom nivou isto sve pobijem i riknem, gledam sta je sad, nema nigde nikog kad decko se napunio i message u fazonu heavy si, pretezak, ja da pobacam sta sam im uzimao kad ne zemo      i onda mi bio smor da ponovo prelazim nivo reko ma cao.. uninstall..

ali dobro, zanimacija, ubijanje dosade..

Kakva greška!Igrica je odlična!Malo pažnje na detalje,misije i podmisije,možeš je čak i završiti na nekoliko različitih načina,pod uslovom da priču ispratiš do kraja.Moj ti je prijateljski savet da je odigraš.

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 22:45

Zaboravite na novi nastavak Twilighta i na Cameronov Avatar. Najveći hit prazničnog razdoblja (koji u SAD-u očito počinje već u studenom) bit će Activisionova igra Call of Duty: Modern Warfare 2. Igra će se na policama moći kupiti od sutra, a zahvaljujući njenom izlasku vrijednost dionica Activisiona povećala se za 30 posto.

Igra bi se do kraja godine trebala prodati u 11-13 milijuna primjeraka što bi je svrstalo u probrano društvo, a financijski analitičari smatraju kako će njena prodaja odrediti ponašanje blagdanskog tržišta u ovim teškim vremenima za ekonomiju.

Izvor: Monitor.hr

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 22:51
brate, pa vec postoji tema za njuLOL
Ako neko skida, neka skida Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 22:56
a nisam vidio,i jesi ju isprobao,jel valja?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,158 sekundi.