Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ako netkome treba nesto
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ako netkome treba nesto

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ako netkome treba nesto
    Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2008 u 13:06
s obzirom da imam preko 10GB muzike, od rocka, metala, narodne, hr, techna itd itd
neka postavi sta mu treba drage volje cu mu dati download link..

ako trebate mix molim neka to bude u obliku
grupa/mix by:/naziv pjesme

ostali
grupa/naziv pjesme (ako znate i godinu, ali nije obavezno)
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2008 u 14:43
Ja bi onu od Alme84 - Ne mogu izdurat, moram se udat!!! LOL
Je l' imas to?
deUs eSt hOMo
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2008 u 17:03
eh duso, kriva pjesma..mozda mislis na 'nebi se udala nema tih para'?..
i prestani sa spammanjem!..u birtiju!..
ajmo..kavu mi napravi..
Na vrh
febo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2008 u 20:44
    Bok !!!

Ja sam zainteresirn za razmjenu , no mislim da ako
    nije greška ovo sa 10 GB muzike , onda ti toga i
    nemaš baš previše !!!
    ja sam tu na oko 1.5 terabajta !!!!

bok !!!!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2008 u 22:14
Eh sad, pa i ja imam oko 1000 audio diskova, i preko 400 DVD sa mp3 muzikom, ali bih sa Almom rado razmenio po neki kilobajt.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2008 u 13:43
Originalno postovano od strane febo febo piše:

Bok !!!

Ja sam zainteresirn za razmjenu , no mislim da ako
    nije greška ovo sa 10 GB muzike , onda ti toga i
    nemaš baš previše !!!
    ja sam tu na oko 1.5 terabajta !!!!

bok !!!!

Moliiim!!! Pa koji ti je način odabira, šta samo skidaš, kad stigneš poslušat???

A ako se onda već hvalimo, ja se onda mogu pohvaliti sa ogromnom kolekcijom originalnih cd-ova uz koju na disku imam i rukom biranih 4822 albuma       koji zauzimaju samo 395 gb.
I već mi je to previše, a toliko malo zapravo..

Ažurirao bubba ho-tep - 27.Rujan/Sep.2008 u 13:49
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2008 u 14:27
Pazi Bubba, čovek je poprilično stariji od nas, i imao je vremena da se nasluša svega i svačega. Ja imam 400 DVD-a pravog bućkuriša od muzike (iz toga TOTALNO isključujem narodnjake i house/rave/štagodelektroheavy), i kad to sabereš izađe više od 1,5TB. Naravno da neću sve to preslušati (čak se i ne trudim toliko), ali volim da imam, pa kad neko iz ekipe odvali "e, ovo ne može da se nađe", ja se proseravam... A inače, da ti ne bude previše čudno, ima nekoliko razloga za toliku kolekciju. Prvo, muzičar sam od malena pa me nekako sve zanima, a drugo radim na radio stanici koja emituje isključivo kulturni sadržaj (što u potpunosti isključuje narodnjake (OPET)), pa je trebalo popuniti 8 HD-a od po 200GB. Naravno da sam sve to zadržao za sebe.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 13:47
Znam kako je to kad voliš muziku, imao i ja terabajt jer volim sve poslušat pa brisat bezvezno, ovako imam samo 5000 albuma koji su mi najdraži...
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 14:47
e sada prepucavanje tipa 'moj je veci od tvog'...dajte halo...
ja sam ponudila svoju pomoc ako nekome nesto treba a ne da se prepucavamo ciji je veci....mislim ono....

@febo - duso, to je ono sto imam na kompu za cd-e necemo ni spominjati jer vec mi ni ormar nije dovoljan..a to ciji je veci ko ima vise il tko moze duze je sasvim 100ta stvar...takva prepucavanja su na nivodu 10togodisnjaka...
ako ti treba nesto napisi, pa cemo rijesit...(oblik mozes procitati u prvom postu)..

EOD!

Ažurirao alma84 - 29.Rujan/Sep.2008 u 14:48
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 14:55
Alma, ovo su muške stvari...mislili smo da se nećeš vraćati još iz Pariza pa smo se raskokodakali. Vidiš, kod muškaraca je to uvek na nivou desetogodišnjaka. Svako želi da ima bar za milimetar duži...ne pitaj zašto, to niko ne zna.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 16:45
kad dekliniraš "Netko"
ono t se gubi u svim padežima
dakle postoji samo u nominativu
Netko
inače je

nekome

:p
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 11:22
gramaticki puritanac...:-)
Na vrh
sasajo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasajo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 21:57
Pa sada svi vi sto imate terabajte muzike, mozete li mi pomoci i dati linkove za muziku grupe Time?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 12:12
probaj sa:'' time - time + rapidshare'' u google search baru, sigurno ces nac...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.