Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LUKINA Veterinarska ambulanta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LUKINA Veterinarska ambulanta

Odgovori Odgovori Stranica  123 16>
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LUKINA Veterinarska ambulanta
    Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:39
    Evo posto je par clanova okacilo slicice svojih ljubimaca    resih da otvorim mesto za iste tako da
ovde mozete pisati o svojim ljubimcima ,kaciti slike istih ,druziti i razmenjivati utiske i i skustva o svojim ljubimcima.
Unapred se nadam da su vam ljubimci mazeni i pazeni i da sa njima nemate nekih problema ali ako treba pomoc nekakva tu sam da vam izadjem u susret koliko mogu pozz

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:47
Imam tri papagaja, i oba su potpuno luda. Šta da radim s' njima? D' ubijem ili jok?
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:50
Evo nas kao prvih clanova ove ordinacije,da ne baksuziram da budemo cesti pacijentismile56pupupu,ali tu smo da se za sad hvalimo i po potrebi da angazujemo Dr Luku.On je zaduzen za lecenje nasih ljubimaca(rekli smo da bi trebalo da leci ljubimce i njihove gazde)mada za to bi mogli da promenimo ime u Dr Luka i Dr Dragan &co.
Ja sam slike mog ljubimca vec postavila na forum,da bi naterala Dr Luku da napokon otvori tu svoju ordinaciju i da pokaze sta ume!
Ali hajde opet:
Evo da Vas upoznam,ovo je moj ljubimac,tj ljubimica MO,od milošte zvana MOCA.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:51
pa nadji im papagajice   dobro je poznato da zena zna da obuzda i najludje ludake ,ako nista drugo barem ce ih izmoriti pa vise nece biti ludi(bar neko vreme)

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:53
@jeca pazi ovako za uspesno izlecenje zivotinje potreban je i rad sa gazdama tako da se to podrazumeva

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:55
Pogrešno sam se izrazio: papagaj i papagajke.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:01
pa nije ni cudo sto je poludeo jadan nego ,kupi veci kavez i dodaj jos par papagaja a tog jadnika izoluj u posebni kavez sa ogledalcetom da malko dane dusom

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:01
To je za ljude koji ne znaju FERETKA,posto su ovde veliki ljubitelji filmova mogu da se sretnu u filmu Beast master,tamo su u paru i zovu se Kodo i Podo.ovaj hibrid(znaci necete ovako ukrstenu zivotinju naci kao starosedeoca u divljini,jer kao takve ne opstaju u prirodi,ono sto vidjate,a lici na ovu zivotinju to je lasica)dobijen je ukrstanjem lasice,vidre,tvora i hermelina(koji je opet kao i lasica).Dosta su pitoma stvorenja koja cete tesko privoleti na mazenje.Znaci hiperaktivne su i nemoguce znatizeljne!Svaki mm stana mora da obidje.Jos uvek je mlada,pa samim tim je jos uvek i tako blesava,mislim da kada poraste da ce se malo smiriti!
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:04
Pa to se i podrazumeva,uvek komunikacija Dr i pacijent(u ovom slucaju vlasnik pacijenta posto pacijenti ovakvi konkretno ne umeju da pricaju)mora da bude na extra nivou!

Ažurirao jecaDJ - 02.Listopad/Oct.2008 u 21:19
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:04
lude jesu , zivahne i radoznale do bola a u drustvu su prave mele napasti koje je prosto uzivancija gledati dok se igraju

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:05
Ma da samo te izaziva da se igras sa njom,znas kad pocne da me juri po stanu!smile62
Mislim da je vrh ljubimac,kao sto rekoh do prosle godine sam imala vevericu,tj veverka koji je nazalost u nedostatku ambulante Dr Luke dobio upalu pluca i uginuo je,cak i uz sve silne antibiotike nije mogao da preziviCry
Ali zato sada lecim rane,Mo je mnogo luda,mislim da je ona naj,najlepsi poklon za rodjendan(jes da je poklon stigao pre rodjendana,ali je za to namenjena)koji sam ikada dobila!

Ažurirao jecaDJ - 02.Listopad/Oct.2008 u 21:18
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 22:17
Doktore, pomozite!
Ovo je moj ljubimac. Inače, zbog posla kojim se bavim, ovo je idealan ljubimac za mene jer mogu biti siguran da neće ništa reći ako murja napravi pretres. U zadnje vrijeme primjetio sam da nešto ne valja sa njom. Naime, više ne ispunjava želje! Moja prva želja je bila da šuti kao zalivena ako dođe muja i to mi je ispunila. Međutim, nakon tog dana mi više nije ispunila ni jednu želju. Doktore pomozite, mislim da se pokvarila.

Ažurirao iromafia111 - 02.Listopad/Oct.2008 u 22:21
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 22:23
e jesi probao da izbacis sliku muje iz sobe mozda i progovori pa ti ispuni zeljice

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 22:34
Ma nije to slika. To je samo šapka od jednoga. Otišao je i u brzini zaboravio uzeti sa sobom.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 22:40
pa eto resenja svoje suvenire drzi dalje od ribice i pazi sta zelis

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 23:46
Hvala doktore.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2008 u 02:40
Evo je moja debela prasica. Jede puno, radim s njom, doktore?

deUs eSt hOMo
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2008 u 02:41
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Hvala doktore.

nema na cemu tu smo da pomognemo i ljubimcima i vlasnicima

nego kako vidim za prvo vece poslovanja nije lose sto se posecenosti tice , a da bi posao isao jos bolje posto vidim da su ljudi odusevljeni jeceinim ljubimcem uzimam je kao P.R -a moje ordinacije.posto do sad nije radno angazzovana za razliku od alme i zloce ,a i u nedostatku drugih ,nadam se da ce jeca i njen i vas omiljeni ljubimac prihvatiti poslic u mojoj skromnoj ordinacijici

verujte mi dugo sam se dvoumio izmedju nje i zloce ali posto sam navikao kao i vi na zlocine kafe u kafance od prekoputa nisam imao srca da je mazneem odatle i barci drasticno smanjim promet.(otvaram racun kod barce u lokalce samo za zlocine kafe-tako da svi posetioci i klijenti moje ordinacije mogu da naruce kafu i uzivajuu u neponovljivom izgledu i ukusu dok zavrsimo sa pacijentom)

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2008 u 02:46
barca smanji joj obroke i kupi onu vrtesku da ima cime da se zanima

Na vrh
manjeZlo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
evil

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manjeZlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2008 u 12:53
Nemam ljubimca vise..poz vasim ljubimcima, svi su slatki
dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 16>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,309 sekundi.