Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Ivanjica - Prank Call

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Smješni i zanimljivi klipovi i slike
Opis foruma: Na ovom forumu možete uploadati smiješne klipove, slike, reklame, flash filmove i ostalo što mislite da je zanimljivo.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=24776
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 10:54
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Ivanjica - Prank Call
Objavio: cudak_31177
Tema: Ivanjica - Prank Call
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2009 u 17:23

E ovako (nemojte me mrzeti nakon ovoga LOL), pre par godina, jedan od mojih boljih ortaka i ja se dogovorimo da telefonski "uznemiravamo" čoveka sa kojim smo odrasli, i koga mnogo volimo, a koji je...kako to da kažem... pomalo spor LOL

Kasnije je cela ova priča poprimila neočekivan tok. Snimak je dospeo na net, on je podneo tužbu, ja umalo dobio otkaz, ali na kraju smo se izvukli jer je odustao u poslednjem momentu. Najbolja je provala koja sledi. Na poslednjem ročištu koje je bilo zakazano u 09:00 ujutro, on se nije pojavio, i ovaj ortak koga čujete na snimku ga pozove da vidi hoće li dolaziti. Dečko se javlja i pošto nije imao unešen broj, javio se sa "Halo, ko je to?!" A ova budala mu odgovori "Adžić ovde šta radiš čoveče?" LOLLOLLOLLOLLOLLOL Popadali smo od smeha. Posle toga je povukao tužbu.

-------------

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2009 u 18:04
o bože ... Nego, da se ovo Čudak ne najvaljuje nekome...?

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2009 u 18:11
Mnogo sam glup, pa ne znam kome Big smile

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2009 u 18:19
Pa "drugu" iz vojske

-------------

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2009 u 18:25
Embarrassed Provaljen sam LOL

-------------

Objavio: iromafia111
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2009 u 19:27
No comment. LOL LOL LOL

-------------

Objavio: bihorackabir
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 00:23
Pa covece taj drug nije spavao danima,posle ovakvog razgovora.LOLLOLLOL
a jos ono...ti u hotel a zena kod njega..kako se osmehnuo..LOL

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 00:53
Onaj dio sa Vukom Mandušičem mi je najjači LOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 01:01
Sa kim?

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 01:10
Ni ja ga nisam skontao. Confused O kom Matužiću pričaš? LOL

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 01:23
Meni stvarno čovek nije jasan... Confused

LOL

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 02:39
Mandusic Vuk, sjecam se da me na 2. godini faksa profesor kaznenog prava pitao nesto u vezi cija puska nikad ne promasuje. I tu je koliko se sjecam spomenuo to ime, nekakva stara narodna izreka... Vise se ne sjecam tocno

A u videu tvoj kolega spomene Mandusica Vuka, tako da sam mislio da je i to dio zajebancije...

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 10:08
Znamo, vidiš da te palimo LOL

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 10:41
aaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 12:51
Koga palimo? Koji Mandušić? Ljudi, ja ne kontam ovde ništa!

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 13:13
''A u ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita'', napisao je Njegoš...WinkLOL

O Vuku ili Vučenu Mandušiću, rat­niku u 17. stoljeću iz sela Rupa kod Visovca na rijeci Krki, dosta se pi­salo, a piše se i u najnovije vrijeme. Povod tomu je njegova ratnička spo­sobnost i slava koja je izazvala pažnje suvremenika, a i danas još pobuđuje zanimanja povjesničara. Svjedočanstva o njegovu djelovanju nalazimo u iz­vještajima njegovih pretpostavljenih, mletačkih vojnih dužnosnika, u iska­zima njegovih sudrugova, u zapisima kroničara i u djelima povjesničara. O Mandušiću govore i poznati hrvat­ski pisci iz 18. st. fra Filip Grabovac (1697.-1749.) i fra Andrija Kačić Mio­šić (1704.-1760.). U 19. st. spominju ga neki pisci i povjesničari (Ante Kuz­manić, fra Stjepan Zlatović, Ivan Bulić) .

Slava Mandušića doprla je i do Crne Gore, pa i jedan je od glavnih likova »Gorskog vijenca«, pjesničkog djela Petra Petrovića Njegoša (1813.­-1851.). To Njegoševo djelo doživjelo je više desetaka izdanja.

U predratno vrijeme lik Mandušića osvijetlio je dosta Boško Desnica pi­šući o njemu i objavljivanjem izvorne građe o njemu.

U početku 1974. g. izišla je u Za­grebu (»školska knjiga«), knjiga »Uskoci i krajišnici« koju je priredio Anđelko Mijatović. U toj knjizi autor je na temelju sve mu dostupne arhiv­ske građe obradio dosta opširno Man­dušićev lik, njegovo podrijetlo, djelo­vanje i njegovo značenje kao ratnika i povijesne osobe. Dvije godine kasni­je u »Nedjeljnoj Dalmaciji« su dva novinara Milenko Vesnić i Rade Mati­jaš u članku »Vuk Mandušić između povijesti i legende« kroz pet .nastava­ka (7, 14,.21, 28. studenoga te 5 prosinca) iznijeli hipotezu o tobožnjem crno­gorskom junaku Vuku Mandušiću. Na njihovo pisanje osvrnuo se, također u »Nedjeljnoj Dalmaciji, dr. fra Karlo Kosor u članku »Istina i mit o Vuku Mandušiću«. Kroz dva nastavka (12. i 19. lipnja) ukazao je na domišljanja netočnosti, nelogičnosti i nemogućno­sti njihove hipoteze. U srpnju (2. i 9.) 1978. opet je Kosor u »Nedjeljnoj Dalmaciji« objavio članak »Nepoznate pojedinosti o Vuku Mandušiću« i u dva nastavka upotpunio dotadanja saznanja o Mandušiću.

. To veliko zanimanje za lik Mandu­šića potaknulo je i nas da povijesni prilog ovog broja »Miljevaca«, posvetimo tom slavnom ratniku, koji je rodom iz susjednog sela Rupa. Man­dušić je ratovao protiv Turaka po Miljevcima u veljači 1648: i Miljevčani su ratovali pod njegovim zapovjedni­štvom.

Vi, koji bi se željeli opširnije obrazovati o ovom heroju, pogledajte ovdje:

http://www.visovac.hr/hrvatski%20jezik/Samostansko%20okruzje/Zupe/Rupe/vuk%20mandusic.htm

ili jednostavno pitajte Čudakovog prijatelja iz vojske...LOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 13:25
A zar nije Vuk Mandušić Milanov brat?

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 13:55
Nisam čitao KnjiguLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 18:30
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

ili jednostavno pitajte Čudakovog prijatelja iz vojske...LOL

Ahahahaha...Čudak je u vojsci bio samo 37 dana, a od toga 25 na Vojno Medicinskoj Akademiji zbog "umišljenog infarkta". LOL Inače sam oduvek želeo da budem glumac, ali mi tata nije dao. Angry Drug iz vojske je ovaj lik koji se čuje na snimku, moj kolega sa posla, pesnik - bolesnik. Dakle, ja nemam prijatelja iz vojske. Sve obaveze u životu sam stručno izbegao i prespavao. LOL

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2009 u 18:47
Tako treba

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk