Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pohvale :) i kritike :(
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pohvale :) i kritike :(

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Aleksa_ST View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleksa_ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pohvale :) i kritike :(
    Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 18:12
Pozdrav svima, ja sam nov ovde, pa uvideh nesto:

Pohvale:
1. Odlicna ideja za forum.
2. Druzenje clanova.

Kritike:
1. Nepreglednost.
2. Malo ozbiljan administrator.

Svi komentari su dobrodosli!
"A right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 19:04

na kog to  administratora mislis?

i kako si to imao prilike da iskusis njegovu ozbiljnoost?LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao luka0037 - 29.Ožujak/Mar.2009 u 19:41

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 19:41
Zanima me objašnjenje za kritike.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 20:15
I mene isto i baš me interesuje šta je to nepregledno?

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 20:17
Kažeš svaki komentar je dobrodošao, pa super onda, evo želim ti dobrodošlicu i očekujem da ćeš nam detaljnije objasniti te kritike koje si naveo...Wink
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 20:21
Hvala za pohvale i kritike...
jer "svakoga dana, u svakom pogledu ... sve vise napredujemo"

Sto se tice nepreglednosti, ne cudim ti se ipak si nov, vremenom nije bolje...
cak i meni su forumi po defaultu nepregledni, slicno kao google... izbaci sve i svasta Wink

Sto se pak tice ozbiljnosti adminostratora ne znam na kojeg mislis... imamo i ozbiljne,
preozbiljne pa i neozbiljne... a raznolikost ponude cini sajt dobrim, zar ne? LOL
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 21:00
jedan je darije LOL

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 16:53
prepao se čovijek mafije, ninje .... LOL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 17:36
Sumnjam da je nepregledno kad smo ovoliko vremena utrošili na sređivanje svih podforuma, čovjeku treba par minuta da shvati gdje je šta...

Na vrh
lazurokg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lazurokg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:46
pozdrav svima nov sam i vec sam napravio gresku otkuco sam poruku i zahvalio se svima koji postavljaju ovako dobre titlove pre pet min i pojma nemam gde je postavljena kao da je pokrenuta nova tema
Hvala na razumevanju
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:48
Nikakav problem, novajlija si nemoj se brinuti samo pazi ubuduće.
A neko od moderatora će to srediti i no sikiriki.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
lee adama View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee adama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 22:56
evo ovako...pozdrav svima! ovo mi je prvi post pa imam jedan predlog i mislim da bi se i drugi slozili...vec duze vremena koristim ovaj sajt za prevode i u 90% slucajeva nadjem ono sto trazim...LM,lagao bih vas kada bi vam rekao da me ne izludjuje POZADINA SAJTA ,CRNA...ne sedim sa upaljenim svetlom dok sam za racunarom pa jos i CRNA POZADINA doprinosi tome da ne vidim slova na tastaturi....verujem da je to adminu posao od 1 min. pa akko ste dobili jos ovakvih "zamerki" molio bi vas da razmotrite i da probate recimo,belu pozadinu...mislim da bi bilo dosta preglednije...jos jedna stvar...da li moze da se uradi nesto da kada ne ukucamo tacan naziv filma u slovo(desi mi se ponekad) dobijemo ispravku ili tako nesto?
Ja se izvinjavam ako sam kuckao ovo na pogresnom mestu ali sve u svemu zahvalan sam i ako samo rasmotrite moja dva predloga,,,inace sajt je odlican i verujem najkorisceniji...licno koristim dva sajta za prevodei i uvek odem prvo na ovaj...
eto tako,uzdravlje narode i nastavite sa odlicnim poslom!;-)))
sto volim kad nadjem dobar prevod
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 22:59
Uh, ovdje svi obožavaju crnu boju, tako da sumnjem da će taj prijedlog proći, upali svijetlo...LOL
Što se tražilice tiče, samo kopiraj original naziv filma s imdb-a i trebalo bi biti okWink
Na vrh
lee adama View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee adama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 22:59
..inace ne vidim problem u pregednosti(tjst.ne slazem se sa zamerkom Aleksa ST)...osim naravno u pozadinidance
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:19
Originalno postovano od strane lee adama lee adama piše:

LM,lagao bih vas kada bi vam rekao da me ne izludjuje POZADINA SAJTA ,CRNA...ne sedim sa upaljenim svetlom dok sam za racunarom pa jos i CRNA POZADINA doprinosi tome da ne vidim slova na tastaturi....verujem da je to adminu posao od 1 min. pa akko ste dobili jos ovakvih "zamerki" molio bi vas da razmotrite i da probate recimo,belu pozadinu...mislim da bi bilo dosta preglednije...

Crna je imidž ovog sajta od početka i po tome su "Titlovi" prepoznatljivi, tako da nažalost ili na sreću promene crne - nema.

Originalno postovano od strane lee adama lee adama piše:

da li moze da se uradi nesto da kada ne ukucamo tacan naziv filma u slovo(desi mi se ponekad) dobijemo ispravku ili tako nesto?

Potpuno su u pravu. Na tome se radi i biće rešeno u najkraćem roku.

Hvala na sugestijami dobrodošao!!!Wink
Na vrh
lee adama View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee adama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:23
hvala na saslusanju i brzom ogovoru!
u vezi pozadine jedina promena ce biti sto cu morati da nabavim stonu lampu i problem resen Clap

pozdrav
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 00:53
a, možeš i da kupiš testaturu , back lite Wink
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 16:22
Zeleo bi da pohvalim sve prevoditelje na ovom sajtu koji rade super i svaka cast svima njima i svaka cast nekim ovde koji bas znaju svoj posao koji rade a rade ga perfectno i bih samo primetio da ako moze dase obrati vise paznje na novije filmove koji izlaze u zadnje vreme a ne na starije koje smo vec svakako izgledali a novih filmova ima stvarno dobrih ali za stetu samih neki gube vreme da prevode starije filmove koje znamo napamet i koji mogu dase kupe i u original formatu na dvd u a noviji zaostaju bez prevoda a ima tu bas dobrih filmova koji su vredni za gledanje i koji ce da obraduju vecinom clanova ovog sajta,,ovo kazem po tome sto sam gledao kolko se i sta skida od prevoda i kad je u pitanju neki novi film tuje prava ludnica,jos jednom da napomenem da svi koji prevode filmove rade svoj posao super i ja im se najsrdacnije zahvaljujem na tome i ko dodje na ovaj sajt zna da je na pravom mestu sa pravim ljudima. Clap Thumbs UpSmile
Thumbs Up 

Shadow
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 16:46
Prava vrijednost sajta su prijevodi klasika koje je nemoguće ikako nabaviti kod nas, niti su ikad za njih postojali službeni prijevodi.

Većina novo-hollywoodske dobije svoj prijevod u roku tjedan dana, tako da ne vidim u čemu je problem...
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 19:28
Niko nije reko da je to problem i ja nisam imao nameru da nista lose kazem samo dase stariji klasici mogu kupiti na org dvd i ja sam kolkekcinar filmova i nista od filma nemogu da stavim u svoju kolekciju sto se tice klasika ako nisu originali koji su izdati od strane originalne firme a ovi noviji su malo vise tra lala filmovi ali se dosta traze posto su to uglavnom filmovi za jedno gledanje i za koje i treba prevod jer se mogu gledati i u dvd rip fprmatu dok klasici su nesto sasvim drugo ali usvakom slucaju nisam mislio nista lose i josjednom se zahvaljujem na svim dobrim pevodima sa strane prevodilaca koji su na ovome sajtu ...i nema nikakav problemaSmile   
Shadow
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.