Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Obama Deception, by Alex Jones
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Obama Deception, by Alex Jones

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
risa View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Obama Deception, by Alex Jones
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2009 u 20:07
Trazim prevod za ovaj dokumentarac:
The Obama Deception, by Alex Jones
Na vrh
Aca52 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aca52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 20:16
Takodje nigde ga nema ajmo ljudi ovo je fenomenalno.
Ovo je stvarno nesto :)
Na vrh
enad View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 21:13
...a da da se malo potrudite sami. 
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 21:54
Originalno postovano od strane Aca52 Aca52 piše:

Takodje nigde ga nema ajmo ljudi ovo je fenomenalno.

"Ovo je fenomenalno..." - takve komentare smo imali i kada su ljudi tražili titlove za filmove sa Paris Hilton. Ono što je nekome fenomenalno drugome može biti totalna glupost.

"Ajmo ljudi..." - Sjećam se da je prošle godine jedan tip to ispalio kada je shvatio da je "Hancock" već dva dana u kinima, a još uvijek nema titla. Fino smo se posvađali s njim. Rješenje je jednostavno: Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Prevedeno: Zagrij stolicu i prevedi film pa titl podijeli sa nama. Nemoj sad napravit grešku i reći "ali ja ne znam engleski" jer će moj odgovor biti "onda šuti i čekaj da ga netko prevede". Ako ti se taj odgovor ne sviđa, imam još jedan: Pročitaj pravila foruma. U njima piše da je zabranjeno tražiti ljude da ti prevedu film jer se sve ovdje radi dobrovoljno i ... Ostatak ćeš otkriti sam kad pročitaš pravila.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 22:00
Ma ne, engleski sigurno zna posto rece da je film fenomelanan sto jedino moze znati ako ga je gledao, a prevod mu sigurno treba za nekog ko ne zna

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 22:01
Da. Na taj sam izgovor zaboravio.
Na vrh
Aca52 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aca52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 19:04
Mislim da sam pogresno shvacen.Naravno da cu strpljivo cekati da film neko prevede, do tad Vas sve pozdravljam i nadam se da nisam nikog uvredio sa zeljom da se ljudi koji sigurno mnogo bolje znaju engleski od mene potrude oko prevoda.Jos jednom Gospodo primite moje izvinjenje.
Ovo je stvarno nesto :)
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 19:32

tema za potraznju postoji 

za prevod ces ko i svi ostali  sacekati da neko prevede , sad koliko  ces cekati  to se nikad ne zna 

pozz i uzivaj u druzenju na forumu  dok ne stigne prevod a do tad ovo ide pod kljuc

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.