Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=24213 Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 13:54 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: 24 (2001)Objavio: SuperSerb
Tema: 24 (2001)
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2009 u 21:16
Nova serija 24: Live Another Day (2014) ili 24 (2001) sezona 09 po starom:
Žanr: Akcija, drama, triler, misterija
Uloge: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Yvonne Strahovski, Tate Donovan, William Devane
Opis:
Još za vrijeme trajanja 24 na Foxu, puno se pričalo o mogućim filmskim projektima o agentu Jacku Baueru, a kako su godine odmicale, sve je neizglednije djelovalo da ćemo Jacka vidjeti na velikom filmskom platnu. Srećom, Jack i cijela premisa serije idealna je za televiziju, pa će tako nekoliko godina od završetka serije, Jack opet pokrenuti sat na malim ekranima.
Plan je da se 24 vrati na male ekrane u svibnju 2014. godine i da se emitira kroz svibanjske sweepse te tijekom početka ljetne sezone. Iako će se sastojati od samo dvanaest epizoda, Live Another Day pokrit će još jedan čitav dan u životu Jacka Bauera, samo što će određeni sati biti preskočeni, rekao je čelnik mreže, Kevin Reilly.
FOX tvrdi kako je Live Another Day zamišljen kao poseban televizijski događaj, te kako nemaju namjeru oživiti serijal u ovom formatu, iako Reilly tu opciju nije u potpunosti isključio.
Svaka sezona ove serije ima 24 epizode, i u svakoj od njih je smešten 1 sat radnje. Glavni
lik je Džek Bauer (Kifer Saterlend), šef CTU-a (Counter-Terrorist
Unit), i on ponekad sebi ne može da dopusti to zadovoljstvo da radi
svoj posao po pravilima. Džek ima ženu i ćerku, Teri (Lesli Houp) i Kim (Eliša Kutbert), koje su magnet za nevolje... Džeku
u obavljanju posla pomažu još Toni Almeida (Karlos Bernard), Nina
Majers (Sara Klark), sa kojom je Džek jedno vreme i bio u vezi, a jedan
od bitnijih likova je i senator Dejvid Palmer (Denis Hejsbert). Senator Dejvid Palmer, i pored svoje blistave političke karijere, ima dosta problema u porodici. Svakako je i Aron Pirs (Glen Moršaver), šef obezbeđenja Dejvida Palmera, vredan pomena. Ukoliko ste ljubitelj akcionog žanra, ovu seriju ne smete propustiti.
Odgovori: Objavio: icemaher
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2009 u 22:34
Ajde ja cu prvi. Sezona 7 je pocela odlicno, 24 Redemption nam je najavio odlicnu 7-mu sezonu, pa tako da sam se stvarno nadao da ce Jack biti celo vreme protiv Almeid-u, ali stvari su posli na bolje. Kao sto rekoh i u Dnevnik Gledanja Serija, ja i drugo ne znam sta da kazem osim da je ova serija odlicna od samog pocetka prve sezone. Malu zamerku imam sto su ranije malo preterali sa tim nuklearkama, ali ipak se dobro zavrsilo. Volim ovakve akcija-triler serije, odlicnu pricu su smislili, samo tako nek nastave, pa neka ima i 8-ma sezona, meni ne smeta.... Odlicno ovo sto si otvorio temu za sezonu 7, samo ako svi komentarisu za nju OK, ali ako neko pocne da najavlja sta ce da se desi u sledece epizode, ja nema da ulazim vise ovde 24 - The Best!!!
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: Buki
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2009 u 00:03
Ja ne pratim baš ovu seriju, sve što sam gledao je bilo par epizoda na tv-u i serija mi je dobra, ali previše sam sezona i epizoda propustio da bi je sada mogao pratiti...
Ali ako se nađe vremena, pogledati ću, jer serija je stvarno dobra ali meni osobno daleko najbolja je Prison Break (pogotovo 1. i 4. sezona)
Objavio: icemaher
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2009 u 00:23
E kad si pomenuo prison break, da kazem da zadnjih nekoliko epizoda od 24, jako potsećaju na nekih epizoda od Prison Break season 1, mislim na ono kad neko počne nešto da istražuje zašto i kako je ubijen taj i taj, pa onda neka ekipa(kao u prison Break što je Company) počinje da ubija svakog svedoka koji počne da izdaje neke informacije. To mi se baš sviđa kad neko se trudi da sazna što više, i kad hoće da javi nekome za koga misli da mu je blizak i da mu sve ispriča, a taj ga zaje*e i namesti da ga ubiju ...
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: SuperSerb
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2009 u 14:20
Reci su suvisne... sedma sezona je najbolja sezona ove serije. Otpocetka sam znao da nema sanse da Dzek i Toni budu jedan protiv drugog. A od novih likova najvise volim Rene Voker. :) I da, voleo bih da vidim generala Dzumu u ovoj sedmoj sezoni, i da prikazu ako izbije rat u Sangali. Kad bi to uradili ova sezona bi zaista bila vrh vrhova. A sto se tice Prison Break-a, jedino mi se prva sezona svidela, iako seriju prativ redovno.
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2009 u 17:47
Cek, pa zar nije bio prikazan Jumma u 24: Redemption? Ili hoces da kazes, voleo bi da ga vidis bas u sedmoj sezoni... To je ok. I ja bih voleo da bude sto vise akcije i jurnjave!!!
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2009 u 20:54
Prikazan je Dzuma u 24: Redemption. Ali ja hocu da ga vidim i u sedmoj sezoni.
P.S. Doradio sam svoj prevod za 24 - 07x01 i uploadovao ga.
Pozdrav.
Objavio: SrEbRnI
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2009 u 07:26
Sedma sezona je odlicna. Sto se toga tice no comment. Mada kad ste vec spomenuli prison break moram da prokomentarisem jednu stvar. Sezona je lepo zamisljena ali su samo malo pretearli sa Scofildom. Napravili su od njega nekakvog masterminda, um na umovima, ispao je covek pametniji od Tesle ili sta ti ja znam koga. Samo to je mana. POz
------------- I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:57
Uploadovo sam prevod za 24 - 07x08 - HDTV - XviD.LOL
Pozdrav.
Objavio: geronimo001
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2009 u 22:19
Još nisam pogledao niti jednu epizodu sedme sezone 24 ali prema traileru mora da će biti bombastična. Imam doma prvih 6 sezona, koje sam pogledao 2-3 puta, jednostavno, oduševljen sam serijom. A semu sezoni ću da pogledam kad budu sve epizode dostupne sa titlovma, zahvaljujem se usput prevodiocima dosadašnjih epizoda, pa ću u cjelosti da je pogledam. Pozdrav.
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2009 u 23:16
Dobro je kad si strpljiv da cekas da zavrsi sezona, ja nisam Ja prvi put dok jos nisam imao 1,2,3,4 i 5 sezonu, pogledao sam samo 6-tu sezonu jer nisam znao da su bar nekako povezane, i sam se toliko zarazio da sam onih prvih sezona skinuo, i pogledao ih za jednu nedelju i 6-tu sezonu opet... Serija meni je odlicna, jer samo taj zanr filmova/serija gledam i obozavam(akcija, krimi, triler, ratni). Jedva cekam da dodje utorak i skinem 9-tu epizodu Vazno neces zazaliti sto cekas celu sezonu da pogledas, bices 200% zadovoljan, jer sezona 7 je stvarno dobro uradjena...
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2009 u 23:32
geronimo001 piše:
Još nisam pogledao niti jednu epizodu sedme sezone 24 ali prema traileru mora da će biti bombastična. Imam doma prvih 6 sezona, koje sam pogledao 2-3 puta, jednostavno, oduševljen sam serijom. A semu sezoni ću da pogledam kad budu sve epizode dostupne sa titlovma, zahvaljujem se usput prevodiocima dosadašnjih epizoda, pa ću u cjelosti da je pogledam.Pozdrav.
Hvala. Potrudicu se da prevedem sto bolje. :)
A sto se tice prethodnih sezona, ja sam svih 6 odgledao u roku od 2 nedelje. :) Nisam mogo bez bar 10 epki na dan. :)
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:16
gledao sam zasad samo redemption ili nastavak 00
i dopao m se, valjda će mi is serija biti dobra
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:25
LEMONZOO piše:
gledao sam zasad samo redemption ili nastavak 00
i dopao m se, valjda će mi is serija biti dobra
Moj savet je da pogledaš prvo seriju iz početka, znači iz prve sezone/prva epizoda, pa da sve to gledaš do kraj šestoj sezoni(to su ti 144 epizode). Nakon toga ako te ne mrzi opet pogledaš redemption da ti bude sve jasno, i onda cepaj sedmu sezonu i NEĆEŠ zažaliti!!! Ja uživam dok gledam ovu seriju, i drago mi je što postoji ovakvo nešto, jer manje ima ovakvih serija gde je čista akcija(pored nje i kriminal, terorizam, izdaja...) a više ima novih serija sa žanrom fantastike, svemirskih brodova i svakakvih gluposti, što me nervira zašto je tako! pozz
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:28
gledao sam ja prvu na divx-u, a drugu sam nekad na tv-u nažalost tu mi je stalo. sad nabavljam 6 i 7 sezonu, a znači po tebi trebalo bi sve po redu gledat svaku sezonu
usput ova mi je serija uz x-files najdraža
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:30
Da, da sve redom, nadam se da ces uzivati!
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:49
Obavezno gledaj sve sezone!
Ne smes ni minut ove fantasticne serije da propustis!
Najbolja serija ikada!
Sad skini sve, zatvori se u kucu nedelju dana, i ne izlazi dok ne odgledas sve, a onda dodji da nam kazes sta mislis. :)
Objavio: panmarko
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 14:51
24 SATA je serija koju sam odgledao od prve do evo poslednje epizode mislim sta reci prava serija i hvala ti za brze prevode,nego ocel biti i osma sezona
-------------
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 16:45
Naravno da hoce. Serija i u sedmoj sezoni ima prosecnu gledanost od 10.50 miliona gledalaca. Posetite 24 fan stranicu, ima tamo dosta vesti o osmoj sezoni.
P.S.
Nema na cemu.
-----------
SuperSerb
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 18:14
Premestio sam vasih zadnjih 2 posta iz teme gde se najavljuju titlovi, jer im je ipak ovde mesto.
Danasnja epizoda je ODLICNA, kao i sve ostale Nemam sto drugo da kazem, ali ocekujem jos 2 odlicne epizode ispunjene akcijom!!! Opet je sve zamrseno, opet je Jack stavljen u losu situaciju, i to mi se uvek svidja kako ce on da reaguje!
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 18:19
Odlicna je bila ova, a sledece dve ce biti jos bolje! Evo najave:
P.S.
Posto sledeci utorak izlaze dve epizode, nisam siguran da cu stici da prevedem isti dan obe. Za 23. ce sigurno biti, a za 24. nisam siguran. Ja cu dati sve od sebe, makar morao da prevodim i nakon ponoci.
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 18:28
Ma ne brini se oko toga, samo pomalo s prevođenjem, nigdje se nemoj žuriti. To da prevodiš Prison Break, bila bi druga priča, onda bi morao prevesti isti dan... Šalim se naravno, svaka čast na prijevodima.
Što se mene tiče i serije 24, trenutno ne pratim jer sam u ogromnom zaostatku, kasnim par sezona, tako da ću kada budem imao vremena pogledati cijelu seriju ispočetka, ono što znam je da je serija dobra, ali jednostavno sam zaostao pa čekam da se završi i sve odjednom da pogledam.
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 18:34
Moras da gledas. Moderatori, treba da date Bukiju nedelju-dve odmora da odgleda 24. Radi covek k'o crnac, zasluzio je.
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 18:37
Haha, a pogledati ću ja nju kad tad, za sada mi je dovoljan Prison Break. Gledao sam ja prvih par sezona na televiziji kada je bilo, ali kasnije sam zapeo negdje i zaostao. Kao što rekoh, čekam potpuni kraj serije (ne sezone) i onda se bacam u gledanje svih sezona.
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 18:56
Haha, nacekaces se. 8. sezone ce sigurno biti, za dalje se ne zna. Ja se nadam da ce biti jos... Ma nemoj da cekas kraj bre, uzmi gledaj odma! Imaces zadovoljstvo da gledas nekoliko sezona za redom. Meni je 24 mnogo bolji nego Prison Break.
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 22:30
Hočeš da kažeš da isti dan izlaze 23 i 24 epizoda? Yesssssssss! Htio sam započeti sa gledanjem 7 sezone ali žena ne da! hoće da imamo doma cjelu sezona pa da miru možemo je pogledati!
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 22:33
Da, sledeci utorak izlaze 23. i 24. Potrudicu se da isti dan prevedem obe, iako kod mene vazi pravilo "Kvalitet pre brzine".
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 22:36
geronimo001 piše:
hoće da imamo doma cjelu sezona pa da miru možemo je pogledati!
Hehe, ja tako nikad ne mogu Jedva docekam jednu epizodu, kamo li da cekam celu sezonu
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 22:40
Hehe, i ja isto.
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 22:45
I ja bi pogledao, ali mi se ne da slušati je kako mi kvoca da gledam bez nje.
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 22:51
Ova sedma sezona je zakon, veruj mi, uzivacete. Taman uzmite iz cuga odgledajte celu sezonu.
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 22:54
01-12 06 sam na ferijama hahahahahahahaha 24 sata ima da pogledam i ncis Ubit ću se od serija
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 23:03
Kad sedma sezona serije 24 zavrsi, dok cekas osmu sezonu, preporucujem ti da pogledas The Unit, takodje odlicna akciona serija, u njoj glavni glumac je pretsednik Dejvid Palmer iz "24"
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 23:53
Znam, vec sam pogledao nekoliko epizoda i odlicna je. (pretpostavljam da si meni rekao)
Datum objave: 12.Svibanj/May.2009 u 23:59
Ma ne, kolegi iznad, koji je rekao ubit cu se od serija. Preporucio sam mu jos jednu, valjda ga nece skroz ubiti
Datum objave: 13.Svibanj/May.2009 u 00:03
Dobro, znaci ja ne treba da gledam The Unit?
Datum objave: 13.Svibanj/May.2009 u 00:08
Ma znam da gledas Unit, druze, njemu sam preporucio The Unit, a preporucujem mu i Sleeper Cell, Killpoint, Ultimate Force(britanski S.A.S), kao i Band Of Brothers. Odosmo u offtopic. Ipak je tema za 24
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 09:19
Jel trebamo skidati one 2 Preair DVDRip epizode koje se pojavile nocas(danas) za download? Ili bolje je da sacekamo standardnih HDTV izdanja u utorak?
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 13:55
Strpi se do sutra. Pre-airovi su cisto sranje. Samo kvare gledanje. Ja sam se zajeb'o pa sam skino pre-airove za one prve 4 epizode. Posle 10 sekundi sam ih pobrisao.
Datum objave: 18.Svibanj/May.2009 u 14:32
Ok, thx na info Skidacu ih nocas, ne mogu da cekam do sutra kad ustanem
Datum objave: 19.Svibanj/May.2009 u 16:18
Skinuo i pogledao obe epizode(720p Dimension), sta reci osim ODLICNOOOOOO, nadam se da ce biti osma sezona 24 je definitivno najbolja akciona serija za sva vremena, nema joj ravna uopste. Uf, sto je dobra ova Elisha Cuthbert
Datum objave: 19.Svibanj/May.2009 u 16:49
Icemaher, malo sam se zajebo tokom uploada prevoda 23. epizode. Prevod je za DVDrip a ja sam stavio da je fps 23.976. Sad, mozda i jeste, ali uglavnom je fps za DVDripove 25.000. Molio bih nekog da ispravi to.
Datum objave: 19.Svibanj/May.2009 u 16:52
Riješeno
Datum objave: 19.Svibanj/May.2009 u 17:02
Hvala buki, SuperSerb, kako ti se dopao kraj sedme sezone? Meni je fantastican, kao i svaka epizoda
Datum objave: 19.Svibanj/May.2009 u 17:12
Nisam jos odgledao 24. Nemam vremena sad da je prevodim, imam neke obaveze. Sutra kad je prevedem javicu ja utiske, nista ti ne brini. Ova 23. je bila solidna, nadam se da je 24. jos bolja.
Datum objave: 19.Svibanj/May.2009 u 19:50
Pa ti rece da ove epizode preair nevaljuju nista odakle onda prevod ja skinuoi slusajuci tebe obrisao doticne pa me zanima jel izlaze sutra normalne epizode il da skidam ponovo ove sto nevaljaju,jao sta mi radite nemogu da docekam da odgledam
-------------
Datum objave: 19.Svibanj/May.2009 u 20:11
Izvini stvarno, ja sam mislio da ne valjaju. Stvar je u tome sto je DVDrip iscurio jedan dan pre prikazivanja finala. Znaci, nema HDTV verzije za 23 i 24. epizodu. Ima samo DVDrip TOPAZ i 720p DIMENSION. Titlove radim za DVDrip TOPAZ. Evo danas sam preveo 23. epizodu, sutra cu 24. Bice gotov prevod za 24. tamo negde oko 4-5 popodne. Jos jednom, izvini, stvarno nisam znao za ono.
Datum objave: 19.Svibanj/May.2009 u 22:32
Ljudi, neko je preradio moj prevod za 23. epizodu na HR ali je ostavio na kraju:
Srpski prijevod: SuperSerb
Pa malo je glupo da stoji samo to, dodajte i hrvatska obrada pa dodajte njegovo ime. I da, molio bih da u taj titl vratite "reklamu" koju ja stavljam u svaki titl.
Pa bih molio da i to dodate. Hvala unapred i pozdrav.
Datum objave: 21.Svibanj/May.2009 u 01:36
znaci 8 sezona je sigurna ,jel sad sam odgledao ove poslednje epizode pa mi se cini da nije kraj nece tako lako dzeki da umre a nisu svi teroristi povaceni ma bice to super serija i dalje,aj ljudi pa do januara ce gledamo selo gori,pozdrav
-------------
Datum objave: 21.Svibanj/May.2009 u 13:50
Iako sam veliki fan Dzeka Bauera, smatram da bi na kraju serije on trebalo da umre. Tako bi ova serija ostala najbolja i svi bi je dugo pamtili. Ali sve to pod uslovom da bude bar 10 sezona. I da, 8. sezona je sigurna, datum premijere ti se nalazi u mom potpisu.
Objavio: helex
Datum objave: 21.Svibanj/May.2009 u 23:41
Koliko pratim ceka se dobar scenari za 8 sezonu.Tako da mozemo ocekivati jos 24 epizode ove odlicne serije
Datum objave: 22.Svibanj/May.2009 u 00:04
Za 24 nema nikad los scenario, zna se da je najbolja Mnogo bre to, u januar nova sezona, bolje nek bude u septembar kao sve ostale serije, stvarno glupo. Pa i da razvlace malo(prave pauze) nece smetati. A ovako u januar puste sezonu i to ide svaku nedelju, za 3-4 meseca zavrsi sezona, i posle nema sta da se gleda Kako je krenulo, mozda ce nekad pustiti celu sezonu u roku od 24h
Datum objave: 22.Svibanj/May.2009 u 14:24
Ma bolje je sto je u januaru zato sto verovatno nece biti pauza. Ja bi umro kad bi bila pauza. Zamisli prikazu 12 epizode i posle 2 meseca pauza. Pa to je najgore. A sto se tice 8. sezone, vec se zna ponesto o njoj, to mozete procitati na 24 Fan Site-u, ali necu da dajem link ovde da ne bi ispalo da reklamiram sajt, iako nema mnogo clanova. Ako nekog zanima, nek mi se javi na PM pa cu vam dati link.
Objavio: RoboWarrior
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2009 u 21:17
Buki piše:
Ja ne pratim baš ovu seriju, sve što sam gledao je bilo par epizoda na tv-u i serija mi je dobra, ali previše sam sezona i epizoda propustio da bi je sada mogao pratiti...
Ali ako se nađe vremena, pogledati ću, jer serija je stvarno dobra ali meni osobno daleko najbolja je Prison Break (pogotovo 1. i 4. sezona)[IMG]height=17 alt=Wink src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/smiley2.gif" width=17 align=absMiddle>
Javi mi se na neven.prc@gmail.com i opslat ću ti linkove za skidat sve sezone
Objavio: RoboWarrior
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2009 u 10:38
24 4ever
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2009 u 00:58
RoboWarrior piše:
24 4ever
Pa napisi brate neki komentar, kako te ne mrzi da otvoris temu i pregledas postove, da bi napisao samo to??? Ja priznajem, nemam toliku maštu da napišem lep i dugačak post, ali brate piši šta ti je bilo naj naj u sedmoj sezoni, šta te iznerviralo i slično... Ovakvi prazni postovi stvarno glupo izgledaju.
Datum objave: 29.Listopad/Oct.2009 u 01:42
Evo zvanične najave za 8. sezonu koja je upravo izašla:
A evo i dve nezvanične:
Ima baš zanimljivih scena, a najjače mi je kad onaj lik kaže "Who is Jack Bauer?", a Cole (Freddy Prinze Junior) ga popreko pogleda.
Takođe je i scena sa Jackom i unukom odlična.
Objavio: Boki789
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2009 u 21:43
Pre par meseci sam trazio neku seriju da skinem i odgledam, i na vasu preporuku skinem "24". Danas sam pogledao poslednju epizodu kompletnog serijala i mogu da kazem da je odlicno-fenomenalno-super-fantasticna. Ne smem da kazem da je bolja od "Bekstva iz zatvora", lincovace me fanovi ove serije. Ipak, moram da kazem (napisem), da mi se cini da ima vise zapleta, neizvesnosti, preokreta akcije... Ma vise svega, od one druge serije i da je samim tim b... Sa nestrpljenjem cekam 8 sezonu.
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2009 u 12:27
Ekipo, još mjesec i po dana i počinje 8. sazona. Ste se pripremili za novu sezonu? Ova će biti bombastična!!!!!!!!!!!!!!
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2009 u 14:05
Ja sam se već spremio za prevođenje.
Inače, izašla je gomila najava, pa koga zanima:
Još informacija o 8. sezoni na:
24-fansite.com
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2009 u 14:09
Ja još moram odgledati film i 7 sezonu. Nikako da počnem
-------------
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2009 u 19:47
Vidio sam sve trailere, zato i kažem da će biti bombastična! A baš sam jučer počeo ponovno gledati 7. sezonu da se ono, pripremim za 8.
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 19:26
SERB jel 24 sata krece 17 januara ili ce pre biti film,posto sam video da si najavio prevode jel znas nesto vise o seriji,kako ce se emitovati i td
-------------
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 19:32
tvcountdown.com kaze jos 14 dana, bice prva i druga epizoda, jedna po drugu.
Znaci u nedelju uvece ide prva i druga, tojest preko noci prema ponedeljak skidamo prvu i drugu epizodu. U ponedeljak uvece ide treca i cetvrta, tojest preko noci prema utorak skidamo trecu i cetvrtu epizodu.
Posle ide redovno svaki ponedeljak uvece(za download preko noci prema utorak) po jedna epizoda.
Premestio sam post na odgovarajuce mesto.
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 20:55
Večeras u Americi počinje emitovanje, sutra mi gledamo.
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 21:02
Bilo je i vrijeme da započne!!!!!!
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 12:53
Prevod za 1. epizodu gotov.
Idem malo da odmorim pa se bacam na drugu.
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:06
SuperSerb piše:
Svaka cast, ja upravo sam postavio engleske titlove Taman kad bude i druga, gledacu ih jednu po drugu.
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:59
icemaher piše:
SuperSerb piše:
Svaka cast, ja upravo sam postavio engleske titlove Taman kad bude i druga, gledacu ih jednu po drugu.
Ko je ovaj iznad sto pise da ce cekati i drugu epizodu prevedenu pa da gleda jednu po drugu, mislim, veliki lazov. Vec je pogledao prvu i sprema se drugu da pogleda sa engleskog prevoda. Odlican start osmoj sezoni, akcije nikad dosta, odlicni novi glumci(hm, nova plavusa u CTU), sve je naj naj Odoh da pogledam i drugu epizodu
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 16:01
To legendo! Najbolji si!
Objavio: zerro
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 16:08
icemaher piše:
Taman kad bude i druga, gledacu ih jednu po drugu.
Ko bre kaze da ce da ceka prevod,pa onda da gleda?
Ma nema sanse da nesto skinem pa da cekam prevod
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 17:28
zerro piše:
icemaher piše:
Taman kad bude i druga, gledacu ih jednu po drugu.
Ko bre kaze da ce da ceka prevod,pa onda da gleda?
Ma nema sanse da nesto skinem pa da cekam prevod
Ma to onaj tip gore, neki blesavi Serija je zakon kao i uvek
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 18:34
Uploadovan je i prevod za 2. epizodu.
Edit: takodje uradjena sinhronizacija za obe epizode za 720p.hdtv.x264-immerse
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 19:46
TOOOOOOOO majstore........
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 13:05
Prevod 3. epizode na uploadu.
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 18:11
Gotov je i prevod 4. epizode.
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 18:18
Hvala majstore, 3 ep. sam pogledao, posle cu i 4. Odlicne epizode kao i prevodi.
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 18:20
Hoćeš li odraditi 720p sinhronizaciju za 3. i 4?
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 18:25
SuperSerb piše:
Hoćeš li odraditi 720p sinhronizaciju za 3. i 4?
3 je ubacena, a 4 posle kad je pogledam
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 18:32
OK, hvala.
Objavio: outside
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 18:41
evo dok vi gledate 8 sezonu, ja sam odlučio ipak dati priliku ovoj seriji,i krenuo sam sa 5 sezona,pogledao sam 3 nastavka mgu reći da je dobar početak...
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 18:45
5. sezona je po meni najbolja.
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 18:53
da početak obećava,samo se bojim da će opet razvlačiti i uništiti sezonu..
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 02:17
Dodao sam i 720p sync i za ep.4. Odlicna epizoda, drago mi je da se vratila Renee, jos samo Tony da se vrati bice extra
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 09:24
Kad će 5. epizoda? Koji je termin emitiranja? Zna li netko? Da bih odbrojaovao do sljedeće epizode.
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 11:35
Ako bude kao prošle godine, a prilično sam siguran da hoće, emitovanje je ići ovako:
Svakog ponedeljka ide po jedna epizoda (znači utorkom dostupno za download)
Epizode se emituju bez ikakvih pauza!
11. i 12. epizoda će se emitovati istog dana, kao i poslednje 2 epizode sezone.
Inače, odbrojavanje za 24, kao i za sve ostale serije imaš ovde:
tvcountdown.com
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 19:19
Prevod za 08x05 na uploadu.
Tajming je bio užasan, pa je malo potrajalo.
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 20:06
Odlicna epizoda upravo sam je pogledao ali sa engleskog prevoda, nisam znao da si je preveo
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2010 u 19:09
Prevod za 08x06 gotov.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2010 u 20:38
To Majstoreee!!!!!!!
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2010 u 21:39
Svaka cast SS, super prevod kao i epizoda. Ubacen i 720p sync.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2010 u 21:47
Ne zajebavajte, nema na čemu.
Hvala za 720p sync ice.
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2010 u 18:13
Prevod za 08x07 gotov.
Uživajte, odlična epizoda.
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2010 u 17:55
Prevod za 08x08 gotov.
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2010 u 19:15
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2010 u 23:39
Dodao sam i 720p za ep.7 i 8
Odlicna epizoda, ali malo preteruju, bas kao sto neko rece na PO, prvo je dobio ogromno prebijanje u onom podrumu od onog policajca, pa posle je dobio noz od Renee, preziveo sve bez ikakvog tretmana doktora (ubod NOZA EJJJJJJ, u nekih filmova umiru od ubod noza), i sad plus onaj Dimitri ga przi strujom bas na to mesto, mislim da je ovo najlose smisljena sezona. Veliki sam fan ove serije, ali polako pocinju da mi idu na zivac, preterano je ovo, mislim da je dovoljna ova sezona, i neka zavrsi sa nekog filma i to je to. Ovako svaku sezonu biooruzje, radioaktivni materijal, atentati, korumpirani pretsednici(ili chief staff, ili sinovi, cerke, zene pretsednika), vrte pricu nonstop.
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2010 u 00:07
pa ice ja ovo čitam i ne vjerujem da ti to govoriš,zar je toliko dobra serija..
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2010 u 00:12
outside piše:
pa ice ja ovo čitam i ne vjerujem da ti to govoriš,zar je toliko dobra serija..
Kao sto sam rekao, ova sezona mi je nekako 0 prema prethodne, onaj direktor CTU kao neki gangster ili raper svejedno, ona spustena glava, spusten pogled, kao da ga neko izgrbavio, Buchanan je bio pravi direktor CTU, steta.
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2010 u 00:36
Ice pljuje 24?!?!?!?! Pa ovo je čudo... (suzeradosnice)
-------------
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2010 u 00:42
hahahah,,ja mislim da je ice skužio da je serija 24 science fiction..