Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi koi postaju san
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi koi postaju san

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dayy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dayy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi koi postaju san
    Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 13:25
Mislim da nisam jedini koi ima mnogo filmova na hdd a cekaju prevod . Mene licno interesuje dali ce za pojedine filmove biti prevoda ili ne da znam dali da ih izbrisem jer za neke vec mesecima ne postoi    ako neko nesto zna ili ima prevod za neke od ovih navedenih neka mi pomogne . Hvala unapred ....

20 Years After
50 Ways to Leave Your Lover
A Teachers Crime
And She Was
Azumi 2 Death or Love
Breathing Room
Cadet Kelly
Chemical Wedding
Crashing
Dark Reprieve
Dog Gone
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Finding Amanda
Happy Go Lucky
Harold
Hot for Teacher
I'm Through with White Girls
Initial D
Journey to the Center of the Earth
Keith
Kung Fu Fighter
Memory
Mouth to Mouth
Never Cry Werewolf
Ninja Cheerleaders
On The Doll
Picture This
Pool Party
Sharp As Marbles
Stone & Ed
Street Racer
The Babysitters
The Hive
The Sasquatch Gang
The Weekend
Vipers
Waist Deep
Walk ower me
Wicked Lake
Wifey

malo li je ?
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 13:28
Postoji rubrika "Titlovi koji će se uskoro pojaviti". Nadam se da shvaćaš da titlove radimo na dobrovoljnoj bazi i kada imamo slobodnog vremena.
Na vrh
Dayy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dayy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 13:30
ok sve mi je to jasno pogledao sam ali me zanima dali ovi filmovi imaju sanse da se pojave titlovi u nekom skorijem vremenu
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 13:41
Sve OK. Inače, moram te pohvaliti. Ti si jedan od rijetkih koji ne ulijeće sa "TREBA MI TITL!!!", nego normalno pita. Ako ti može pomoći, probaj na "all4divx.com".
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 13:43
Citiraj ali me zanima dali ovi filmovi imaju sanse da se pojave titlovi u nekom skorijem vremenu

a ne znam kako da ti itko da odgovor na ovo pitanje...
ljudi prevode sta im se svidja, tako da nitko ne moze znati sta ce se prevest...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 13:50
pa sad ne znam da li si proveravao ali pojavilo se par prevoda za neke filmove sa liste tvoje tako da moj savet ne brisi posto par meseci je malo ja imam filmove od pre par god pa ih ne brisem jer nikad ne znas kad ce se sta pojaviti, ko sto rece sentinel ljudi prevode sta im se svidi, tako da polako

e sad ako imas malo slobodnog vremena i znas engleski mogao bii sam da pocnes sa smanjivanjem liste imas tutorijale i pomoc svih nas ako se resis
pozzzzzzzzzzzz

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 13:54
care, koristi search!!!!!

http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=Eternal+sunshine&language=&orderby=1&sortby=1
http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=journey+earth&language=&orderby=1&sortby=1
http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=amanda&language=&orderby=1&sortby=1
http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=azumi&language=&orderby=1&sortby=1
http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=cadet&language=&orderby=1&sortby=1
http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/harold_2008_dvdrip/64180.aspx

i moguce je da ima jos, znaci KORISTI SEARCH!!!!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 13:56
Da, prvenstveno svaka čast na normalno postavljenom pitanju, jer je ovde to zaista retkost. I ne briši te filmove, pojaviće se prevod pre ili kasnije. Ja imam 3 harda prepuna neprevedenih filmova, pa ne brišem. Neka ih, naleteće prevodi pre ili kasnije.
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 14:05
Ja treba da prevodim Happy Go Lucky, ali mislim da nece doci skorije na red. Ne znam, videcu.
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 14:56
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Ja treba da prevodim Happy Go Lucky, ali mislim da nece doci skorije na red. Ne znam, videcu.

Dela, Meri, po'itaj. Mike Leigh mi je jedan od omiljenih. I cudaka sam morao da poguram za Naked
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 15:02
Jeste. I tad su Čudaku oči ispale na guzicu kad se upoznao sa dijalektom
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 15:09
narezi al ostavi otvoren disk i posle samo dorezes prevode

Ažurirao Vedder - 22.Listopad/Oct.2008 u 15:11

Na vrh
Dayy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dayy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 22:35
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

care, koristi search!!!!!i moguce je da ima jos, znaci KORISTI SEARCH!!!!

u svakom slucaju hvala to sam pogledao odavno ja Search koristim i jasno sam rekao da za pojedine filmove odavno trazim titlove ponekad i nadjem za neke filmove ali ocigledno da za pojedine kompresije koje je neko svojevoljno radio nema pomoci i nemoguce je dovesti titl u red mene je najiskrenije interesovalo i mogu da kazem ohrabrilo to sto su svi bili pozitivni i ubedili me da ce nekad biti i da vredi cekat pojedine titlove .

mislim da zasluzujete za vas rad i trud mnogo vise od reci Hvala ...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 22:44
Originalno postovano od strane Dayy Dayy piše:

... ali ocigledno da za pojedine kompresije koje je neko svojevoljno radio nema pomoci i nemoguce je dovesti titl u red.

Vjeruj mi, može se ako koristiš Subtitle Workshop, samo ponekad zna potrajati dok se ne uštima. Samo moraš dobro proučiti upute i naoružati se strpljenjem.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 23:14
evo jednog lepog primera de covek lepo pitao i dobio lepe odgovore i on zadovoljan i svi ostali srecni

pa posle neka neko kaze da lepa rec ne znaci nista

Na vrh
Dayy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dayy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 23:26
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

evo jednog lepog primera de covek lepo pitao i dobio lepe odgovore i on zadovoljan i svi ostali srecni

pa posle neka neko kaze da lepa rec ne znaci nista

svakako da lepa rec mnogo znaci ( meni svakako ).
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 23:35
Od ovoga treba napraviti tutorijal "Kako se postavlja prvo pitanje na forumu" LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 23:41
Dobro, dobro, ne preterujmo sad.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 23:47
LOL LOL LOL
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 09:46
eto gazda,kao prvo veliki pozdrav,nov sam pa jos pokusavam skuziti sve!imam jedno pitanjceLOL!da li bi mogao reci da li postoji bar teorijska sansa za prijevod slijedecih filmova(da ih ne brisem):
skinned alive
steel trap
20 years after
stuck
hvala unaprijed ekipo!Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.