Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ANGELS & DEMONS - batistuta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ANGELS & DEMONS - batistuta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ANGELS & DEMONS - batistuta
    Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 13:42
Pošto je ovo nešto novo za mene nisam siguran da li sam ovo postavio na pravom mestu...
Kakav je ovo način postavljanja prevoda?
Ovo do sada nije bila praksa...
Ko je ovo odobrio i da li je postupio ispravno?
batistuta nije nov član ovog foruma, zato me ovo iznenađuje...

Ako u bilo čemu nisam u pravu, izvinjavam se unapred...
Pozdrav svima...
Na vrh
dragan1971 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan1971 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 14:12
Ma prevod ne moze da se raspakuje neznam koji je uopste format 
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 14:17
ZIPX File
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 14:23
ZIP 12.1 verzija a titl cete pustati sa nekim player koji podrzava Sub file 

Ažurirao batistuta - 21.Svibanj/May.2009 u 14:24
Na vrh
pcelica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pcelica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 14:30
ja sam otvorila file, medjutim, prevod za cd 1 je prevod za Angels&Demons 2009 i to prevod copy-paste sa Google translatora koji kruzi netom (prevod bez ikakvog smisla sa nepovazanim recenicima)a prevod za cd 2 je za neki drugi film, mislim da je rec o Angels&Demons dokumentarcu iz 2005. godine.
sub file sam otvorila programom Subtitle Creator.

Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 14:31
Da, video sam to, ali prevod je u SubRip formatu a ne u srt ili sub formatu,
to je format koji nezna (i nemože) svako da odpakuje (pa ni ja) što nije u redu...
Osim toga sumnjam da je prevod na hrvatskom (kao što je zastavica)
jer da jeste, zašto onda (batistuta) to ne postaviš onako kako je i uobičajeno
a ne da nam deliš savete na koji način da koristimo takav prevod..
Ili bar ta 4 fajla (koja se nalaze u toj zipx arhivi) prepakuj u zip ili rar arhivi...

Pozdrav svima...
Na vrh
pcelica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pcelica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 14:40
Elem, ja videh prevod u Subtitle Creatoru, prevod jeste hrvatski, ali problem je taj sto ono sto sam videla i nije tako sjajno.prevod za cd2 nije uopste prevod za Angels and Demons.Mozda i gresim, ali meni kod otvaranja idx. file za drugi cd prijavljuje gresku pa nisam sigurna da li zbog toga vidim prevod za drugi film koji sam pomenula.Ako je neko jos otvorio file, neka javi.
Na vrh
pcelica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pcelica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 14:43
Ako imas Subtitle Creator, idi na stavku Tools-Manipulate SUP or VobSub i u desnom uglu imas opciju Open Sub.
Na vrh
kanda View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 15:03
Ovo je koma. Evo jedne rečenice. "Ja dont misliti Imam poslao otac. Sin-- moje..." Ni ne pokušavajte otpakirati. Čisti translator.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 15:06
End of story. lock

Batistuta je i rekao i ogradio se od toga kakvog je kvaliteta prevod, jer ga nije proverio iz razloga što nije mogao da otvori fajlove, pa ga je zato postavio ovakvog, naravno u najboljoj nameri, nadajući se dobrom prevodu.

Ažurirao darije - 21.Svibanj/May.2009 u 15:19
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.