Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć kod subtitlova i dvd-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć kod subtitlova i dvd-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tihomir7 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tihomir7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć kod subtitlova i dvd-a
    Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 11:06
Bok, imam problem. Sinu sam do jučer u Movie Makeru snimao Dvd-ove sa subtitlovima. Kad sam čistio računalo pobrisao sam ffdshow (ili slično), i nakon toga nisam više vidio subtitlove ni u jednom playeru. Poslije sam downloadao taj ffdshow, instalirao, i sad subtitlove imam u Windows media playeru, ali u Movie Makeru ne. Onda sam skinuo neku stariju verziju ffd...ali sad nemam sliku. Pomozite mi, klinac je ovisnik o filmovima (9god) a sad mu ih ne mogu snimati sa hrvatskim prijevodom. Movie maker je to obavio jako brzo. Importiram film, automatski se vide titlovi (naravno u istom su folderu i istog naziva kao film), kliknem export dvd i za sat i pol do dva imam dvd sa subtitlom. Imate li rješenje ili neku drugu opciju.
hvala...
slowmo
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 11:29
Trebalo bi podesit u ffdshowu opciju show subtitles, odnosno, ne označit polje hide subtitles
Na vrh
tihomir7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tihomir7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 16:06
hvala na brzom odgovoru,
ma to je sve sad o.k. jer uredno gledam u media playeru sa subtitlovima, i vidim titlove na laptopu supruge u movie makeru, samo na njenom ne mogu ispržiti dvd jer je movie maker ograničen malim windowsima. kod mene i dalje ne vidim titlove osim u media playeru. Postoji li neki jednostavan program u kojem mogu iz avi-ja i .srt-a ili sub-a ispržiti dvd?
slowmo
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 17:51
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11354&title=uputstvo-za-ubacivanje-prevoda-na-dvd
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11450&title=uputstvo-za-pravljenje-dvdja
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=12757&title=uputstvo-za-dvdlab-pro
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20291&title=dodavanje-prevoda-na-dvd-video-ts

I da napomenem, zbog prve greske koje pravite a to je pisanje u pogresan podforum kao sada:
Trazis pomoc za softver, a otvorio si temu u O nama > Pohvale, pokude, pitanja, problemi
Ovaj podforum trebate koristiti da napisete nesto u vezi foruma, a ne u vezi vasih problema sa programimaConfused

Da si bar usao u pravi podforum Forum Home > Računala i mobiteli > Software > DVD software
pronasao bi sve one teme gore za koje sam ti postavio linkove, cak sto vise ne bi trebao ni temu otvoriti....
Ovaj forum ne ujeda, nece vas pojesti ako malo pogledate kakve teme ima, i sta sve ima na njega. Mrzi vas prvo da pogledate to, i odmah napisete temu gde NE treba. Evo sad ti je tema na pravom mestuWink
pozz

Ažurirao icemaher - 24.Travanj/Apr.2009 u 17:54
Na vrh
tihomir7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tihomir7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 17:57

hvala na pomoći, ali nemam iskustva s forumima, pa sam mislio da tamo gdje piše problemi mogu riješiti problem. hvala na uputama, i moje isprike na krivom korištenju foruma. Ne znam se služiti njima, ali nadam se da ću i to s vremenom usvojiti

pozz

slowmo
Na vrh
grunf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grunf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 02:11
pozdrav web masteru ove stranice .imam jedan mali problem posto ja slabo zmam o ovim filmovima i titlovima ,znam samo da pritisnem download kad vidim dobar film.skino sam jedan film kod vas sam skino prevod kako da gledam sad film sa prevodom .mislim kako da prevod stavim u film.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 02:15
Stavi film i titl u isti folder i nazovi ih istim imenom (naravno, ostavi ekstenzije fajlova avi, srt itd...)

npr.

Tarzan.avi
Tarzan.srt
Na vrh
grunf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grunf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 02:40

otvorio sam novi folder stavio film le gendarme de. st. tropez i u taj folder stavio title sto sam ga sad skino .opet nista .opet prica na francuskom a nema dole title

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 02:45
Nazovi istim imenom fajlove kako sam napisao i radit će. A ako nisu sinkronizirani sa filmom, imaš uputstva za prilagodbu titlova na sajtu: Subtitle modifier...
Na vrh
grunf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grunf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 04:05
hvala na pomoci sve sam uradio ali na zalost ne radi .
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 10:24
A što se događa kada "ručno" pokreneš titl? Koji player koristiš?
Na vrh
tihomir7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tihomir7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 10:46
moraš imati DirectToSub program i u njemu isključiti opciju Hide subtitles i onda ćeš vidjeti subtitlove u svakom playeru automatski
slowmo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,142 sekundi.