Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem notped....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem notped....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem notped....
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 03:30
    ovako...imam jedan problem koji me ubija u mozak totalno....stavio sam neki dan nove windovse...i sada kada skinem prijevod sa ove stranice...umjesto č-ć-đ mi budu neki znakovi...i kada umjesto svih tih znakova stavim đ-č-ć gdje je potrebno kada spremim text onda mi budu ta slova bez kvačica...slova č-ć ispadnu c...a đ ispadne d...a ako spremim notped u unleast format onda mi ostanu č-ć-đ...ali onda dolazi ta caka da taj prijevod ne može oćitati ni jedan player...čak ni dvd..ako je spremljen u unleast formatu....znači mene zanima šta moram napraviti da mi normalno kada skinem odavde prijevod da mi budu či ć...ili da kada ih ja ispravim da mi ostanu č-ć...a ne da se pretvoore u c...a tipkovnica normalno piše č i ć...hvvala..ako ne kužite pitanje recite koji dio ne kužite pa ču pojaasniti..hvala
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 03:41
Da nemas onaj speaking notepad? I meni isto tamo č, ć, đ, š, ž ne valja..dok npr u normalnom (obicnom) notepadu sve stima...i mene bas zanima rijesenje ovog..bas gledam i ja..al ne dolazim do nekog rijesenja..
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 04:47
odes i namestis cental european u fontu i cita sva slova sa kvacicama bar tako kod mene

Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 18:23
nema šanse...sve mi je na tome central european....ali i dalje imam isti problem... a ne znam koji imam notepad
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 18:39
pazi meni isto kad ih otvorim izgledaju cudno ali zato normalno rade u plejerima

prevode sredjuj u subtitle workshopu i tu bi trebaalo da sve radi sacuvas kao srt ili sub i radice sa sve nasim slovima provereno

a notepad nek ti sluzi sammo da pregledas prevode inace svaku doradu i promenu radi sa sw-om i trebalo bi da radi ko satic

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.