Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DEATH RACE DVDSCR XVID-ALLIANCE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DEATH RACE DVDSCR XVID-ALLIANCE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ciciban View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciciban Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DEATH RACE DVDSCR XVID-ALLIANCE
    Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 09:24
jel ima ko prijevod eng,cro ili srb
Na vrh
dean_suvi View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dean_suvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 18:07
    imam jas engleski spustio sam ga iz subscene.com tamo chesh da ga nagesh.i aj napravi srbski ili pisi ako ne mozesh da ga napravim jas
Na vrh
celtics View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj celtics Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 18:59
a kralju napravi ga, cekam taj titl ko ozebo sunce
255
Na vrh
dean_suvi View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dean_suvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 21:46
    aj videch shta mogu
Na vrh
dean_suvi View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dean_suvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 17:00
ej brate neko ga postavio ali na cro ali u subworkshop ne ga vadi kaze da unsaported file

Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 17:29
dean_suvi, ako mislis prevoditi uzmi ovaj engleski sto sam ja postavio danas, prevod je kompletan i moze se otvoriti u subworkshopu. Zato sam ja i postavio ovaj jer onaj ima neku gresku i nece SW da ga otvori.

POZDRAV
Na vrh
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 19:18
Ne koristite hrvatske titlove za ovaj film osim ako se neko zeli dobro nasmijati molim da neko to obrise!
two beer or cela GAJBA Beer ??????
Na vrh
djekson View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djekson Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 19:21
OVAJ PREVOD ZA DEATH RACE JE PREVEDEN PREKO PROGRAMCIC I POJMA NEMA GRAMATIKA NE POSTOJI
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 19:54
izbrisao sam ih....
Na vrh
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 20:48
Pa mogao si da ih ostavis jos malo da se raja proveseliBig smile
two beer or cela GAJBA Beer ??????
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 21:53
Ma ne valja ni ovaj engleski koji sam ja stavio, ali su barem linije titla ukucane. Ne valja zato sto je izgleda neko sa arapskog preko translatora prebacio na engleski.

POZDRAV
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 23:51
Znam, zato sam ga (nevoljno) i ostavio, ali ako ga kneginja spazi... adios....
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2008 u 00:00
pih !
pored svih duplikata ... taj nam nece smetati bar dok se ne pojavi dobar prevod    

A za to "adijos" imas zadacu da mi javis kad stigne.
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2008 u 00:25
fiju.. Ovaj put smo se izvukli
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2008 u 14:17
Nece se pojaviti dobar titl dok ne izadje DVDRip, to svi znamo. A nadam se da ce ubrzo izaci DVDRip.

POZDRAV
Na vrh
ciciban View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciciban Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 19:17
zar ga niko ne prevodi?

Na vrh
dean_suvi View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dean_suvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2008 u 03:21
    evo neko ga spushtio na makedonski a i mislim i na hrvatski da je bio ako ga nisu trgnili dobar je prevod samo nije tochan tajming ali sa dobar player kao gom player mozesh da ga popravish
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.