| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
24 (2001) |
Odgovori
|
Stranica 123 10> |
| Korisnik | |
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 24 (2001)Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 21:16 |
|
Nova serija 24: Live Another Day (2014) ili 24 (2001) sezona 09 po starom: ![]() Žanr: Akcija, drama, triler, misterija Uloge: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Yvonne Strahovski, Tate Donovan, William Devane Opis: Još za vrijeme trajanja 24 na Foxu, puno se pričalo o mogućim filmskim projektima o agentu Jacku Baueru, a kako su godine odmicale, sve je neizglednije djelovalo da ćemo Jacka vidjeti na velikom filmskom platnu. Srećom, Jack i cijela premisa serije idealna je za televiziju, pa će tako nekoliko godina od završetka serije, Jack opet pokrenuti sat na malim ekranima. Plan je da se 24 vrati na male ekrane u svibnju 2014. godine i da se emitira kroz svibanjske sweepse te tijekom početka ljetne sezone. Iako će se sastojati od samo dvanaest epizoda, Live Another Day pokrit će još jedan čitav dan u životu Jacka Bauera, samo što će određeni sati biti preskočeni, rekao je čelnik mreže, Kevin Reilly. FOX tvrdi kako je Live Another Day zamišljen kao poseban televizijski događaj, te kako nemaju namjeru oživiti serijal u ovom formatu, iako Reilly tu opciju nije u potpunosti isključio. serijala.com Seriju nam prevodi kolega SuperSerb ======================================= 24 (2001) ![]() Opis: Svaka sezona ove serije ima 24 epizode, i u svakoj od njih je smešten 1 sat radnje. Glavni lik je Džek Bauer (Kifer Saterlend), šef CTU-a (Counter-Terrorist Unit), i on ponekad sebi ne može da dopusti to zadovoljstvo da radi svoj posao po pravilima. Džek ima ženu i ćerku, Teri (Lesli Houp) i Kim (Eliša Kutbert), koje su magnet za nevolje... Džeku u obavljanju posla pomažu još Toni Almeida (Karlos Bernard), Nina Majers (Sara Klark), sa kojom je Džek jedno vreme i bio u vezi, a jedan od bitnijih likova je i senator Dejvid Palmer (Denis Hejsbert). Senator Dejvid Palmer, i pored svoje blistave političke karijere, ima dosta problema u porodici. Svakako je i Aron Pirs (Glen Moršaver), šef obezbeđenja Dejvida Palmera, vredan pomena. Ukoliko ste ljubitelj akcionog žanra, ovu seriju ne smete propustiti. Žanr: akcija, drama, misterija, triler, kriminal IMDB TV.com Izvor: prijevodi-online Ažurirao icemaher - 20.Veljaca/Feb.2015 u 21:50 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 22:34 |
|
Ajde ja cu prvi. Sezona 7 je pocela odlicno, 24 Redemption nam je najavio odlicnu 7-mu sezonu, pa tako da sam se stvarno nadao da ce Jack biti celo vreme protiv Almeid-u, ali stvari su posli na bolje. Kao sto rekoh i u Dnevnik Gledanja Serija, ja i drugo ne znam sta da kazem osim da je ova serija odlicna od samog pocetka prve sezone. Malu zamerku imam sto su ranije malo preterali sa tim nuklearkama, ali ipak se dobro zavrsilo. Volim ovakve akcija-triler serije, odlicnu pricu su smislili, samo tako nek nastave, pa neka ima i 8-ma sezona, meni ne smeta.... Odlicno ovo sto si otvorio temu za sezonu 7, samo ako svi komentarisu za nju OK, ali ako neko pocne da najavlja sta ce da se desi u sledece epizode, ja nema da ulazim vise ovde
24 - The Best!!!
Ažurirao icemaher - 26.Prosinac/Dec.2009 u 01:36 |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 00:03 |
|
Ja ne pratim baš ovu seriju, sve što sam gledao je bilo par epizoda na tv-u i serija mi je dobra, ali previše sam sezona i epizoda propustio da bi je sada mogao pratiti...
Ali ako se nađe vremena, pogledati ću, jer serija je stvarno dobra ali meni osobno daleko najbolja je Prison Break (pogotovo 1. i 4. sezona)
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 00:23 |
|
E kad si pomenuo prison break, da kazem da zadnjih nekoliko epizoda od 24, jako potsećaju na nekih epizoda od Prison Break season 1, mislim na ono kad neko počne nešto da istražuje zašto i kako je ubijen taj i taj, pa onda neka ekipa(kao u prison Break što je Company) počinje da ubija svakog svedoka koji počne da izdaje neke informacije
. To mi se baš sviđa kad neko se trudi da sazna što više, i kad hoće da javi nekome za koga misli da mu je blizak i da mu sve ispriča, a taj ga zaje*e i namesti da ga ubiju ...
Ažurirao icemaher - 06.Veljaca/Feb.2009 u 00:24 |
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 14:20 |
|
Reci su suvisne... sedma sezona je najbolja sezona ove serije. Otpocetka sam znao da nema sanse da Dzek i Toni budu jedan protiv drugog. A od novih likova najvise volim Rene Voker. :) I da, voleo bih da vidim generala Dzumu u ovoj sedmoj sezoni, i da prikazu ako izbije rat u Sangali. Kad bi to uradili ova sezona bi zaista bila vrh vrhova. A sto se tice Prison Break-a, jedino mi se prva sezona svidela, iako seriju prativ redovno.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 17:47 |
|
Cek, pa zar nije bio prikazan Jumma u 24: Redemption? Ili hoces da kazes, voleo bi da ga vidis bas u sedmoj sezoni... To je ok. I ja bih voleo da bude sto vise akcije i jurnjave!!!
|
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 20:54 |
|
Prikazan je Dzuma u 24: Redemption. Ali ja hocu da ga vidim i u sedmoj sezoni.
P.S. Doradio sam svoj prevod za 24 - 07x01 i uploadovao ga. Pozdrav. |
|
![]() |
|
SrEbRnI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yemen Status: Offline Points: 128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 07:26 |
|
Sedma sezona je odlicna. Sto se toga tice no comment. Mada kad ste vec spomenuli prison break moram da prokomentarisem jednu stvar. Sezona je lepo zamisljena ali su samo malo pretearli sa Scofildom. Napravili su od njega nekakvog masterminda, um na umovima, ispao je covek pametniji od Tesle ili sta ti ja znam koga. Samo to je mana. POz
|
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine |
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:57 |
|
Uploadovo sam prevod za 24 - 07x08 - HDTV - XviD.LOL
Pozdrav. |
|
![]() |
|
geronimo001
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 06.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: zaveščak Status: Offline Points: 51 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 22:19 |
|
Još nisam pogledao niti jednu epizodu sedme sezone 24 ali prema traileru mora da će biti bombastična. Imam doma prvih 6 sezona, koje sam pogledao 2-3 puta, jednostavno, oduševljen sam serijom. A semu sezoni ću da pogledam kad budu sve epizode dostupne sa titlovma, zahvaljujem se usput prevodiocima dosadašnjih epizoda, pa ću u cjelosti da je pogledam.
Pozdrav. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 23:16 |
|
Dobro je kad si strpljiv da cekas da zavrsi sezona, ja nisam
Ja prvi put dok jos nisam imao 1,2,3,4 i 5 sezonu, pogledao sam samo 6-tu sezonu jer nisam znao da su bar nekako povezane, i sam se toliko zarazio da sam onih prvih sezona skinuo, i pogledao ih za jednu nedelju i 6-tu sezonu opet... Serija meni je odlicna, jer samo taj zanr filmova/serija gledam i obozavam(akcija, krimi, triler, ratni). Jedva cekam da dodje utorak i skinem 9-tu epizodu Vazno neces zazaliti sto cekas celu sezonu da pogledas, bices 200% zadovoljan, jer sezona 7 je stvarno dobro uradjena... |
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 23:32 |
Hvala. Potrudicu se da prevedem sto bolje. :) A sto se tice prethodnih sezona, ja sam svih 6 odgledao u roku od 2 nedelje. :) Nisam mogo bez bar 10 epki na dan. :) |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:16 |
|
gledao sam zasad samo redemption ili nastavak 00
i dopao m se, valjda će mi is serija biti dobra
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:25 |
Ažurirao icemaher - 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:26 |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:28 |
|
gledao sam ja prvu na divx-u, a drugu sam nekad na tv-u
nažalost tu mi je stalo. sad nabavljam 6 i 7 sezonu, a znači po tebi trebalo bi sve po redu gledat svaku sezonu usput ova mi je serija uz x-files najdraža |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:30 |
|
Da, da sve redom, nadam se da ces uzivati!
|
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:49 |
|
Obavezno gledaj sve sezone!
Ne smes ni minut ove fantasticne serije da propustis! Najbolja serija ikada! Sad skini sve, zatvori se u kucu nedelju dana, i ne izlazi dok ne odgledas sve, a onda dodji da nam kazes sta mislis. :)
|
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2009 u 14:51 |
|
24 SATA je serija koju sam odgledao od prve do evo poslednje epizode mislim sta reci prava serija i hvala ti za brze prevode,nego ocel biti i osma sezona
|
|
|
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2009 u 16:45 |
|
Naravno da hoce.
![]() Serija i u sedmoj sezoni ima prosecnu gledanost od 10.50 miliona gledalaca. Posetite 24 fan stranicu, ima tamo dosta vesti o osmoj sezoni. P.S. Nema na cemu. ----------- SuperSerb |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2009 u 18:14 |
|
Premestio sam vasih zadnjih 2 posta iz teme gde se najavljuju titlovi, jer im je ipak ovde mesto.
Danasnja epizoda je ODLICNA, kao i sve ostale Nemam sto drugo da kazem, ali ocekujem jos 2 odlicne epizode ispunjene akcijom!!! Opet je sve zamrseno, opet je Jack stavljen u losu situaciju, i to mi se uvek svidja kako ce on da reaguje!![]() Ažurirao icemaher - 12.Svibanj/May.2009 u 18:15 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 10> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |