LUKINA Veterinarska ambulanta
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=21529
Datum ispisa: 23.Srpanj/Jul.2026 u 14:55 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: LUKINA Veterinarska ambulanta
Objavio: luka0037
Tema: LUKINA Veterinarska ambulanta
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:39
Evo posto je par clanova okacilo slicice svojih ljubimaca resih da otvorim mesto za iste tako da
ovde mozete pisati o svojim ljubimcima ,kaciti slike istih ,druziti i razmenjivati utiske i i skustva o svojim ljubimcima.
Unapred se nadam da su vam ljubimci mazeni i pazeni i da sa njima nemate nekih problema ali ako treba pomoc nekakva tu sam da vam izadjem u susret koliko mogu pozz
-------------

|
Odgovori:
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:47
Imam tri papagaja, i oba su potpuno luda. Šta da radim s' njima? D' ubijem ili jok?
-------------
|
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:50
Evo nas kao prvih clanova ove ordinacije,da ne baksuziram da budemo cesti pacijenti pupupu,ali tu smo da se za sad hvalimo i po potrebi da angazujemo Dr Luku.On je zaduzen za lecenje nasih ljubimaca(rekli smo da bi trebalo da leci ljubimce i njihove gazde)mada za to bi mogli da promenimo ime u Dr Luka i Dr Dragan &co. Ja sam slike mog ljubimca vec postavila na forum,da bi naterala Dr Luku da napokon otvori tu svoju ordinaciju i da pokaze sta ume! Ali hajde opet: Evo da Vas upoznam,ovo je moj ljubimac,tj ljubimica MO,od milošte zvana MOCA.
|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:51
pa nadji im papagajice dobro je poznato da zena zna da obuzda i najludje ludake ,ako nista drugo barem ce ih izmoriti pa vise nece biti ludi(bar neko vreme)
-------------

|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:53
@jeca pazi ovako za uspesno izlecenje zivotinje potreban je i rad sa gazdama tako da se to podrazumeva
-------------

|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 20:55
Pogrešno sam se izrazio: papagaj i papagajke.
-------------
|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:01
pa nije ni cudo sto je poludeo jadan nego ,kupi veci kavez i dodaj jos par papagaja a tog jadnika izoluj u posebni kavez sa ogledalcetom da malko dane dusom
-------------

|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:01
To je za ljude koji ne znaju FERETKA,posto su ovde veliki ljubitelji filmova mogu da se sretnu u filmu Beast master,tamo su u paru i zovu se Kodo i Podo.ovaj hibrid(znaci necete ovako ukrstenu zivotinju naci kao starosedeoca u divljini,jer kao takve ne opstaju u prirodi,ono sto vidjate,a lici na ovu zivotinju to je lasica)dobijen je ukrstanjem lasice,vidre,tvora i hermelina(koji je opet kao i lasica).Dosta su pitoma stvorenja koja cete tesko privoleti na mazenje.Znaci hiperaktivne su i nemoguce znatizeljne!Svaki mm stana mora da obidje.Jos uvek je mlada,pa samim tim je jos uvek i tako blesava,mislim da kada poraste da ce se malo smiriti!
|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:04
|
Pa to se i podrazumeva,uvek komunikacija Dr i pacijent(u ovom slucaju vlasnik pacijenta posto pacijenti ovakvi konkretno ne umeju da pricaju)mora da bude na extra nivou!
|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:04
lude jesu , zivahne i radoznale do bola a u drustvu su prave mele napasti koje je prosto uzivancija gledati dok se igraju
-------------

|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:05
Ma da samo te izaziva da se igras sa njom,znas kad pocne da me juri po stanu! Mislim da je vrh ljubimac,kao sto rekoh do prosle godine sam imala vevericu,tj veverka koji je nazalost u nedostatku ambulante Dr Luke dobio upalu pluca i uginuo je,cak i uz sve silne antibiotike nije mogao da prezivi Ali zato sada lecim rane,Mo je mnogo luda,mislim da je ona naj,najlepsi poklon za rodjendan(jes da je poklon stigao pre rodjendana,ali je za to namenjena)koji sam ikada dobila!
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 22:17
Doktore, pomozite! Ovo je moj ljubimac. Inače, zbog posla kojim se bavim, ovo je idealan ljubimac za mene jer mogu biti siguran da neće ništa reći ako murja napravi pretres. U zadnje vrijeme primjetio sam da nešto ne valja sa njom. Naime, više ne ispunjava želje! Moja prva želja je bila da šuti kao zalivena ako dođe muja i to mi je ispunila. Međutim, nakon tog dana mi više nije ispunila ni jednu želju. Doktore pomozite, mislim da se pokvarila.

-------------

|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 22:23
e jesi probao da izbacis sliku muje iz sobe mozda i progovori pa ti ispuni zeljice
-------------

|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 22:34
Ma nije to slika. To je samo šapka od jednoga. Otišao je i u brzini zaboravio uzeti sa sobom.
-------------

|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 22:40
pa eto resenja svoje suvenire drzi dalje od ribice i pazi sta zelis
-------------

|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 23:46
Hvala doktore.
-------------

|
Objavio: bArCaFaN
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 02:40
Evo je moja debela prasica. Jede puno, radim s njom, doktore?
http://img404.imageshack.us/my.php?image=img0263zh5.jpg - http://g.imageshack.us/thpix.php -
------------- deUs eSt hOMo
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 02:41
iromafia111 piše:
Hvala doktore.
|
nema na cemu tu smo da pomognemo i ljubimcima i vlasnicima
nego kako vidim za prvo vece poslovanja nije lose sto se posecenosti tice , a da bi posao isao jos bolje posto vidim da su ljudi odusevljeni jeceinim ljubimcem uzimam je kao P.R -a moje ordinacije.posto do sad nije radno angazzovana za razliku od alme i zloce ,a i u nedostatku drugih ,nadam se da ce jeca i njen i vas omiljeni ljubimac prihvatiti poslic u mojoj skromnoj ordinacijici
verujte mi dugo sam se dvoumio izmedju nje i zloce ali posto sam navikao kao i vi na zlocine kafe u kafance od prekoputa nisam imao srca da je mazneem odatle i barci drasticno smanjim promet.(otvaram racun kod barce u lokalce samo za zlocine kafe-tako da svi posetioci i klijenti moje ordinacije mogu da naruce kafu i uzivajuu u neponovljivom izgledu i ukusu dok zavrsimo sa pacijentom)
-------------

|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 02:46
barca smanji joj obroke i kupi onu vrtesku da ima cime da se zanima
-------------

|
Objavio: manjeZlo
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 12:53
Nemam ljubimca vise..poz vasim ljubimcima, svi su slatki
------------- dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D
|
Objavio: bArCaFaN
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 13:27
Hvala doktore, pokusacu sa tom terapijom...
------------- deUs eSt hOMo
|
Objavio: streberche
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 14:02
Evo ja imam problem sa mojim mackama...Mislim ne znam sta da radim,mislim da su zavisnici. Ne odvajaju se od racunara! Vidite i sami...
Mislila sam da je samo sa Marom problem,a onda je i Zivko krenuo istim putem...

|
Objavio: darije
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 14:16
hihihihi.. baš šu šlatke.....
-------------
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 14:22
darije piše:
hihihihi.. baš šu šlatke.....
|
Hvala
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 14:52
luka0037 piše:
iromafia111 piše:
Hvala doktore.
|
nema na cemu tu smo da pomognemo i ljubimcima i vlasnicima
nego kako vidim za prvo vece poslovanja nije lose sto se posecenosti tice , a da bi posao isao jos bolje posto vidim da su ljudi odusevljeni jeceinim ljubimcem uzimam je kao P.R -a moje ordinacije.posto do sad nije radno angazzovana za razliku od alme i zloce ,a i u nedostatku drugih ,nadam se da ce jeca i njen i vas omiljeni ljubimac prihvatiti poslic u mojoj skromnoj ordinacijici
verujte mi dugo sam se dvoumio izmedju nje i zloce ali posto sam navikao kao i vi na zlocine kafe u kafance od prekoputa nisam imao srca da je mazneem odatle i barci drasticno smanjim promet.(otvaram racun kod barce u lokalce samo za zlocine kafe-tako da svi posetioci i klijenti moje ordinacije mogu da naruce kafu i uzivajuu u neponovljivom izgledu i ukusu dok zavrsimo sa pacijentom)
|
Fala gazda,privatam se posla!I fala jos jednom na poverenju! Nadam se da cu odradjivati svoj posao kako treba!Nego nismo se dogovorili oko plate!
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 14:55
Probaj da ih posaljes na onaj program za odvikavanje od video igara! Izvini gazda sto se mesam u pos*o,al vidim da te nema,pa da pacijent ne ceka! SLEDEĆI!!!!!!!!!! u izvini nisam videla da si stigao!!!
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 14:55
mace su slatke
aj da probamo ovako odgovoris na par kratkih pitanja
1 da li provodis vise oda par sati dnevno za racunarom
2 da li posecujes vise od tri foruma ,od kojih dva imaju veze sa filmom
3 da li redovno gledas filmove
4 da li redovno igras asocijacije na titlovima i ff
5 da li su tvoje mace prisutne sve vreme dok si ti na forumu
6 da se mozda maca nije navukla na spamanje barake i he tan na ff-u
7 ili su navucene na stalno pokretanje misa u tvojoj ruci pa sada ti ga samo cuvaju dok se ne vratis za sto
ako je bar pola odgovora da onda ste i ti i imace navucene na net i forume
davet vise druzenja i igre van stola za kompijuter
-------------

|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 15:03
Hvala

Bas sam se nasmejala,ovako neraspolozena...Tnx 
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 15:03
Auuu doktore,koliki vam je.......taj spisak zbog samo jedne dijagnoze!
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 15:22
jecaDJ piše:
Auuu doktore,koliki vam je.......taj spisak zbog samo jedne dijagnoze!
|
jeco posto si pocettnik jedan savetic za dalji rad
pitanja i prica nikad nisu velika da pokazes i pacijentu i vlasniku da ti je stalo do njih
razgovor i dobar kontakt sa vlasnikom je uvek pola dijagnoze
e sad sto se velicineeeeeeeeee i obimaaaaaaaaaa ............ posla tice deder okaci jos koju sliku sa ljubimcem d a malko izreklamiramo ordinaciju (obavezne ste obe u kadru)
-------------

|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 15:24
streberche piše:
Hvala   Bas sam se nasmejala,ovako neraspolozena...Tnx 
|
nema prooooooooooooo blema " sto bi reko RADOVAN III
tu smo da ljudima i zivotinjama vratimo osmeh na lice
-------------

|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 16:12
haha doktore,nemos nju savatati da je slikas,jedino da je vezem za radijator.jedino sam onako uspela
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 17:04
cika doca ode do pinokija na palacinke i da radi mal pa se vraca kasnije
jeco objasnicu ti kasnije kako da navatas mezimce do tad neka se pacijenti i vlasnici posluze sa kafom kod barce u kafamnce zloca jutros skuvala za ceo vikend.
-------------

|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 17:13
dobro gazda prijatno,pozdravi mi sanju!
Kakva je bila palacinka?jel po mom receptu? i ocu ono objasnjenje
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 21:18
joj barca sta cu ti radim vidis sta se desi kad mi ometas P.R-a nema mi klijenata
jeco samo da znas radis na procenat od sad pa vidi koliko ce provodis vreme ovde
-------------

|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 21:20
|
vazi,hocu prvo odgovore na prethodni post
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 21:42
ovo je maza kad je bila mala inace moja terijerka koja sad ima godinu dana

moj mali jazavicar koga sam morao da poklonim na krajuu sestri koliko joj se svideo i koliko su ludeli jedan za drugim

tigrica ste vec imali priliku da vidite nazalost zbog izdataka i on je morao da ide cim je malko porastao dobio je novog vlasnika
@jeco palacinke su kao i uvek bile vrh ali posro ne znam tvoju drygaricu jeo sam samo slane moracemo zajedno jednom na palcinke pa taman da i upoznam sanju i dobijem ja te povlastice kao ti
-------------

|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 21:46
Pa pise im ime na onim plocicama,procitas,nije tesko! a sta bi sa objasnjenjem o onom savatavanju! a maza je skroz extra.a kod koga je bio tigric? a pogledaj kako si napisao post,ispravi ga molim te!
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 22:02
feretke su po prirodi radoznale i uvek spremne za igru a uz to su i prave maze kad se navataju , zato iskoristi nesto da im skrenes paznju i okupiras ih igrom i tako ces zadobiti i njihovo poverenje i mogucnost da je polako pridjes i capis a verujem da ima i neko mesto gde voli da se ceska mazi .... samo bez naglih ish*trenih pokreta
-------------

|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 22:04
E da da ti stavim jednu slichicu
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 22:05
malo je mutna,ali dobro,sta je tu je.Pocnem da kriziram cim vidim pinokia! Tresle mi se ruke
|
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 22:13
Sta i Pinokio je Jecin kucni ljubimac
-------------
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 22:21
A ne to Luki pravim zazubice!
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 22:53
samo ti zezaj
nego oni bese ne rade dostavu mrzi me da se cimam sad do njih
-------------

|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 22:55
jecaDJ piše:
A ne to Luki pravim zazubice!
|
Jeco, pa mislim stvarno.....
-------------
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 23:12
Sta bre mislis,dovodi ljubimce na pregled,nema sta bre da mislis, vis da se dr Luka ljuti sto nam opo poso!
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2008 u 23:18
Sad ce opet tebi od plate
-------------
|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 01:04
nece nista odbijamo poslic lepo ide
polako dok se rascuje, dok nas dosadasnji poseitoci pohvale ma ima da budeom posecenjiji od barcine kafane
cekaj samo da jeca navata ljubimca (kad smo kod toga probaj da gaa navatas sa onom belom jaknicom ponoovo izgleda da deluje umirujuce i animirajucec kako na njega tako na ostale vlasnike)
-------------

|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 14:15
ma doktore,nemo zezas! nego kasnim malo na pos*o danas!
|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 14:30
ma nikakav problem danas i onako lose vreeme tako da samo opusteno
dok popijemo kafu u kafance pa ce mo poceti
-------------

|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 14:33
vazi pa jel pocinjemo sa poslom danas? gde nam se denuo doktor?
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 18:46
streberche piše:
Evo ja imam problem sa mojim mackama...Mislim ne znam sta da radim,mislim da su zavisnici. Ne odvajaju se od racunara! | a ovi moji ne odvajaju se sa skutera! uvek vadim kljuceve da mi ga ne ukradu  http://img232.imageshack.us/my.php?image=zveroviua7.jpg - http://g.imageshack.us/thpix.php -
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 19:55
ee a gde je kontejner za mace kacige i ostala zastitna oprema , mace ima da dobiju kaznu za ne bezbednu voznju
-------------

|
Objavio: icemaher
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 19:58
imam jake veze sa policijom  ne mogu im nista!! hahaha
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 20:12
e pa kad je tako pusti mace da uzivaju i ne se plasis za skuter verovatno su ih do sad registrovali u policiji tako da i ako ga ukradu nece daleko.
pspspsp. nepominji cesto policiju lecim mafijinu ribicu od stresa prema pripadnicima reda i zakona
malko je znas istraumirana pa kad ih vidi cuti ko zalivena ,a njemu ostale jos dve zelje kod nje pa steta da propadnu sammo zato sto ona ne progovara (samim tim i ne moze da kaze ono cuveno ciribu ciri ba)
-------------

|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 20:45
doktore jesmo zavrsili za danas?Mislim da su svi koji su imali zakazanobili,jedino dr Dragan nije odradio svoj posao!Da nije napustio nasu kompaniju? haj napravte nekog smajlija sa ulogom doktora molim!
|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 21:35
jesmo jeco gotovo za danas
nego kako proslo slikanje daj okaci neku slicicu da malko prosirimo kampanju
-------------

|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 22:03
|
e nema slika,pogle sto mi je dr Dragan sredio onu sa mocom,svaka mu cast!
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 02:35
u ala ju je sredio izem mu smisao za kompoziciju
sredio je on nasu reklamu , zasto sam te uzeo za P.R-a(citaj praava riba sa mezimcom)!!!!
tvoj posao je da te ljudi primete i da ih animiras da posete ambulantu ,a to slabo ide ako si zakopcana do grla i u nekoj monaskoj uniformi. kako da objasnim svim onim uglednim novinama sad ovaj potez koji se nadam da nema nikakve veze sa tobom vec sa draganovim ne poznavanjem kompozicije fotografije?
lepa si mlada si imas lepe ljubimce ne daj da te par komentara pokoleba u daljoj reklamnoj kampanji i radu samnom
ocekujem par novih slika jos koliko danas jer je prva dala pozeljan efekat i sve pohvale za fotografa jer je srz i kompozicija dosla do izrazaja i slika ostavila upecatljiv utisak kod obe populacije
-------------

|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 14:19
Doktore,da li mogu da dobijem sutra slobodan dan?Evo dosla sam danas na posao,da odradim smenu umesto sutra! Ako treba skini s plate!
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 14:52
ma moze sve samo okaci reklamniu materijal i saljem te na palic na simpozijum P,R (citaj praava riba sa mezimcom)!!!!
-------------

|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 14:53
|
Ma ne treba mi palic,samo sutra da budem slobodna,na Palic cemo kasnije!
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 14:55
sto se mene tice nema problema sto bi reko RADOVAN III
-------------

|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 14:59
|
Haj pa da jedemo tortu u utorak onda,hvala gazda!
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 15:02
joj torta
kakvog P.R-a (citaj praava riba sa mezimcom)!!!! imam vredi svakog evra
-------------

|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 15:04
Pa sta reci! El odgovara,nekasa shlagom,plazmom i eurokremom?A za pice ko sta hoce neka popije kod Barke u kavani na moj racun,ja castim!
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 15:06
sto bi reko pliver d. ti mi citas misli
-------------

|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 18:41
|
Stas kad smo na istu talasnu duzinu zagazili
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 18:52
jecaDJ piše:
Stas kad smo na istu talasnu duzinu zagazili
|
pojasnj malo
-------------

|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 21:29
|
Pa kazes da ti citam misli
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 21:33
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 21:44
Ohoho,
-------------
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 21:45
|
aj sad ti pojasnjavaj????
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 21:57
ma prazna mi tastatura pa se nisam setio niceg drugog kako da ti potvrdim duzinu
i da
slike kacis u ambulante a ne po kafanama i ne moj molim te neke starane samo tvoje i mocine umetnicke radove
kad barca bude placao onda ce mu mozda ako budem dobre volje uradis PR. za kafance
i pozuri sa tim slikama vidis da nema posla
-------------

|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 21:59
Au Dr Luka,pa so s nestrpljiv?Nesu jos gotove! Jes iso u pinokio danas? jesi procitao onu pricu?
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2008 u 22:43
nista od pinokija danas posla preko glave
jesam citnuo pricu cak i ucestvovao sad cu im dopisem nesto i da odvucem pricu na ovu stranu
-------------

|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 19:23
evo slucaj za doktora Dragana,pozalio se jedan pacijent,dosao nam je iz Barkine kavane od preko puta.Evo sad cu vam izneti slucaj: sta mu preporucujete?Koja dijagnoza i koja terapija???On je u kafani i dalje,zamolio vas je da mu javite da pocne sa terapijom!
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 19:50
Ja bih ovde skalpel bez razmisljanja.Evo spreman sam a i ekipa je:
-------------
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 19:52
|
Stizem u ulogu med sestre!Evo doktore rukavice i skalpel!
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 20:01
Moze,moze sekoooo!
-------------
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 21:52
Doktore Dragane jel gotova operacija?
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:11
Pri kraju je
-------------
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:12
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:17
U sigurnim je rukama,meni i seka Jeci jos niko nije umro
-------------
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:20
Naravno doco,ekipa smo da nemam reci! Nisam videla do sad da si mi stavio spam kod nika
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:50
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 22:55
jecaDJ piše:
Naravno doco,ekipa smo da nemam reci!Nisam videla do sad da si mi stavio spam kod nika
|
Pa pogledaj ispod tvog nicka i nevidljivog avatra koliko vidim pise Spamerka :)
-------------
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 23:00
|
pa videla,zato i kazem,a da i avatar mi nesto posto nevidljiv.Kako da ga postavim?
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 23:00
Gotovo.Preziveo
-------------
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 23:03
doco, o's meni d' izvadis ovo coravo crevo? muci me danima
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 23:03
|
Haj sad da ocerupas nekog drekavca u kavani,idi da vidis gde je.Pitaj Zlocu,njoj sam ga ostavila da ga pricuva dok ti ne dodjesh!Ponesi i skalpel uzaput!!!!
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 23:12
manjeZlo piše:
doco, o's meni d' izvadis ovo coravo crevo? muci me danima  |
Ma bolja varijanta je da mu vratim vid
-------------
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2008 u 23:19
jecaDJ piše:
pa videla,zato i kazem,a da i avatar mi nesto posto nevidljiv.Kako da ga postavim?
|
Jel odgovara?
-------------
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 03:33
pa kolega vidim da ste bili vredni i da je pacijent preziveo cestitam
-------------

|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 15:15
|
Divno doktore Dragane,hvala vam puno.Tek sad videh!
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:56
nije vise potrebno, lafa doco na predlogu
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:57
|
znaci ozdravila nam Zlocka!
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 23:01
jasta, bolovi nestali kao rukom odneseni
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 23:04
Objavio: Blank
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2008 u 00:18
Doktore, problem koji me muci i nije neki ozbiljan problem, ali bih da
pitam za savet..kad ste vec tu. Ovo je, moj mini-panter, Bagira:

Primecujete nesto neobicno? Pa naravno. Otkud panteru beo stomak i
nozice?! Da li je do Balkanskog podneblja, hrane (dajem mu dosta salame
i cajne kobasice), deterdzenta ili neceg cetvrtog, ne znam. Da li ce se
proces izbeljivanja nastaviti, ne znam. Ta pomisao me najvise i plasi.
Jeste, panter bele boje bi bila retkost, ali ja bih ipak da on zadrzi
svoju originalnu pigmentaciju. Sta predlazete? Hvala.
|
|