| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pohvale :) i kritike :( |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | ||
Aleksa_ST
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 28.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Jagodina Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pohvale :) i kritike :(Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 18:12 |
|
|
Pozdrav svima, ja sam nov ovde, pa uvideh nesto:
Pohvale: 1. Odlicna ideja za forum. 2. Druzenje clanova. Kritike: 1. Nepreglednost. 2. Malo ozbiljan administrator. Svi komentari su dobrodosli! |
||
|
"A right man in the wrong place can make all the difference in the world."
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 19:04 |
|
|
na kog to administratora mislis? i kako si to imao prilike da iskusis njegovu ozbiljnoost? Ažurirao luka0037 - 29.Ožujak/Mar.2009 u 19:41 |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72076 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 19:41 |
|
|
Zanima me objašnjenje za kritike.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 20:15 |
|
|
I mene isto i baš me interesuje šta je to nepregledno?
|
||
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 20:17 |
|
|
Kažeš svaki komentar je dobrodošao, pa super onda, evo želim ti dobrodošlicu i očekujem da ćeš nam detaljnije objasniti te kritike koje si naveo...
|
||
![]() |
||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 20:21 |
|
|
Hvala za pohvale i kritike...
jer "svakoga dana, u svakom pogledu ... sve vise napredujemo" Sto se tice nepreglednosti, ne cudim ti se ipak si nov, vremenom nije bolje... cak i meni su forumi po defaultu nepregledni, slicno kao google... izbaci sve i svasta ![]() Sto se pak tice ozbiljnosti adminostratora ne znam na kojeg mislis... imamo i ozbiljne, preozbiljne pa i neozbiljne... a raznolikost ponude cini sajt dobrim, zar ne? ![]() |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 21:00 |
|
|
jedan je darije
|
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 16:53 |
|
|
prepao se čovijek mafije, ninje ....
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 17:36 |
|
|
Sumnjam da je nepregledno kad smo ovoliko vremena utrošili na sređivanje svih podforuma, čovjeku treba par minuta da shvati gdje je šta...
|
||
![]() |
||
lazurokg
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:46 |
|
|
pozdrav svima nov sam i vec sam napravio gresku otkuco sam poruku i zahvalio se svima koji postavljaju ovako dobre titlove pre pet min i pojma nemam gde je postavljena kao da je pokrenuta nova tema
Hvala na razumevanju |
||
![]() |
||
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:48 |
|
|
Nikakav problem, novajlija si nemoj se brinuti samo pazi ubuduće.
A neko od moderatora će to srediti i no sikiriki. |
||
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
||
![]() |
||
lee adama
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Obren city Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 22:56 |
|
|
evo ovako...pozdrav svima! ovo mi je prvi post pa imam jedan predlog i mislim da bi se i drugi slozili...vec duze vremena koristim ovaj sajt za prevode i u 90% slucajeva nadjem ono sto trazim...LM,lagao bih vas kada bi vam rekao da me ne izludjuje POZADINA SAJTA ,CRNA...ne sedim sa upaljenim svetlom dok sam za racunarom pa jos i CRNA POZADINA doprinosi tome da ne vidim slova na tastaturi....verujem da je to adminu posao od 1 min. pa akko ste dobili jos ovakvih "zamerki" molio bi vas da razmotrite i da probate recimo,belu pozadinu...mislim da bi bilo dosta preglednije...jos jedna stvar...da li moze da se uradi nesto da kada ne ukucamo tacan naziv filma u slovo(desi mi se ponekad) dobijemo ispravku ili tako nesto?
Ja se izvinjavam ako sam kuckao ovo na pogresnom mestu ali sve u svemu zahvalan sam i ako samo rasmotrite moja dva predloga,,,inace sajt je odlican i verujem najkorisceniji...licno koristim dva sajta za prevodei i uvek odem prvo na ovaj... eto tako,uzdravlje narode i nastavite sa odlicnim poslom!;-))) |
||
|
sto volim kad nadjem dobar prevod
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 22:59 |
|
|
Uh, ovdje svi obožavaju crnu boju, tako da sumnjem da će taj prijedlog proći, upali svijetlo...
![]() Što se tražilice tiče, samo kopiraj original naziv filma s imdb-a i trebalo bi biti ok ![]() |
||
![]() |
||
lee adama
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Obren city Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 22:59 |
|
|
..inace ne vidim problem u pregednosti(tjst.ne slazem se sa zamerkom Aleksa ST)...osim naravno u pozadini
|
||
|
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:19 |
|
Crna je imidž ovog sajta od početka i po tome su "Titlovi" prepoznatljivi, tako da nažalost ili na sreću promene crne - nema.
Potpuno su u pravu. Na tome se radi i biće rešeno u najkraćem roku. Hvala na sugestijami dobrodošao!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
lee adama
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:23 |
|
|
hvala na saslusanju i brzom ogovoru!
u vezi pozadine jedina promena ce biti sto cu morati da nabavim stonu lampu i problem resen ![]() pozdrav |
||
|
|
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 00:53 |
|
|
a, možeš i da kupiš testaturu , back lite
|
||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||
![]() |
||
mzx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 121 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 16:22 |
|
|
Zeleo bi da pohvalim sve prevoditelje na ovom sajtu koji rade super i svaka cast svima njima i svaka cast nekim ovde koji bas znaju svoj posao koji rade a rade ga perfectno i bih samo primetio da ako moze dase obrati vise paznje na novije filmove koji izlaze u zadnje vreme a ne na starije koje smo vec svakako izgledali a novih filmova ima stvarno dobrih ali za stetu samih neki gube vreme da prevode starije filmove koje znamo napamet i koji mogu dase kupe i u original formatu na dvd u a noviji zaostaju bez prevoda a ima tu bas dobrih filmova koji su vredni za gledanje i koji ce da obraduju vecinom clanova ovog sajta,,ovo kazem po tome sto sam gledao kolko se i sta skida od prevoda i kad je u pitanju neki novi film tuje prava ludnica,jos jednom da napomenem da svi koji prevode filmove rade svoj posao super i ja im se najsrdacnije zahvaljujem na tome i ko dodje na ovaj sajt zna da je na pravom mestu sa pravim ljudima.
![]() ![]() |
||
|
Shadow
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 16:46 |
|
|
Prava vrijednost sajta su prijevodi klasika koje je nemoguće ikako nabaviti kod nas, niti su ikad za njih postojali službeni prijevodi.
Većina novo-hollywoodske dobije svoj prijevod u roku tjedan dana, tako da ne vidim u čemu je problem... |
||
![]() |
||
mzx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 121 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 19:28 |
|
|
Niko nije reko da je to problem i ja nisam imao nameru da nista lose kazem samo dase stariji klasici mogu kupiti na org dvd i ja sam kolkekcinar filmova i nista od filma nemogu da stavim u svoju kolekciju sto se tice klasika ako nisu originali koji su izdati od strane originalne firme a ovi noviji su malo vise tra lala filmovi ali se dosta traze posto su to uglavnom filmovi za jedno gledanje i za koje i treba prevod jer se mogu gledati i u dvd rip fprmatu dok klasici su nesto sasvim drugo ali usvakom slucaju nisam mislio nista lose i josjednom se zahvaljujem na svim dobrim pevodima sa strane prevodilaca koji su na ovome sajtu ...i nema nikakav problema
|
||
|
Shadow
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |