Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s driverom od monitora
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s driverom od monitora

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s driverom od monitora
    Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 13:16
Posto sam juce reinstaliral win, zatim i drivere za plocu i graficku, directx... sad nece da mi se instalira driver za monitor - Samsung 2232BW
tj odmah nakon klika na dugme da instalira odgovarajuci driver izadje poruka da je gotovo a ocigledno nije, slike je sva razvucena, desno ne vidim sve....
skinula driver s neta, isti problem :(

sinoc opet reinstalirala komp mislici da ce da proradi al nece

Ažurirao Vedder - 08.Listopad/Oct.2008 u 13:17

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 13:33
Anyway, zasto uopste instaliras drajver od monitora? Zar on ne bi trebao da radi normalno kad instaliras drajver za graficku?
deUs eSt hOMo
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 13:35
Pa moraš imati original cd sa driverima za monitor koji si dobila zajedno s monitorom,a ako ne probaj kliknuti na menu na monitoru pa pogledaj tamo,ako ni to ne uspije,onda provjeri dali si sve dobro instalirala s driverima za grafičku.    
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 13:41
Originalno postovano od strane bArCaFaN bArCaFaN piše:

Anyway, zasto uopste instaliras drajver od monitora? Zar on ne bi trebao da radi normalno kad instaliras drajver za graficku?

kod starog monitora nisam morala al kod LCD mora, jer je slika kao na nekim praistorijkim monitorima

Buki ima originalni cd + sak skidala s samsungovog sajta nema vajde
driver od graficke instaliran, ista ver kao i uvek

Na vrh
STEPPENWOLF View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
vic majstor

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj STEPPENWOLF Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 13:51
zar nema opciju da radi plug and play?podesila rezoluciju?ne kužim baš u čemu je bed?
     Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...

Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
vic majstor

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj STEPPENWOLF Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 13:54
a desni klik,propertis-setings pa klikni na advanced pa tu pokušaj podesiti opcije monitora..

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 13:56
hm, i ja koristim samsung LCD, pa mi nikad ne trazi instalaciju, dovoljno je samo graficku kad instaliram, posle restart, pojavi se ono da biras rezoluciju i posle samo namestim na clone view(zbog plazme) i radi bez problema. probaj skini nove drajvere za graficku ili menjaj rezoluciju.... kad ti je tako praistoriska slika, sigurno je rezolucija 640x480 i color quality na 8bit ili slicno??
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
vic majstor

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj STEPPENWOLF Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 13:57

i ja mislim da je do toga ali tko zna..neka proba..i neka javi da li je šta uspjela?

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 14:03
namestim ja tako rezoluciju 1680x1050 (slikai dalje cudna, razvucena) ali posle - sad ne znam kako da objasnim al slika je veca nego sto ja vidim na monitoru, kako idem levo/desno/gore/dole s misem pomera se ekran, ne mogu odjenom da vidim sve

zato mi je sada namestena 1024x768 jed vidim i vrh i dno tj taskbar

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 14:09
da nije postavljena slika na dual view, ili horizontal span ili vertical span....
ako koristis Nvidia karticu idi u nvidia control panel i onda na setup multiple displays. ako koristis samo lcd monitor onda postavi na Single View(Display)
, a ako koristis plus jos jedan display(LCD Tv, Plazma) onda postavi na Clone...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 14:10
Ti driver-i za monitor, kako kažeš, uopšte ti nisu potrebni. Svaki monitor će raditi bez njih kako treba. To je tebi nešto u podešavanjima grafičke promenjeno. Koja je grafička u pitanju?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 14:19
ati radeon 9200
znam kad sam uzela ovaj monitor i prikljucila, slika je isto bila sva izobicena, i tek posle instalacije drivere za monitor je bila normalna rezolucija i boje

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 14:25
Ok. Ajde dve stvari: šta ti stoji za monitor u Device menager-u? I kako ti je podešena kartica: display properties ->advanced->overlay (i display)?
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 15:07
Originalno postovano od strane bArCaFaN bArCaFaN piše:

I ja tako mislim.Radio sam x puta sistem i nikad nisam ih instalirao i radiolo je Ok.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 17:42
E moja Vedderka, kad imas 22" monitor, on vuce za sobom i graficku od bar 150 eura da bi to bez problema radilo. Medjutim, kod tebe je nesto sjebano u drajverima za grafiku, idi na ATI-jev sajt i skini najnoviju verziju, pa onda probaj...
deUs eSt hOMo
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 18:29
uspela sam nekako preko catalyst centra da namestim :)

Hvala na pomoci!!

barca ma radilo je to pre bez problema, a i uzima sad za koji dan nove delove pa se nadam da nece biti vise problema :)

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2008 u 20:52
E, super da si resila to, ali kazem ti, kupuj novu grafiku i bez problema si. Ja sam imao problem kad sam uzeo 22" monitor, graficka mi se pregrejavala do besvesti kad igram neku igru, a sad ova sto imam zvace bez problema i ne dize se iznad 40 stepeni.
deUs eSt hOMo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.