Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POHVALA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POHVALA

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POHVALA
    Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2008 u 18:05
evo stvarno moram pohvaliti sav trud ljudi koji brinu oko ovog foruma,novi izgled je odličan,i stvarno moram pohvaliti vas koji prevodite,jer veliki sam ljubitelj filmova i da nema vas nebi mogao nijedan gledati jer neznam baš dobro engleski i stvarno od srca hvala
Na vrh
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2008 u 22:12
Pridruzujem se kolegi moramo da vas pohvalimo,iskreno ste najbolji i najbrzi sa prevodima i pohvale svima vama sto nam ulepsate pogled na film.Hvala  vam  svima.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2008 u 22:21
Lepo je čuti ovako nešto... Eto motiva za dalji rad....
Na vrh
nogard View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nogard Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2008 u 14:22
Ljudi, ovaj site je fantastičan! Bravo i samo bravo! Još se nikad nisam tako ugodno iznenadio sa tranzicijom nekog sitea. Svi linkovi su na pravom mjestu i baš je ugodno biti na ovim stranicama. Clap

Ažurirao nogard - 06.Kolovoz/Aug.2008 u 07:09
Na vrh
smartvision View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smartvision Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 21:51
Svaka cast, tek sam se registrovao ali koristim vas site redovito, Najbolji ste!!!!!!!! Samo tako nastavite. Smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 01:56
Hvala, hvala....
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 02:14
Uzivajte ljudi u nasem trudu!!! smile106
deUs eSt hOMo
Na vrh
latimer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj latimer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2008 u 23:10
sve pohvale,od srca,najiskrenije!još pre više od godinu dana sam trazio prevod za First Snow i The Borgia,i istini za volju,nisam bio previše optimističan...pre 6-7 meseci sam slučajno otkrio da su pomenuti filmovi prevedeni,i ovom prilikom se zahvaljujem i za njih,ali povod za ovo javljanje je Varljivo Sunce koje sam trazio pre oko mesec dana,a rano jutros Kneginja ga je postavila...VELIKO hvala još jednom svim entuzijastima!Hugsmile73
smile61 PS.Kneginja je Carica!smile61
kako upokojiti vampira?
Na vrh
bulat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bulat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 15:50
 Pohvale za dobre prevode, za azurnost i izgled, ali ste me razocarali kad sam pronasao titlove za singing detectiv serial, na hrvatskom, a ispostavilo se da su na engleskom. Moze li se to ispraviti, tj. da serial bude na hrvatkom ili srpskom?
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 18:32
Pozdrav
Da nebih duzio i ja se pridruzujem pohvalama svima onima koji prevode .....na ovom sajtu
Hvala vam od srca  i molim nastavite ovako
Pozdrav
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 21:38
Čast nam je kolega da imamo članove poput Vas. Veliki pozdrav i hvala Vam na lepim rečima.
Na vrh
suvi.68 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suvi.68 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2008 u 19:22
Svaka vam čast na svim prevodima koje ste uradili!Ovde ,na ovom sajtu su skoro svi prijateli i dosta toga mogu da naucim.Ja sam u ovom skoro pa novi al uz vas postajem svaki dan sve iskusniji.Još jednom svaka cast i pozdrav svima!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2008 u 19:26
Hvalakolega. Drago nam je da možemo da pomognemo. Uživaj.
Na vrh
blagoje® View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blagoje® Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2008 u 14:46
Ovo je moj prvi post...

Tek od skora sam nasao vas sajt, skidam jako puno filmova, ali mi se cesto desavalo da za neke filmove uopste nema prevoda ili nisu uskladjeni sa mojom verzijom filma, a trazio sam i na raznim subtitls sajtovima, preko googla i sa nekim softwerima za trazenje titlova i nista... Takve filmove sam spremao u poseban folder i kada sam nasao vas sajt nasao sam i prevode za sve te filmove, tako da je taj folder ispraznjen i obrisan! smile73

Na forum sam se registrovao samo da vam napisem jednu stvar:

Hvala sto postojite!!!

Od sada sam stalno uz vas.
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2008 u 14:59
Originalno postovano od strane blagoje® blagoje® piše:

Ovo je moj prvi post...Tek od skora sam nasao vas sajt, skidam jako puno filmova, ali mi se cesto desavalo da za neke filmove uopste nema prevoda ili nisu uskladjeni sa mojom verzijom filma, a trazio sam i na raznim subtitls sajtovima, preko googla i sa nekim softwerima za trazenje titlova i nista... Takve filmove sam spremao u poseban folder i kada sam nasao vas sajt nasao sam i prevode za sve te filmove, tako da je taj folder ispraznjen i obrisan! Na forum sam se registrovao samo da vam napisem jednu stvar:Hvala sto postojite!!!Od sada sam stalno uz vas.

Nema na cemu, a i ti kolega slobodno se ukljuci jos kojom porukom u nasem forumu .Dobro nam dosao
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2008 u 15:05
Upravo to,hvala što postojite,jer ja također bez vas nebi mogao gledati filmove i u potpunosti se slažem s dečkom koji je otvorio ovu temu,hvala vam na svim prijevodima...
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2008 u 15:11
Nema na čemu, a biće ih još!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
daca055 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daca055 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2008 u 14:48
Pohvala za sve prevode,svi koji to rade svaka cast a najvise pohvala za clana joya ali i za ostale koje se trude da stariji filmovi budu prevedeni.Mogla bi biti neka donacija da se moze iz svake drzave uplatiti.Hvala vam na svim prevodimaClap
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2008 u 07:00
Ma sto se tice donacija o tome ti ja daco nista ne bi znao reci.
A ako meni hoces pomoci zamjeni me kad sam ja prva smjena znaci svaki 4 dan radi umjesto mene.smile42
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
daca055 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daca055 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2008 u 12:26
Moze jer ja ne radim nistaSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,134 sekundi.