Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivanjica - Prank Call
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ivanjica - Prank Call

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ivanjica - Prank Call
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2009 u 17:23

E ovako (nemojte me mrzeti nakon ovoga LOL), pre par godina, jedan od mojih boljih ortaka i ja se dogovorimo da telefonski "uznemiravamo" čoveka sa kojim smo odrasli, i koga mnogo volimo, a koji je...kako to da kažem... pomalo spor LOL

Kasnije je cela ova priča poprimila neočekivan tok. Snimak je dospeo na net, on je podneo tužbu, ja umalo dobio otkaz, ali na kraju smo se izvukli jer je odustao u poslednjem momentu. Najbolja je provala koja sledi. Na poslednjem ročištu koje je bilo zakazano u 09:00 ujutro, on se nije pojavio, i ovaj ortak koga čujete na snimku ga pozove da vidi hoće li dolaziti. Dečko se javlja i pošto nije imao unešen broj, javio se sa "Halo, ko je to?!" A ova budala mu odgovori "Adžić ovde šta radiš čoveče?" LOLLOLLOLLOLLOLLOL Popadali smo od smeha. Posle toga je povukao tužbu.

Ažurirao cudak_31177 - 23.Ožujak/Mar.2009 u 18:38
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2009 u 18:04
o bože ... Nego, da se ovo Čudak ne najvaljuje nekome...?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2009 u 18:11
Mnogo sam glup, pa ne znam kome Big smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2009 u 18:19
Pa "drugu" iz vojske
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2009 u 18:25
Embarrassed Provaljen sam LOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2009 u 19:27
No comment. LOL LOL LOL
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 00:23
Pa covece taj drug nije spavao danima,posle ovakvog razgovora.LOLLOLLOL
a jos ono...ti u hotel a zena kod njega..kako se osmehnuo..LOL

Ažurirao bihorackabir - 24.Ožujak/Mar.2009 u 00:29
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 00:53
Onaj dio sa Vukom Mandušičem mi je najjači LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 01:01
Sa kim?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 01:10
Ni ja ga nisam skontao. Confused O kom Matužiću pričaš? LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 01:23
Meni stvarno čovek nije jasan... Confused

LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 02:39
Mandusic Vuk, sjecam se da me na 2. godini faksa profesor kaznenog prava pitao nesto u vezi cija puska nikad ne promasuje. I tu je koliko se sjecam spomenuo to ime, nekakva stara narodna izreka... Vise se ne sjecam tocno

A u videu tvoj kolega spomene Mandusica Vuka, tako da sam mislio da je i to dio zajebancije...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 10:08
Znamo, vidiš da te palimo LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 10:41
aaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 12:51
Koga palimo? Koji Mandušić? Ljudi, ja ne kontam ovde ništa!

Ažurirao darije - 24.Ožujak/Mar.2009 u 12:55
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 13:13
''A u ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita'', napisao je Njegoš...WinkLOL

O Vuku ili Vučenu Mandušiću, rat­niku u 17. stoljeću iz sela Rupa kod Visovca na rijeci Krki, dosta se pi­salo, a piše se i u najnovije vrijeme. Povod tomu je njegova ratnička spo­sobnost i slava koja je izazvala pažnje suvremenika, a i danas još pobuđuje zanimanja povjesničara. Svjedočanstva o njegovu djelovanju nalazimo u iz­vještajima njegovih pretpostavljenih, mletačkih vojnih dužnosnika, u iska­zima njegovih sudrugova, u zapisima kroničara i u djelima povjesničara. O Mandušiću govore i poznati hrvat­ski pisci iz 18. st. fra Filip Grabovac (1697.-1749.) i fra Andrija Kačić Mio­šić (1704.-1760.). U 19. st. spominju ga neki pisci i povjesničari (Ante Kuz­manić, fra Stjepan Zlatović, Ivan Bulić) .

Slava Mandušića doprla je i do Crne Gore, pa i jedan je od glavnih likova »Gorskog vijenca«, pjesničkog djela Petra Petrovića Njegoša (1813.­-1851.). To Njegoševo djelo doživjelo je više desetaka izdanja.

U predratno vrijeme lik Mandušića osvijetlio je dosta Boško Desnica pi­šući o njemu i objavljivanjem izvorne građe o njemu.

U početku 1974. g. izišla je u Za­grebu (»školska knjiga«), knjiga »Uskoci i krajišnici« koju je priredio Anđelko Mijatović. U toj knjizi autor je na temelju sve mu dostupne arhiv­ske građe obradio dosta opširno Man­dušićev lik, njegovo podrijetlo, djelo­vanje i njegovo značenje kao ratnika i povijesne osobe. Dvije godine kasni­je u »Nedjeljnoj Dalmaciji« su dva novinara Milenko Vesnić i Rade Mati­jaš u članku »Vuk Mandušić između povijesti i legende« kroz pet .nastava­ka (7, 14,.21, 28. studenoga te 5 prosinca) iznijeli hipotezu o tobožnjem crno­gorskom junaku Vuku Mandušiću. Na njihovo pisanje osvrnuo se, također u »Nedjeljnoj Dalmaciji, dr. fra Karlo Kosor u članku »Istina i mit o Vuku Mandušiću«. Kroz dva nastavka (12. i 19. lipnja) ukazao je na domišljanja netočnosti, nelogičnosti i nemogućno­sti njihove hipoteze. U srpnju (2. i 9.) 1978. opet je Kosor u »Nedjeljnoj Dalmaciji« objavio članak »Nepoznate pojedinosti o Vuku Mandušiću« i u dva nastavka upotpunio dotadanja saznanja o Mandušiću.

. To veliko zanimanje za lik Mandu­šića potaknulo je i nas da povijesni prilog ovog broja »Miljevaca«, posvetimo tom slavnom ratniku, koji je rodom iz susjednog sela Rupa. Man­dušić je ratovao protiv Turaka po Miljevcima u veljači 1648: i Miljevčani su ratovali pod njegovim zapovjedni­štvom.

Vi, koji bi se željeli opširnije obrazovati o ovom heroju, pogledajte ovdje:

http://www.visovac.hr/hrvatski%20jezik/Samostansko%20okruzje/Zupe/Rupe/vuk%20mandusic.htm

ili jednostavno pitajte Čudakovog prijatelja iz vojske...LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 13:25
A zar nije Vuk Mandušić Milanov brat?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 13:55
Nisam čitao KnjiguLOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 18:30
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

ili jednostavno pitajte Čudakovog prijatelja iz vojske...LOL

Ahahahaha...Čudak je u vojsci bio samo 37 dana, a od toga 25 na Vojno Medicinskoj Akademiji zbog "umišljenog infarkta". LOL Inače sam oduvek želeo da budem glumac, ali mi tata nije dao. Angry Drug iz vojske je ovaj lik koji se čuje na snimku, moj kolega sa posla, pesnik - bolesnik. Dakle, ja nemam prijatelja iz vojske. Sve obaveze u životu sam stručno izbegao i prespavao. LOL

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 18:47
Tako treba
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.