Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - spajanje titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

spajanje titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Goc1308 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goc1308 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: spajanje titlova
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 13:03
Znači htio bi spojiti 2 titla koja su pravljana za film koji je na 2 cda, a ja imam verziju koja je na 1cdu...
Htio bi stopiti ta 2 titla u jedan da se drugi samo nastavlja za prvim!
molio bi nekoga da mi pomogne u mom problemu, te da mi objasni kako da to napravim!
ispričavam se ako sam fulao temu!
hvala!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 13:53
Najlakši način ti je u programu Subtitle Workshop...
Otvoriš program pa Tools -> Join Subtitles. Uneseš prvi, pa drugi i JOIN. E sad, sigurno će ti se na sastavu vreme pomeriti (sa 2. CD-a) i neće odgovarati, pa ćeš ga morati malo pomeriti unapred: Edit ->Timings -> Set delay.... Uostalom, imaš detaljno uputstvo za ovaj program, pa ga prostudiraj:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&PN=1&FID=2&PR=3

Na vrh
Goc1308 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goc1308 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2008 u 15:03
zahvaljujem!
rijesio problem!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.