Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows 7 Ultimate 7100 RC
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows 7 Ultimate 7100 RC

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Windows 7 Ultimate 7100 RC
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 02:16

Instalirao sam sedmicu RC i mogu reci da sam prezadovoljan.

Na mnogo foruma je vec pisano o njoj ali evo da prenesem svoje utiske.

Kao prvo - sedmica radi i na slabijim masinama ali za dobar rad ipak zahteva

bar 2GHz procesor i 2Gb rama,za razliku od Viste kojoj je to osnova.

Ja sam stavio 32-bitnu verziju samo zbog drajvera za nesto stariji hardver

koji mi je neophodan a nema sanse da proradi na 64-bitnoj verziji jer nema drajvera.

Nisam mogao da poverujem svojim ocima kad sam posle instalacije video da ima u sebi

drajvere za moj cipset Intel 43 i stampac HP 1560 [taj mi je dusu jeo pri instalaciji kod XP-a].

Ljudi se najvise zale na drajvere za TV karticu.Ja imam ASUS TV7134 ili tako nesto [2003-4]

i prihvatio je drajvere za XP [postoji opcija kompatibilnosti softvera sa XP SP2,SP3 itd...]

tako da kartica samo pici.Radi mi gotovo sav softver koji sam koristio u XP SP2,osim par

programa koji se moraju zameniti novijim izdanjima.Ja sam pristalica koriscenja sto

jednostavnijih a funkcionalnih programa tako da ne ludujem bas za novijim verzijama

kojima je u XP-u trebalo par minuta samo da se startuju kao recimo Photoshop ili Corel.

E pa,po naski, Fotosop sam stavio ver.7 i radi perfektno,Korel nisam stavio jer ga trenutno

ne koristim,ACDSee ver.3 [znate koliko je stara] radi odlicno,dok sam ver.9 morao da

skinem,razbila mi je bios zbog nekompatibilnosti sa Win 7 a umesto nje stavio sam Pro 2,5 i

radi,Nero sam koristio ver.6.6.0.16 jer je perfektna za XP ali sam u sedmici morao da stavim

ver.8.2.1.----nesto.Ostali programi kao sto su SW 2.51 nama tako bitan,VirtualDub sve

novije verzije [one namenske i opsta],AutoGK stara verzija 2.40,AVIReComp1.4.5,

SonicFoundry stara sestica sa plugin-ovima,WaveLab5.0,UltraIso noviji, ne znam tacno

verziju,i da ne nabrajam dalje.Samo sam sa kodecima malo eksperimentisao i nisam

zadovoljan sa Shark i CCCP,mogu da gledam i radim sa mkv fajlovima ali mi zato sve ostalo

ne radi kako meni treba - znaci brzo i efikasno.Instalirao sam zato k-lite 4.8....samo nisam

dao da instalira VobSub jer ima novije verzije koje VirtualDub Text 2,23 plugin ne podrzava [za

lepljenje titla na video].To sam posebno instalirao - VobSub 2.23 normalno.

Napominjem da me igrice ne zanimaju pa nista nisam isprobavao.To cete sami.

Pa ,da pocnemo.Kao prvo,nista ne kosta da se proba samo treba vremena.

Kao drugo,u obzir dolazi samo cista instalacija na praznu particiju.Pre toga nije lose da

napravite sebi GHOST image postojece instalacije XP-a sa HEREN'S BOOT 9.1 ili novijim.

Znate ono - namestite u bios-u da startuje prvo sa CD-a,a kad se startuje pita vas hocete li

sa BOOT CD-a ili sa harda.Naravno da hocete sa CD-a a onda imate opcije da odaberete

programe od kojih je jedan SIMANTEC GHOST.Pratite dalje meni i dodjete do opcije GHOST

normal,kliknete na ENTER i ne dirate vise nista dok se ne pojavi GHOST-ov interfejs,kliknete

misem na ok i ulazite u meni GHOST-a.Tu birate partition [nikako disk] - partition to image

otvara se prozor za odabir diska na kome je particija koju zelite da snimite,odaberete

[dobro pazite sta radite] a zatim se otvara prozor za odabir lokacije na koju zelite da smestite

sliku te particije.Odredite gde cete je smestiti [velicine se krecu i do 3Gb

kompresovano,zavisno od toga sta sve imate instalirano na C],imenujete novi IMAGE,obratite

paznju da posle imena ukucate tacku i GHO [poslusajte me obavezno],kliknete ok ili yes kako

vec pise i program vas pita da li da nastavi sa kreiranjem slike - da,zatim pita da li da je

kompresuje - da - high,a zatim se zavalite u fotelju i sacekate oko 15min, da zavrsi.Kada

zavrsi pitace vas da li da nastavi ili da resetuje komp. - da resetuje naravno.Kod restarta

odaberete start sa harda i to je to.Za vracanje slike [ako zatreba kad vam XP odlepi] u

pocetku je ista procedura ,samo kad dodjete do menija u GHOST-u odaberete

[apsolutno nikako disk] partition - partition from image,nadjete gde vam je image i oznacite

ga,zatim ce vas pitati da li da nastavi sa partition restore i kako ce sve biti obrisano sa C

ako nastavite,dozvolite mu i za par minuta imate sve kako je bilo na pocetku posle sveze

instalacije.Sve ovo narocito vazi kad instalirate windows 7 jer ima mnogo vise podesavanja

i isprobavanja sta radi a sta ne i kad jednom sve podesite zelecete da to imate sacuvano.

Da nastavimo dalje.Dok jos imate XP,instalirajte Partition Magic 8.0 ili tako nesto da napravite

novu praznu particiju na koju cete instalirati win 7.Ako je to na jedinom hardu koji imate u

kompu,znajte da je potrebno najmanje 20Gb,optimum bi bio 25Gb i postujte proceduru da

smanjite prvu sledecu particiju posle C [znaci D] za tih 25Gb i to oduzmite na pocetku

particije D.Na delu particije koji se pojavio kao neformiran ,formirate novu particiju i to

primarnu,naravno NTFS.Zatim dozvolite PMagic-u da obavi zadate poslove sto moze i da

potraje,zavisno od toga sta ste sve imali na D.Obavestice vas da mora da restartuje komp. da

bi to obavio sto je normalno.

Znaci,sada imate novu,praznu articiju na koju treba instalirati win 7.Na ovaj nacin imate

dvostruko butovanje,imate opciju da birate XP ili windows 7.Namestite u bios-u da se komp.

startuje sa diska,ubacite DVD sa win 7 instalacijom [sve ovo se odnosi samo na proverenu

instalaciju a ja preporucujem win 7 7100 RC 32-bitni] i pokrenete komp.Bitna napomena je da

je pozeljno da ste na NET-u  posle instalacije zbog drajvera koje ce povuci za vase

potrebe.Za one koji su na broadband konekciji [ADSL ili kablovski] preko mrezne karte.

Meni nije prihvatio instalaciju USB drajvera za SAGEM F@st 1201,jer su drajveri prastari.

Pojavice se meni instalacije,odredite na koju particiju da se instalira i zavalite se jedno pola

sata.Uglavnom nemate sta da intervenisete,samo ce vam na kraju instalacije traziti da

unesete kljuc za aktivaciju.Postoji nekoliko javnih kljuceva koje je microsoft pustio a koje

mozete naci na raznim domacim rapidshare forumima jer ih microsoft vise ne daje

[zbog relativno skorog izlaska pune verzije].Ja sam uneo jedan od tih kljuceva i skidao

update sa microsoft-ovog sajta.Sedmica mi vazi do marta 2010-te.Sasvim dovoljno za

uigravanje,zar ne?Takodje na tim forumima imate link za patcher koji ce skinuti dosadni

watermark u desnom donjem uglu ekrana da je trial verzija.Ali koristite ga samo za to,

nista vam drugo ne treba jer ste uneli validan kljuc za aktivaciju.Ubacio bih Vam kljuceve

ovde odmah ali ovo pisem na poslu i nemam ih kod sebe.Ubacicu ih naknadno a za link

ka onom patcher-u moracete sami da se snadjete.Ne praktikujemo pirateriju nijedne vrste.

Posle komentara prijatel-MKD-a [a od kada mi to placamo nase OS?] mozemo da nastavimo

dalje sa hvaljenjem sedmice iz prakticnih razloga.Kao prvo izgleda prelepo,kao drugo i mnogo

vaznije, brza je od XP i Viste zajedno.I u normalnom radu i u renderovanju za cak 15-25%.Sve

ovo govorim iz svog iskustva.U normalnom radu trosi jedva malo vise RAM-a od XP dok je

zauzetost procesora u renderovanju cak i manja jer bolje koristi multithreading.Imam Intel

E8400,Gigabyte plocu sa Intel 43 cipsetom,Gigabyte GF...nesto 8400 graficku sa samo 256Mgb

RAM-a i 2Gb sistemske memorije OCZ.Znaci,osim procesora,uglavnom prosek.Rade mi i stari i

najnoviji programi,ima ugradjene odlicne sigurnosne opcije [za one koji mnogo svrljaju po

NET-u i instaliraju sve i svasta].Ja sam zadovoljan za sada sto se iz posta i vidi.Napominjem

da je i ovo test verzija pre izlaska finalne verzije ali mislim da je vreme da se prevazidje XP.

Godinu dana je vise nego dovoljno za igranje i isprobavanje do izlaska finalnog proizvoda.

O Visti i ne zelim da pricam,o njoj je sve receno.Dao sam Vam opciju da imate dvostruko

butovanje pa ko nije zadovoljan treba samo da butuje XP,formatira particiju sa Win 7 i nema

ga vise.

Veoma vazna napomena je da ako vas upozori [win 7] da je neki program

nekompatibilan sa njim,nemojte nastaviti instalaciju tog programa.Ja sam

prenebegao to upozorenje za ACDSee 9 i kao rezultat dobio da komp. nikako nece da

startuje,cak ni u bios nisam mogao da udjem.To sam resio tako sto sam komp.

iskljucio iz struje a zatim ga ponovo ukljucio i startovao pa odmah usao u bios gde

sam nasao opciju da butuje poslednju dobru konfiguraciju sto je spasilo stvar ali ne

znam sta cete vi raditi ako vasa ploca to nema.

Sada je na vas red.Dajte svoje komentare ako ih imate.

Kome nesto nije jasno ima nas ovde dovoljno da svakom pomognemo.

A evo i kljuceva:

32-bitni

GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY

TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC

4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH

QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73

64-bitni

D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9

482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M

RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH

JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4

7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3

Kucate samo brojeve i slova bez crtica,win 7 ih sam dodaje posle svakog petog znaka.

Jos jedna napomena,zvanicni RC je juce izasao i moze se skinuti sa microsoft-ovog sajta.

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx

Samo odaberete 32 ili 64 bitnu verziju i skidate.A kad ste vec tamo,dobro prostudirajte sta

su gospoda iz microsoft-a napisali o instaliranju i sve ostalo.Ako ne znate engleski,nadjite

nekog ko zna,dobro ce vam doci sve ono sto tamo pise a ima ga previse da vam ja to

prevodim i pisem ovde.Izmedju ostalog pise i ovo:

Here's what you need to have:

Internet access (to download Windows 7 RC and get updates)

A PC with these system requirements:

1 GHz or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor

1 GB RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)

16 GB available disk space (32-bit) / 20 GB (64-bit)

DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 or higher driver

Sto potvrdjuje da win 7 RC moze da radi i na slabijim masinama,

samo je za Aero potrebna ipak malo jaca masina.

Ažurirao Movie Master - 06.Svibanj/May.2009 u 05:53
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 02:46
Mocrosoft menja kozu, i vista ce biti besplatni software do nove godine. 7 ce biti besplatna do kraja iduce godine samo za home verzija, i to iz kaprica da su jos veliki. To sto ima sve drajvere je zato sto skoro niko vise ne microsofta i na ove jos probne verzije 7ce rade bolje starije programe nego nove je samo prepucavanje megu velikim novcem koji samo nas zeza. XP sp2 sa update za sp3 direktno iz microsofta ne menjam za nijednu probnu i pilot verziju. Jos ne postoje (touch screan) monitori da bi imali (doziveli) podobnosi 7mice.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 04:35

Prijatel-MKD,ne budi na kraj srca.Vecini nas komp. je velika zvecka s kojom se igramo.

U igri treba isprobavati mogucnosti,nove ili stare.Mrzim i ja microsoft ali nisu mi oni krivi

sto ja ne znam da pravim pare kao oni.Da znam,mozda bih bio gori i od njih.Kompjuteri nisu

glupe masine.Glupi su oni koji ne znaju da pisu dobar softver za njih.I ja spadam u te,inace

bih sada pio pina-coladu negde na Bahamima,dok sirotinja raja crnci za mene i moje prohteve.

Ali ako sam glup da pravim pare,nisam glup da sebi ne dozvolim igranje i to po mogucstvu

besplatno,sa onim sto su napravili oni koji [mozda] znaju da naprave dobar softver.A kako

da se igram necim sto nece da radi ono sto treba za moje zadovoljstvo?Linux se trudi ali

ja nisam zadovoljan,Mac OS Leopard je verovatno dobar ali ja nemam para za Apple McIntosh

masine,i za ovo sto imam jos grcam u kreditu.XP mi je kao igracka dojadio odavno,svakih par

meseci a i cesce vracam GHOST a i ruzan je bre.Nikakav softver za ulepsavanje mu nije

pomogao da izgubim taj osecaj.

Sve se ionako vrti oko para,zar ne?Zasto Intel i AMD svaki cas izbacuju nesto novo nego da

izmame pare od nas smrtnika.Kao kad bi BMW svakih 15 dana izbacivao novi model auta.

Samo sto su kola preskupa za takvu zajebanciju a kompjuteri nisu ,pa se mi eto bunimo protiv

ovoga ili onoga a ipak vecina nas jedva ceka da izadje novi broj PC casopisa da vidimo sta je

novo i da ne propustimo neku novu igracku, po koju ,ako se ima para ,odmah trcimo u

prodavnicu.

I da znas, toliko si me nasekirao da sam odmah sebi instalirao duplu dozu kancera sa tvog

potpisa a iz moje paklice.Idem sad u kafance da sperem gorak ukus IT sveta iz usta.suadnovic

Svi su pozvani ,ali da znate,ozbiljnost nije dozvoljena.bebinjo3

faithlessmary

Ažurirao Movie Master - 06.Svibanj/May.2009 u 06:22
Na vrh
kanda View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 14:17
Hvala MovieMaster za uputstvo za Hiren's boot. Baš sam ponovno instalirao Xp, pa ću to napraviti. Clap Te nove instalacije zamaraju do pakla.
Na vrh
tarantula1 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarantula1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2009 u 09:20
Ajde da mi netko pomogne u vezi adsl konekcije.
Dali je ovo dobro namješteno.

Ažurirao tarantula1 - 12.Svibanj/May.2009 u 09:22
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 03:47

Pretpostavljam da ti je modem - ruter priključen preko USB-a na komp jer iznad obeleženog polja vidim dsl koneksiju (ADSL).

Ovo što si obeležio mislim da predstavlja nepriključeni mrežni kabl ili tako nešto.

Evo kako je kod mene.Ruter je priključen mrežnim kablom na komp.

Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarantula1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 10:39
Koristim mrežni kabl.Prije neki dan upalim Tune Up i pojave mi se ova dva problema , a onda skužim ono uokvireno crveno sa gornje slike.Probao sam deinstalirati pa ponovno instalirati ali problem ostaje.

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 10:53
kumce  stravio sam  sedmicu na laptop i brza je od viste x puta a i lepsi na oko ako cemo pravo
e sad imam jedan mali problemcic oko drajveraza grafiku posto on  prepoznao neku n vidiju  i stavio drajvere za nju ali nece da prihvati  drajvere za vistu  koje sam dobio uz laptop pa je rezolucija tj slova na desktopu malko nisu bas najostrija
spomenuo si neku kompatibilnost drajvera ,da mu stavim  drajvere za xp ili ce mu pomoci  update?
 nisam kuci pa ne mogu da proverim odmah a ovo cukam sa moba pa kad dodjem kuci da probam sta preporucite
pozz

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 13:39

Kume,pre pokretanja instalacije,desnim klikom na .exe dobijas meni u kome imas kompatibilnost sa XP sp2,sp3,Vista.Pokusaj sa tim.Ako nece onda je jedino resenje update sa net-a.Ja sam na laptop-u ostavio XP dok ne ispitam kako se ponasa na kucnom kompu.Laptop mi je Dell koji je poznat po nekompatibilnosti sa beta verzijama sedmice [drajveri].Posle instalacije ,na kucnom mi je sam nasao drajvere za graficku nvidia 8400.[Windows 7 - 7100RC]

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 13:43

tarantula1,omoguceno ti je serovanje kompa preko net-a ili mreze ,pa te win upozorava da je to problem.

Daje ti odmah i solucije za resavanje [ono sa zelenim strelicama u dnu],iskljuci serovanje.

Na vrh
rad2905 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rad2905 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 16:09
NVidia je od skora postavila u meniju biranja OS i windows se7en.
Sigurno možeš skinuti drajvere za grafičku odande.
Poz.
Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarantula1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 16:44
Ne mogu isključiti  preko zelenih strelica (kliknem i ništa se ne događa)  ,  dali ima neka mogućnost preko windowsa , negdje u control panelu ?
Na vrh
rad2905 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rad2905 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 19:56
Tarantula, ovo što si ti prikazao na slici, BTW, je TuneUp Utilities?
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 20:05

skino udate i radi ko zmaj za sad sam zadovoljan inace laptop je hp pavilon 

kumce  hvala na preporuci i iscrpnom  objasnjenju 

Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarantula1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 20:25
Originalno postovano od strane rad2905 rad2905 piše:

Tarantula, ovo što si ti prikazao na slici, BTW, je TuneUp Utilities?

Da Tune up 2009
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2009 u 00:29
Treba mi sto pre da napravim shortcut ikonu za adsl konekciju. Znaci, necu da odem dole desno u taskbar-u da klikam, pa na konekciju, pa na connect. nego hocu da imam shortcut ikonicu na desktop, da bih mogao kao na Xp sto sam mogao da kliknem dvaput i da odem naravno na connect. Trazim shortcut ikonu ne zbog mene, nego zbog druge osobe koja koristi ovaj pc(ne snalazi se najbolje).Wink
Usput da javim da mi SVE nekako izgleda brze od Xp-a! Svaki program koji sam instalirao, pa i neke drajvere jednostavno ide ludo... Jos malo pa probacu i neku igricu. Svidja mi se jedna stvar koja kod Xp-a kao da ne radi. A to je kad ti nije pri ruke neki drajver na xp-u odes preko online(automatic) da ti nadje drajver, i xp ODMAH izbaci da ne postoji. Dok na Win7 sacekas malo i odmah dobijes drajver, skine se, instalira i sve je OK.

Ažurirao icemaher - 15.Svibanj/May.2009 u 00:37
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2009 u 01:50

brzi je od viste  lepse izgleda od xp a pritom zadrzao njegovu  funkcionalnost na dobrom je putu da me  pridobije 

topla preporuka jos jednom

aj javi  kad  ga probas sa igricom kako se ponasa  pa  da  je stavim i na  desktop

e da  meni jedino na njoj nije  hteo nod 32 3072b da radi  bem li ga to ali skinu cu kaspera koji je kolko sam skapirao free tokom probe

Ažurirao luka0037 - 15.Svibanj/May.2009 u 01:52

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2009 u 01:53
jel znas nesto o onome sa zelenom sto sam napisao? Nisam jos probao igricu, valjda cu sutra.
Imao sam problema sa instaliranjem nod32 3.0.621(nije kompatibilan, instalirao sam verziju 4), onda nero 6.6... neka verzija koju koristim ceo zivot(nije kompatibilna verzija mora nova, skinuo novu, opet me zeza(videcu sutra)), Alcohol120 nece ni da pocne instalaciju, adobe reader 7(nije kompatibilan, trazi novu verziju(instalirao sam novu)) i tako dalje....

Ažurirao icemaher - 15.Svibanj/May.2009 u 01:57
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2009 u 01:58

ice brate ostao laptop kod cure  aj videcu sutra da probam to  iskreno nisam ni pokusavao to posto maznjavam komsi wi fi  preko laptopa i  mobilnog a desktop mi je nakacen preko modema na adsl

javim sutra  uvece  ako sta saznam 

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 01:03

Društvo,koliko sam ja mogao da primetim,neće moći ikonica na desktop za ADSL kao u XP,mora okolo.

Za NERO sam napisao koja verzija provereno radi a to je 8.3.2.1 i to full.Sve radi u 16.Ima čak i opcije koje sam morao da radim u registru - i to po default-u,izbacivanje diska posle rezanja,pokazivanje prave brzine narezivanja, itd.

Nod 32 ne radi (ESET) ali zato radi PANDA i to na miscrosoft-ovom sajtu imate link ka kompatibilnim AV programima.

Što se tiče opcije za connect ili disconnect za ADSL, za sada je dobra opcija da ruter ili modem bude pri ruci kao i njegovo uključi-isključi dugme.Kako za uključivanje konekcije tako i za eventualno resetovanje zabudaljene veze kad torrenti previše jako povuku.Ranije sam uspevao u XP-u da preko one opcije za popravljanje veze ponekad nešto i uradim po tom pitanju ali u sedmici je to presporo i neuspešno,tako da mi je najbrže da isključim ruter na 10 sekundi  - uključim i eto zdrave veze.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.