Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - glasanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

glasanje

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
nele1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nele1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: glasanje
    Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2009 u 19:08
Sad trenutno imamo opciju za glasanje 1-5 zvezdica za titl
Mislim da bi trebalo da se uvede glasanje od -5 do 5 jer ima jako loših titlova...

nele
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2009 u 19:11
1 je dovoljno niska ocjena, one koji su za 0 dakle radeni google translatorom ionako brisemo...

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2009 u 22:41
Ali ne postoji PrijevoD koji bi mogao dobiti ocjenu jedan.

Ipak valja i to otkucati to su samo nezahvalni ÄŤlanovi koji traĹľe dlaku u jajetu.

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
blondyblue View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blondyblue Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2009 u 23:15
ja prevodim pomoću googlea i pomoću još 3-4 riječnika jer nikad nisam učila engleski ali mislim da mi ne ide tako loše... jedino što je sporo a i nemam puno slobodnog vremena pa prijevodi kasne.... uglavnom ne treba biti baksuz i pljuvati po onima koji se trude....
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 00:23
Krivo si me razumjela,jedno je prevodit preko google rijeÄŤnika  (kao pomoćnog sredstva kad ne znaš neke rijeÄŤi) a drugo preko programa google translator (automatsko brisanje jer su prijevodi katastrofalni)...Wink

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blondyblue Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 01:20
ma sve to stoji.... skidala sam titlove da sam umirala od smijeha na neke prevedene rečenice ali ipak.... samo kažem svaka čast svima koji nađu volju i želju da nešto prevedu.... i slažem se da treba brisati sve titlove koji su nastali preko google translatora...nažalost malo je onih koji komentiraju i ocjenjuju titlove....
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 10:44
Istina, ali sa druge strane, ipak na sajtu ima skoro 80000 titlova, tko ce to sve ocjenit...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 11:19
Onaj kome se neki titl ne sviđa, neka ga prepravi sam. Više će doprineti tako, nego mlaćenjem prazne slame, i davanja kečeva prevodiocima. Baš me briga dal' mi je neko lupio kečigu ili nije, ali ako neko ispravi moj titl - to već ima značaj, pa ću se sledeći put dobro pomučiti da bude ok.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 11:43
Originalno postovano od strane blondyblue blondyblue piše:

uglavnom ne treba biti baksuz i pljuvati po onima koji se trude....

Djelomično se slažem, zato i postoji ocjenjivanje. Nisam pristalica teorije "Bolje ikakav titl, nego nikakav". Više mi se sviđa ona "Ako nešto radiš, napravi to kako treba ili se ne primaj onoga što ne znaš ili ne možeš napraviti". Ocjene (ako su iskrene) služe zato da bi ljudi vidjeli valja li titl ili ne.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 11:54
Pa o tom ocjenjivanju smo već raspravljali, trebalo bi uvesti da se uz ocjenu MORA upisati i komentar odnosno da se objasni ocjena (pogotovo kada je riječ o lošoj ocjeni titla).Wink
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 12:00
Tako je. Zato sam i napisao "ako je ocjena iskrena".
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blondyblue Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 12:24
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Pa o tom ocjenjivanju smo već raspravljali, trebalo bi uvesti da se uz ocjenu MORA upisati i komentar odnosno da se objasni ocjena (pogotovo kada je riječ o lošoj ocjeni titla).Wink

odliÄŤna ideja.... Clap
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2009 u 23:49
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Još bolje da ne može da se oceni bez komentara,ako je to moguće. 
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2009 u 00:06
Originalno postovano od strane joya joya piše:

Ipak valja i to otkucati to su samo nezahvalni ÄŤlanovi koji traĹľe dlaku u jajetu.

Ovde je sve recenoWink
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2009 u 13:35
Originalno postovano od strane joya joya piše:

Sto se dlaka tice imam ih previse pa ih ne trazim,

a titlova koji zasluzuju losu ocenu itekako ima,npr:

titl za film Dance of the Dragon pod brojem 76301

"dance.of.the.dragon.2008.dvdrip.xvid-fico.Jovan.srt"

koji je jbmlg. kako radjen jer ima tonu gresaka [ne gramatickih]

i nikako se ne slaze s filmom za koji je radjen.Nije mi jasno

da li je momak uopste gledao film sa takvim titlom

jer da jeste video bi sta je uradio.

Pa kuckam i ja ali ne uploadujem takva cuda,a to je samo jedan primer

koji mi je jos na stolu za sredjivanje.I sta sad,koju ocenu dati a da

budem realan,ili je mozda bolje ne petljati se u ocenjivanje.

Jedna takva greska se potkrala i jednom nasem dobrom prevodiocu

a vidim da ga titl vise nema na sajtu,izgubio sam dobra dva sata da

ga dovedem u red jer je preveden po engleskom titlu koji sam nasao

na sajtu i dao mu adekvatnu ocenu jer manje nema.Srecom postavljen je

sredjen titl samo za drugi release, od istog coveka.

Ljudi gledajte film kad ga prevodite, i pre uploada na sajt.

Nije tesko al' je korisno.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2009 u 14:00
Master, taj titl je prepravljen sinoć i vraćen na sajt tako da je sa ovim tvojim duplikat, zato je obrisan. Inače, izgubio sam 4-5 sati na prevođenje, i još 2-3 na sređivanje istog. To je prva greška koja mi se potkrala, i od svakakvih mamlaza sam doživeo neverovatne uvrede na PM. Nema razloga da im se priključuješ na ovaj način. Ako imaš nešto da mi kažeš, reci slobodno, navedi ime. Dakle, titl je sinoć oko 23:00 vraćen ispravljen.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2009 u 14:15
Evo baš čitam vaše postove, molim vas da se ne prepirete, jer i kvalitetnim, dobrim prevodiocima što čudak i je, se može dogoditi pogreška, kako njemu tako i svim ostalima, neznam zašto ga ljudi napadaju, dovoljno je samo obavijestiti prevodioca na grešku, jer dobronamjerne kritike su uvijek dobrodošle, a uz to on je to ispravio i nije dozvolio da ostane titl sa greškom na sajtu. Eto ovo sam napisao iz razloga da se ne pojave nepotrebne tenzije između prevodioca. Svi smo mi jedan tim, i ako se pojavi neki problem to treba riješiti na drugačiji način a ne ovako napadati ljude, a uz to, problem oko tog prijevoda je u vrlo kratkom roku riješen i ispravljen od samog prevodioca(u ovom slučaju čudaka). Sada je sve u redu i idemo dalje...Smile Oprostite što se miješam, i nemojte mi zamjeriti na ovom postu, samo ne želim i ne volim vidjeti tenzije između ljudi koji su ovdje već dugo.Wink
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2009 u 14:28
Nema tenzija. Samo ja više volim da mi neko pljune u facu i otvoreno me prozove, imenom (nickom). Movie Master je naš čovek i između nas ne sme da bude tenzija. Došlo je do zabune, sve je ok.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2009 u 14:30

Uostalom, sinoć sam to i objavio da ne bi ljudi uploadovali bezveze:

http://www.divx-titlovi.com/forum/titlovi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-opsta_t13719_n88.html

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2009 u 14:32
Ne dam na čudaka nikom! Angry Osobito ne anonimusima koji u životu nisu ništa preveli, šalji mi na pm sve nickove!

A kolega Movie Master uvjeren sam nije mislio ništa loše, dobronamjerna kritika greške koja je ispravljena i stvar sređena...Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.