Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako se ubacuju titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako se ubacuju titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dado15 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dado15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako se ubacuju titlovi
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2009 u 19:29
kako se ubacuju titlovi u filmove kada se skinu sa  ovog sajta?
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2009 u 00:14
u isti folder se stavi film i titl, nazoves ih istim imenom i svaki divx player ce ih automatski ucitat ako je pravilno podesen...
Na vrh
canabis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj canabis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 21:57
 AKO ŽELIŠ DA TI  TITLOVI BUDU TRAJNO ZALIJEPLJENI U FILM SKINI PROGRAM "avisub" PROGRAM JE VRLO JEDOSTAVAN I JAKO BRZ CJELI PROCES TRAJE PAR MINUTA Wink
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:31
Originalno postovano od strane dado15 dado15 piše:

kako se ubacuju titlovi u filmove kada se skinu sa  ovog sajta?

Dakle kada skineš prijevod prvo ga moraš pomoću programa winrar extractirati na komp a onda ga staviti u isti folder i pod istim imenom kao i film.I to je to, mora ti sve raditi.Wink
Na vrh
tarik994 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarik994 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2009 u 15:07
mozes u VLC playeru najbolje ti je u njemu samo desni klik subtitles/load subtitle
Na vrh
tarik994 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarik994 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2009 u 15:08
kako si uspio otvoriti temu sa 6 postova
meni treba jedna hitno ali ne mogu jos uvijek pa moram spammat xD
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2009 u 15:18
Originalno postovano od strane tarik994 tarik994 piše:

kako si uspio otvoriti temu sa 6 postova
meni treba jedna hitno ali ne mogu jos uvijek pa moram spammat xD
A sta ce ti nova tema? Jel ti treba neki titl? Ko je rekao da treba da spamujes da bi dosao do 10postova? Sta vas toliko nervira sto ce te napisati post u temu GDE TREBA:
Lista potrebnih prijevoda do 2005 g.
ili
Potrebni Prevodi Za Filmove od 2005. g.
A usput mozes da procitas i ovo: FAQ/ČPP
Na vrh
SandroCro View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SandroCro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 19:59
Dobro vecer...

sad sam skinuo titl za Punisher war zone, od axxo-a,  i kad ga stavim  u folder, i pokrenem film, prijevoda nema bez obzira sto promijenim ime, ali nema prijevoda... dali tko zna u cem je problem?

hvala na odgovoru, Sandro
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 21:26
a jesi li extracto iz zipa/rara?
jesi li provjerio jel ti ga player ucitao?
jesi li provjerio jesu li ti ukljuceni titlovi u playeru?
jesi li pomislio da mozda komp nije za tebe?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
mdac47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mdac47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 22:01

kako dvix titl da stavi ili ubacim i dvix film unapred hvala.

Tuka ke najdes odgovor!

Ažurirao icemaher - 16.Ožujak/Mar.2009 u 23:05
Povardarie-Tikves
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 22:37
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

LOLLOL
Na vrh
SandroCro View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SandroCro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 23:47
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

a jesi li extracto iz zipa/rara?
jesi li provjerio jel ti ga player ucitao?
jesi li provjerio jesu li ti ukljuceni titlovi u playeru?

bas nista u ovom nevidim smijesno al et...

-to je jedno 500ti film koji sam skinuo i da sam morao ekstraktirat titl, tako da nisam zaboravio to

-player ga ucita prijevoda nema...

-svi titlovi mu prikazani budu, samo ovaj nece.

-uopce ne pomisljam da komp nije za mene jer komp nije samo za filmove vec za stosta toga,mozda se ne razumijem toliko oko ovoga, oko nekih drugi stvari da...

- prvo nauci malo kulture, jer ja sam lijepo pitao dok je odgovor bio pogrdan...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 23:51
niti jednom rijeci ja tebe nisam uvrijedio, a ako se ti osjecas uvrijedjeno to je tvoj problem
niti malo me ne zanima sta ti znas/ne znas s kompom tako da, ne ulazi u raspravu sa mnom.
druga stvar, niti si naveo koji player (postoji opcija u mnogim ploayerima da je titl ucitan a da se ne prikazuje), niti koje codece imas, niti koristis li ffdshow, ili mozda direct vobsub koji ti mozda rade probleme, vec po dobrom starom obicaju ljudi pomagajte ne znam sta mi je...

probaj ucitat isti titl u neki drugi film, ili obrnuto, drugi titl u taj film samo da vidis jel radi...

Ažurirao Sentinel - 16.Ožujak/Mar.2009 u 23:54
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2009 u 23:58
desi se ako nije titl nije ispisan u formatu kako treba
nekad u prvoj liniji stoji:
00:00:00,700->00:00:04,550
TEKST.....

umesto
00:00:00,700-->00:00:04,550  (ne treba da stoji "->" nego "-->")
TEKST....

tako da je dobro da prvo titl otvoris u nekom editoru npr. Subtitle Workshop-u i onda ga ponovo sachuvas da bi se ispravile takve greske...

Ažurirao let4mi - 17.Ožujak/Mar.2009 u 00:04
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 00:05
@SandroCro premalo informacija si nam dao...
npr. da li nema titlova kad pokrenes film na kompu
ili linijskom dvd-divx playeru, codeci, format titla i sl.

A mozda jednostavno titl nece da se prikaze jer nije u ANSI.
Naprimer, subtitle workshop ne cita Unicode format.
Resenje bi bilo da pohranis sub ili srt u ANSI i probaj radi li tada.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
SandroCro View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SandroCro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:02
Sentinel- nisam se toliko nasao uvrijedjen koliko sam ocekivao od vas, tj u ovom slucaju tebe koji si jedan od "visih" ljudi na forumu takav odgovor, kako je Kneginja  lijepo napisala sto sam trebao navesti ili kao Let makar napisati do cega bi mogao bit problem...

Inace, probao sam film otvorit u BSplayer-u, windows media player, vlc player,  media player clasicc.

srt file je, i koristim K-Lite kodek pack...

titl sam skinuo sa ovog foruma tj stranice od foruma...

sto se tice ovog "ANSI" nisam bas siguran sto je to, pa ako bi mogli poblize objasnit...

Let- imaju obe crtice u prijevodu tako da do tog nije problem.

filmove sve gledam na kompu, no probao sam ovaj gledat i na dvd-u i nije bilo prijevoda, znaci do prijevoda je nesto...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:31
Ajde da presečemo ovaj "Gordijev čvor". Daj mi link ka tom prevodu.
Ili, pošto vidim da postoji samo jedan za AXXO, mora biti da je ovaj:
http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/punisher__war_zone/75620.aspx
Jel tako?
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:34
aj ovako a da probas skines drugi prevod mozda bude pokrenuo

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 20:11
provjereno u media player classic i gom playeru, titlovi rade
tako da nije do titlova

Ažurirao Sentinel - 17.Ožujak/Mar.2009 u 20:18
Na vrh
SandroCro View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SandroCro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 00:20
Hvala svima...

Sad sam probao sa vise titlova i nije htjelo, i napokon uspijem...

Uvijek kopiram ime filma i zalijem kao ime titla, ali nikad mi nije kopirao gdje pise "DVDrip-a" ovu crticu izmjedju p i a... nemam pojma zasto, danas i prijatelj bio i nije uspio,i sad slucajno opet idem kopirat i vidim da je kopirao nesta duze i pokrenem i sve dobro... neshvacam zasto tu crticu nije htjeo kopirat...

hvala svima, sry ako sam ikog teze nagrdio ili uvrijedio...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.