| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
potrebni prevodi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: potrebni prevodiObjavljeno: 05.Rujan/Sep.2008 u 22:27 |
|
nemam gde da postavim ovo pa ajde ovde pa ako bi neko bio ljubazan da prevede sledece filmove:
1.border lost/tt0892041/-2008 2.last hour/tt0494249/-2008 3.jump out boys/tt1084697/-2008 4.the lost samaritan/tt1118519/-2008 5.time bomb/tt1233551/-2008 6.johnny sunhsine/tt1263687/-2008 filmovi nisu izasli pre 5-10 dana vecina ima eng.prevod i mislim da sigurno prevodi trebaju ne samo meni nego i manjem delu kolega koji vole novije filmove.zahvaljujem na paznji i unapred veliko hvala ako se neko seti da prevede ove filmove ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alexandar2304
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2008 u 23:55 |
|
I ja se slazem sa @panmarko-m..oko potrebnih prevoda...pa ako ima neko ko zeli....bicemo veoma zahvalni....
POzzz |
|
|
R E S P E C T ! ! !
|
|
![]() |
|
zaja_l
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 18:12 |
|
Treba mi prevod za ice age 3
|
|
![]() |
|
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 18:13 |
|
jel to uopce izaslo jos?
|
|
|
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 18:53 |
|
Marko procitaj pravila foruma!!!
14). Zabranjeno je traziti da drugi prevode za vas, prevode dobijate za dzabe, sacekajte da se pojave kao i svi ostali! Ažurirao Vedder - 06.Rujan/Sep.2008 u 18:53 |
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 19:02 |
Dr Dragan: Ma vazno je prvo nabaviti titl a za film ce izgleda lako. Mislim stvarno katastrofa...
Ažurirao Dr Dragan - 06.Rujan/Sep.2008 u 19:23 |
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 23:32 |
|
Sta znaci zabranjeno je traziti da drugi prevode za vas nerazumem cemu forum 100 ljudi traze prevode a ti se obracas meni da netrazim prevod oonda ukinite postavljanje novih tema i zabranu trazenja prevoda kad to budem video na forumu budi siguran da necu traziti nista
|
|
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 23:41 |
|
Koleginica ti je skrenula paznju na pravilo foruma,koje je sasvim jasno.Znaci zabranjeno je traziti,moliti i sl. od ljudi da ti nesto prevedu.
Ako ti treba titl za neki film slobodno ga napisi u topicu potrzanja filmova do ili od 2005.Znaci ljudi da li ima neko prevod za taj i taj film.Ako neko ima postavice ga.Mozda ga neko i prevodi pa vidi da jos nekom treba, opet ce ga postaviti kad zavrsi,znaci samo malo strpljenja i bez naredjivanja. |
|
|
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2008 u 00:08 |
|
dal ti u mom postu vidis neku naredbu ili molitvu,al da nebi dublje isli bez razloga u replike pozdrav i cekam prevode i dal mislis da neko ima prevode ovih filmova cisto sumnjam ja sve prevode novijih filmova koje kolege traze postavim( mislim dobar deo) ako ih nema ni na jednom sajtu glupo je da ih neko drzi samo za sebe.JA se izvinjavam ako je ovo izgledalo kao naredba ili slicno
|
|
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2008 u 00:18 |
|
Pa koliko vidim: "ako bi neko bio ljubazan da prevede sledece filmove"....
A za ove prevode,sta reci filmovi su noviji tako da verujem da ce bar neki od njih biti skorije prevedeni.Samo malo strpljenja,kolega.... |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |