Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SAW 6 (Slagalica strave 6)!!! - najava
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SAW 6 (Slagalica strave 6)!!! - najava

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SAW 6 (Slagalica strave 6)!!! - najava
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 15:34
Evo novi nastavak ovog odličnog horor, triler filma je već u izradi, a dolazi nam već negdje u 10. mjesecu ove godine! Evo malo informacija:

Saw 6 is already in the works. Here’s what we know so far.

The reviews are declining sharply for each sequel in the series - Saw (46% on rotten tomatoes), Saw 2 (36%), Saw 3 (26%), Saw 4 (18%), Saw 5 (14%). But the box office grosses aren’t. Since Saw 3, the opening weekend totals have only dropped by $2m each time:

2004 - Saw 1 - $18.2 M opening - $55.1M cume
2005 - Saw 2 - $31.7 M opening - $87.0M cume
2006 - Saw 3 - $33.6 M opening - $80.2M cume
2007 - Saw 4 - $31.7 M opening - $63.3M cume
2008 - Saw 5 - $29.0 M estimated opening

Saw 5’s production budget was reportedly only $10.8 million and any franchise that’s tripling its budget on opening weekend is not going to be abandoned. On this scale of decline, the series has a looong way to go before it’s considered no longer financially viable.

So what can we expect from Saw 6? Saw 5 director David Hackl has confirmed he’s stepping aside for Kevin Greutert, who’s edited every Saw movie to date. Marcus Dunstan and Patrick Melton, who wrote Saws 4 and 5, will pen the screenplay.

As for returning cast members, Costas Mandylor (Mark Hoffman) has signed for Saw 6, as has Tobin Bell (Jigsaw).

The fate of Dr Gordon from Saw 1 remains the biggest mystery in the series. The reason he never reappeared in subsequent movies is that actor Cary Elwes filed a lawsuit in 2005 against the producers for shortchanging him on pay. The rumor is they have now made up and Leigh Whannell says Elwes might be back for Saw 6.

(Dr Gordon’s fate may actually be revealed in the upcoming Saw Video Game, since it’s written by original creators Leigh Whannell and James Wan and set at the same time as Saw 1).

There have also been hints that the infamous bathroom set could make a return, after an absence from Saw 5.

You can be damn sure that Saw 6 will be released Halloween 2009!

P.S.Slobodno u ovoj temi ubacujte bilo kakve vijesti vezane uz serijal filmova Saw (Slagalica strave)...

Ažurirao Buki-Fiume - 07.Sijecanj/Jan.2009 u 15:44
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 15:04

Evo još novosti o novom nastavku i link za stranicu na kojoj možete pročitati novosti vezane uz Saw 6 kao i datum izlaska:
http://saw-6-movie-trailer.blogspot.com/2008/12/saw-6-movie-in-october-2009.html

P.S.I još jednom, slobodno pišite u ovoj temi o svemu što je vezano uz serijal filmova Saw (Slagalica Strave)...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 17:29
Ma sta reci,ja sam izgubio interesovanje davno za ovaj film.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 18:01
Neznam zašto jer meni su svi dijelovi odlični i s odličnom i napetom pričom. Pravi triler horor...Tongue

Ali ukusi su različiti...Wink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 18:26
I meni je film super,bolje receno bio super,ali me nervira jer nikad nema kraja,tako mogu snimati 20 delova,e to me nervira.Pa daj,zavrsi to i kreni nesto novo i tacka.Pa na prste jedne ruke mozes da izbrojis filmove u zadnjih 20 godina,koji imaju 5 nastavaka i koji izlazi svake godine.Vise nije interesantno,jer znas da se sve vrti oko borbe za zivot i smrti na bizaran(bolestan) nacin,uz plasticnu boju glasa,koji se stalno ponavlja,e ja tu vise ne vidim nista zanimljivo.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2009 u 08:29
slazem se.ovo se sad polako pretvara u seriju,a ne film.
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2009 u 10:14
da serija, moram se sloziti, ali brutalna serija...
ljudska masta moze daleko dostici..
ono sto mi se najvise svida je to da se ovo zaista moze nekome desiti..potpuna realizacija u stvarno zivotu..
kad uzmemo u obzir koliko su ljudi skrenuli......

muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2009 u 13:16
Da, slažem se sa Almom...
Istina je da se ovo pomalo pretvara u seriju ali meni osobno to ne smeta jer me Saw 5 nakon Saw-a 1 najviše impresionirao tako da jedva čekam novi nastavak koji potvrđeno je dolazi u 10. mjesecu...Big smile
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2009 u 00:07
biti ce sedam djelova...tako da ekipo još malo pa gotovo...
Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2009 u 17:22
Prvi deo je dobar,drugi deo sam "rutinski" odgledao,a ovo ostalo ni ne zelim da gledam.

Ažurirao Paradox_Lik - 02.Veljaca/Feb.2009 u 19:16
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2009 u 17:45
Pa dobro, ali ja moram reći da je meni 5. dio uz 1.dio bio najbolji do sada i mislim da s toliko nastavaka nisu upropastili film jer i dalje je film odličan, zanimljiv i napet od prve do posljednje minute...
Barem je to moje mišljenje i jedva čekam 6. nastavak...smile119
Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 13:10
Ne znam,ali ne mogu gotiviti serijal gde stignes odgledati jedan film,a oni vec snimili jos dva nastavka.
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 12:23
E ma serijal mi je do sada super i stvarno u svakom dijelu se sve više objašnjava priča, ali što me živcira je što svaki good guy koji pokuša nešto riješiti izdrži možda 2,3 nastavka u pogine i onda sve nanovo. Pa dokle više? Nadam se da će se završiti što prije jer popizdim čekajuć jesen svake godine da vidim što će dalje biti. Ovo je stvarno postala serija
Nothing is worse than having an itch you can never scratch!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 13:09
ne gledam, po meni je cijeli serijal osim prvog filma amaterski odrađeno sranje. od ostalih par sam izdržao pogledat 15 min...

Inače, stigle su najave:Wink

Saw 7 - Jigsaw's daddy
Saw 8 - Jigsaw's grandpa
Saw 9 - Jigsaw's uncle
Saw 10 - Jigsaw's son
Saw 11 - Jigsaw's grandson
Saw 12 - Jigsaw's return
Saw 13 - Jigsaw's ultimate return
Saw 14 - Jigsaw's return, but really for the last time
Saw 15 - Jigsaw lied
itd, itd.........LOL
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 17:11
jebeno su dosadni vise s tim nastavcima :S
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 19:14
Ma mogu da snime i 100 komada, mislim cao, zavrsili su,
zato neki pravi filmovi koji su odavno snimljeni nikada nisu pipnuti niti pravljeni drugi delovi a kamoli mislim 6.
pa tako i u muzici:
Sex Pistols - Never Mind The Bollocks
jedan album i jedan soundtrack nametnut od diskografske kuce i...
Legende za sva vremena!
Voleo to neko ili ne!
Ok. sada neka turneja, potrosilo se,
moraju da zive od neceg ali opet ne snimaju nista,
samo su izbacili Live album i to samo stare stvari
Osnovno pravilo, ono sto valja ne diraj!!!
A ovaj tolmen u TV-u, mislim.. No Comment.

Ažurirao N.B.G. - 05.Veljaca/Feb.2009 u 19:17

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 19:55
Ma dobro, stvarno mislim da je glupo raspravljati o tome, jer ukusi su različiti...
Meni osobno je svaki dio Saw-a bio odličan a pogotovo 1. i ovaj zadnji 5.dio...
Zato, samo naprijed jer po meni Saw serijal je odličan i jedva čekam 6. dio u 10. mjesecu...Wink
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 20:21
A i to sto kazes,
neka voli ko sta hoce i sta mu u stvari prija,
a gore su samo cinjenice, ne i ukusi!!!

Na vrh
Jervis View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jervis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 22:50
Glasine su bile da ce Holly Marie Combs (Piper iz Charmed) glumiti u 6-om delu.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 22:54
Opa, bilo bi super jer mislim da bi se uklopila...
Nego, ako imaš još kakve novosti u vezi Saw serijala slobodno piši ovdje...Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.