Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mafia 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mafia 2

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mafia 2
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 15:53

Svi se sećamo gangsterske igre pod imenom Mafia koja smešta igrača u tridesete godine prošlog veka. Radeći za porodicu Salijeri, igrač ima priliku da od običnog vojnika gangsterske bande, postane moćan i ostvaren čovek u vremenu velikih mafijaških porodica. Sada, pet godina nakon originalne igre, došlo je vreme da igrači ponovo navuku svilena italijanska odela i učestvuju u ratu mafijaških porodica, ali naravno u nastavku popularne Mafie, jer je danas 2K Games zvanično najavio igru pod imenom Mafia 2.

2K Czech, tj. bivši Illusion Softworks, je izbacio screenshotove svoje nove igre Mafia 2. Mafia 2 verovatno predstavlja jednu od najočekivanijih igara ove godine. Radnja igre je smeštena u kasne 40. i rane 50. godine XX veka. Izlazak igre se očekuje tokom jeseni ove godine, za PC, X360 i PS3.

http://www.gametrailers.com/player/43636.html

Ovo jedva cekam da izadje, prvi deo je bio jako dobra i teska igrica!

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 15:58
Ne vjerujem da cu je igrat,ali moram priznat,fenomenalna grafika
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 16:03
Zasto druze? Ne igras igrice ili, ne svidjaju ti se ovakve?
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 16:07
to iceeeeee hfala na ovu a dali znas kakvu masinu ke trazi, samo da ne bude nesto jace LOL, ovu igru je sam igrao i nemogu jos da je zaboravim zato jedva cekam mafija 2 Big smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 16:29
Nema jos nisto od System Requirements, rano e izgleda....
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 16:35
Nemoj da pricas da treba da izadje drugi deo!?
Odlicno, jedva cekam!!!

Na vrh
UsualSuspect View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UsualSuspect Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 16:37
Po svemu sudeći biće ovo jako zahtevna igra. Čak će po tom pitanju nadmašiti i GTA IV.

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 19:38
Jel' me netko tražio? LOL

Ni sam ne znam koliko sam puta odigrao prvi dio.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2009 u 19:42
Meni je brat prolazio one misije gde mora da budem prvi na trku, nervirao sam se kad mi se zavrti auto za 360 pa jedva ga ispravimLOL
Na vrh
Spooky 91 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spooky 91 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 17:28
Da li neko zna kada izlazi mafia 2?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 18:42
sutra
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 19:15
LOL Spooky
Pise gore: Izlazak igre se očekuje tokom jeseni ove godine, za PC, X360 i PS3.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 11:26
Tek sam sad vidio ovu temu, pa fakat ne vjerujem da će napravit nastavak, pa to je super!! Prvi dio je bio super, ako nastave sa dobrom pričom i ako grafika stvarno bude tako dobra (i dovoljno optimizirana) bit će to super igra! Jedva čekam...
Na vrh
juntamagic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juntamagic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 12:58
Mene zanima kakva konfiguracija PC-a je potrebna da bi se ovo moglo igrati...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 13:29
Nema jos uvek info za potrebnu konfiguraciju za ovu igricuWink
Ali siguran sam da ce trebati masina kao za GTA IV...

Ažurirao icemaher - 18.Ožujak/Mar.2009 u 13:29
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 21:19
Na vrh
danijel_1984 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danijel_1984 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 01:28
jel mi moze neko reci kako da downloadujem jer neznam ... Bez ljutnje molim vas
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 09:10
Ako misliš na skidanje trailera, jedan od jednostavnijih načina je "Video DownloadHelper". To je dodatak za Firefox preko kojega skidaš ovakve filmiće sa You Tubea i ostalih stranica. Postoje i drugi programi specijalizirani za skidanje video sadržaja sa interneta, ali ne bih o njima jer ih ne koristim.
Na vrh
danijel_1984 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danijel_1984 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 10:40
hvala ja skino "Video DownloadHelper" ali neznam kako da ga instaliram a inače koristim "Operu" i "Explorer" pa pa bih bio zahvalan ako bi mi se moglo dati blize objašnjenje...Inače nemam pojma o "Računarima" hvala unapred...:-)
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 13:27
1. Instaliraš "Mozilla Firefox"
2. Na Mozillinoj stranici "https://addons.mozilla.org/en-US/firefox" u tražilicu upišeš "Video DownloadHelper.
3. odabereš "Add to Firefox" i "Install now" bez obzira na poruku koja kaže da program nije verificiran (to piše za sve Firefox dodatke)
4. Nakon instalacije restartaš Firefox.
5. Podesiš opcije (ako želiš) Tools - Download Helper - Preferences - Services - Download (tu odabereš gdje da ti sprema video na HDD).
6. Odeš na You Tube, odabereš video i nakon toga pritineš strelicu koja se nalazi kraj ikone DownloadHelpera i odabereš ime videa koji želiš skinuti.
7. Ne znam kojim playerom ostali gledaju, nakon skidanja otvaram ih Media Player Classicom.

To je, valjda, to (ako nešto nisam zaboravio).

PS: Sada kada sam ti sve to objasnio, vidim da na ovoj stranici gdje je trailer piše "Download HD video". LOL

wallbash

Ažurirao iromafia111 - 22.Travanj/Apr.2009 u 14:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.